Laba. Būsiu. Labai laukiu.
Labas rytas.
Laukiu visų.
Ačiū visoms,už atvažiavimą.Už dovanas.
Liniukas,peilį paliko?
Smagus pasibuvimas buvo.Galėtume dažniau? Ir aktyviau?
Laukisu visų po švenčių? Vynas dar ne visas išragautas.
Liniukas,peilį paliko?
Smagus pasibuvimas buvo.Galėtume dažniau? Ir aktyviau?
Laukisu visų po švenčių? Vynas dar ne visas išragautas.
Nu fainai buvo pasimatyt, pasižmonėt. Apie Ingridos ir jos vyro vaišingumą tai net nekalbu. Laikas tekinom prabėgo, dar ne viską apšnekėjom
Labas rytas.
Dėkui, panos, už gerą kompaniją. Atsipūčiau.
https://www.part.lt/...27de941d916.jpg
Liniuko Brangiausio dovana pakabinta.Ačiū.
Mes vėl kubilo nepastatysime,vakar atsiverčiu kompą,rezervacija šiandien,tai tvarkėmės iki dabar. Bijau,kad sušals žemė,kaip išlyginsime?
Liniuko Brangiausio dovana pakabinta.Ačiū.
Mes vėl kubilo nepastatysime,vakar atsiverčiu kompą,rezervacija šiandien,tai tvarkėmės iki dabar. Bijau,kad sušals žemė,kaip išlyginsime?
Smagu, Ingrida, kad jau atradot vietelę. Ar sukasi?
IK, nešk silkės receptą į studiją, jei ne paslaptis
Graži diena, tai beveik visus lapus sugrėbiau.
Lavbas rytas.
Sukasi sukasi Liniuk.Nuostabus darbas,aš dar negaliu atsižiūrėti.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2023 11 20, 18:10)
Smagu, Ingrida, kad jau atradot vietelę. Ar sukasi?
aš pirkau ta suktuka ir niekaip neradau vietos kad suktusi, o ten kur sukosi tai iš namo nesimatė, atidaviau draugei , ir man nuo saules dar tos lenteles išsiskirste gal iš šlapios medienos buvo padaryta
Liniau, nešu silkę. Čia supaprastintas variantas silkės su ananasais.
Pastarnokas kubeliais ir pakepti ant beveik sausos keptuvės vartant. Turėtų likti kubeliai pusiau traškūs.
Citrinos puselę plona odele ( neimk storaodės, ten daugiau kartumo) išmėsinėti nuo sėklų, pjauti dar į 4 dalis ir tada labai plonomis skiltelėmis.
Silkę nedideliais gabaliukais.
Gera sauja vynuogių pusiau, išimti sėklas. Galima imti besėkles , svarbu , kad būtų saldžios.
Viską sumaišyti, supilti aliejų nuo silkių. Jei trūksta, įpilti paprasto aliejaus. Paragauti, jei trūksta rūgštelės - įlašinti citrinos sulčių, jei trūksta saldumo - keli lašai kokio nors sirupo.
Turi gautis saldžiai -rūgščiai sūri silkė.
Mano pirminis variantas būdavo vėrinukai iš visų šitų produktų. Kur batono skrudėsius keičiu pastarnoku.
Pastarnokas kubeliais ir pakepti ant beveik sausos keptuvės vartant. Turėtų likti kubeliai pusiau traškūs.
Citrinos puselę plona odele ( neimk storaodės, ten daugiau kartumo) išmėsinėti nuo sėklų, pjauti dar į 4 dalis ir tada labai plonomis skiltelėmis.
Silkę nedideliais gabaliukais.
Gera sauja vynuogių pusiau, išimti sėklas. Galima imti besėkles , svarbu , kad būtų saldžios.
Viską sumaišyti, supilti aliejų nuo silkių. Jei trūksta, įpilti paprasto aliejaus. Paragauti, jei trūksta rūgštelės - įlašinti citrinos sulčių, jei trūksta saldumo - keli lašai kokio nors sirupo.
Turi gautis saldžiai -rūgščiai sūri silkė.
Mano pirminis variantas būdavo vėrinukai iš visų šitų produktų. Kur batono skrudėsius keičiu pastarnoku.