Sveikos
Margutes puikiai auga smelynuose, soda kažka tokioj žemej turejom, o va kai sunkesnes jau šnipštas, nebent tas pasvirimas dar padetu
Dar klausimas viska žinančioms , labiausia SP: ar reikia skabyt svyrančias lobelijas, nes jos dabar pas mane kaip kokie siulai ištysę ?
O mano vienas pomidoras buvo jau prieš velykas ant bandymu ištrenktas i šiltnamį ir ka jus galvojat? Vargšiukas viska atlaike tik nei kiek i viršu nepaugo
Pas mane galtris savaites dėžė pomidorų šiltnamyje gyvena. Į ūgį neauga, bet stiebai tvirtesni pasidarė.
Mano Betaliux visą praėjusią savaitę pargyveno , nepaaugo , bet jau mačiau žiedus ima krauti. Prieš mirti reikia skubėt palikuonių palikt Taigi kiekvieną naktį šalnos žada nužudyt . Šią savaitę jau 3 dėžės pomidorų gyveną , arbūzai moliūgai ( dalis ) šiltnamyje susėti , ir kitokio gėrio tikiuosi neiškeps , nes kas duris darinėtų nėra ... dėžėse po agrolėvele .
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 02, 08:12)
Dar klausimas viska žinančioms , labiausia SP: ar reikia skabyt svyrančias lobelijas, nes jos dabar pas mane kaip kokie siulai ištysę ?
Ne, nesvarbu, kad siūlai, bet lobelijų draskyti nereikia Paskui giliau į vietą pasodinsi, ir tiek žinių, išsikeros pačios.
Šiandien saulutė prašvito, tai ir pas mane pasirodė žiedai:
Ir net surfinijos ėmė žydėti, o našlaitės, begėdės, dar stovi ir nė krust.
Laba,
SP šiemet braškės kaip matau vienu aukštu auga Pabijojot antrą aukštą kalt po pernykščios nesėkmės?
O mano vienas indukas pomidoru balkone numirė, jau net nebežinau nuo ko ar nuo šalčio naktį, ar nuo kepinančios saulės dieną. Ai tegul žinosi. Kiti po truputuką auga.
Ant kitos palangės jau buto viduj keli dagai su nugeltusiais kraštais kaip saulės nudeginti.
SP šiemet braškės kaip matau vienu aukštu auga Pabijojot antrą aukštą kalt po pernykščios nesėkmės?
O mano vienas indukas pomidoru balkone numirė, jau net nebežinau nuo ko ar nuo šalčio naktį, ar nuo kepinančios saulės dieną. Ai tegul žinosi. Kiti po truputuką auga.
Ant kitos palangės jau buto viduj keli dagai su nugeltusiais kraštais kaip saulės nudeginti.
QUOTE(Niurzga @ 2017 05 02, 20:44)
Laba,
Auga, auga ir antrame aukšte, tik ten dar nežydi, tai nefotografavau Irgi žiedus tik sukrovę. Plius, sodinau ne dėžėje, o maišuose, žiūrėsiu, kaip seksis tas eksperimentas.
Labas rytas.
Šiauduke,su Tavo diena.
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 02, 17:19)
Ne, nesvarbu, kad siūlai, bet lobelijų draskyti nereikia Paskui giliau į vietą pasodinsi, ir tiek žinių, išsikeros pačios.
Ačiu
Kokia spalva surfinijos
Laba
Labai gražūs tavo daigai Ne tik braškių, bet ir gėliukų O tuos pernykščius daigus sodinai lauke ? Ir šiemet vėl naujus frigo pirkai šiltnamiui?
Pas mane kiekvieną naktį šalnos Nu kada jos baigsis ...
Man arbūzai kokius tai fantus žaidžia 10 sėklų biškutį pabalo galiukai, tai sukišau į žemę, bet tik 1 išleido ilgesnę šaknelę . O jau daiginami nuo 27 d. Tie geltoni lenkiški visai nerodo gyvybės, tai merksiu iš naujo sėklų . Kažkaip atrodo, kad man bus pravalas su arbūzais
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 02, 21:10)
Auga, auga ir antrame aukšte, tik ten dar nežydi, tai nefotografavau Irgi žiedus tik sukrovę. Plius, sodinau ne dėžėje, o maišuose, žiūrėsiu, kaip seksis tas eksperimentas.
Labai gražūs tavo daigai Ne tik braškių, bet ir gėliukų O tuos pernykščius daigus sodinai lauke ? Ir šiemet vėl naujus frigo pirkai šiltnamiui?
Pas mane kiekvieną naktį šalnos Nu kada jos baigsis ...
Man arbūzai kokius tai fantus žaidžia 10 sėklų biškutį pabalo galiukai, tai sukišau į žemę, bet tik 1 išleido ilgesnę šaknelę . O jau daiginami nuo 27 d. Tie geltoni lenkiški visai nerodo gyvybės, tai merksiu iš naujo sėklų . Kažkaip atrodo, kad man bus pravalas su arbūzais
Labas, man pravalas su melionais, pernai tokie grazus ir sultingi buvo, o siemet ne vienas neisdygo. Ryt vyras atves seklas, vel mirkysiu.
Du Sniegiai graziai auga.
Du Sniegiai graziai auga.
Aš visų arbūzinių melioninių sėklų nemirkau. Imu drėgną marliuką arba vienkartinio rankšluosčio šmotą suvynioju sėklas, dedu į plastikinį maišelį. Tada imu didelį bambalį, geriau keturkampą. Pripilu gerokai šilto vandens. Tik ne verdančio, o tokio, koks maudantis būna. Sėklas su maišeliu dedu ant bmbalio ir kišu tarp tokios pūkinės antklodės. kasdien vandenį pakeičiu šiltesniu. Po savaitės kurie sudygsta, tai iš bus sudygę. Jei nėra gyvybės, von juos.