Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Sveikos smile.gif

Margutes puikiai auga smelynuose, soda kažka tokioj žemej turejom, o va kai sunkesnes jau šnipštas, nebent tas pasvirimas dar padetu unsure.gif

Dar klausimas viska žinančioms , labiausia SP: ar reikia skabyt svyrančias lobelijas, nes jos dabar pas mane kaip kokie siulai ištysę ?

O mano vienas pomidoras buvo jau prieš velykas ant bandymu ištrenktas i šiltnamį ir ka jus galvojat? Vargšiukas viska atlaike tik nei kiek i viršu nepaugo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 gegužės 2017 - 07:44
Pas mane galtris savaites dėžė pomidorų šiltnamyje gyvena. Į ūgį neauga, bet stiebai tvirtesni pasidarė.
Atsakyti
Mano Betaliux visą praėjusią savaitę pargyveno , nepaaugo , bet jau mačiau žiedus ima krauti. Prieš mirti reikia skubėt palikuonių palikt smile.gif smile.gif smile.gif Taigi kiekvieną naktį šalnos žada nužudyt . Šią savaitę jau 3 dėžės pomidorų gyveną , arbūzai moliūgai ( dalis ) šiltnamyje susėti , ir kitokio gėrio smile.gif tikiuosi neiškeps , nes kas duris darinėtų nėra ... dėžėse po agrolėvele .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 gegužės 2017 - 08:45
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 02, 08:12)

Dar klausimas viska žinančioms , labiausia SP: ar reikia skabyt svyrančias lobelijas, nes jos dabar pas mane kaip kokie siulai ištysę ?

Ne, nesvarbu, kad siūlai, bet lobelijų draskyti nereikia mirksiukas.gif Paskui giliau į vietą pasodinsi, ir tiek žinių, išsikeros pačios.
Šiandien saulutė prašvito, tai ir pas mane pasirodė žiedai:
vartotojo įkelta nuotrauka
Ir net surfinijos ėmė žydėti, o našlaitės, begėdės, dar stovi ir nė krust. biggrin.gif

Atsakyti
Laba,

SP šiemet braškės kaip matau vienu aukštu auga 4u.gif Pabijojot antrą aukštą kalt po pernykščios nesėkmės?
O mano vienas indukas pomidoru balkone numirė, jau net nebežinau nuo ko ar nuo šalčio naktį, ar nuo kepinančios saulės dieną. Ai tegul žinosi. Kiti po truputuką auga.
Ant kitos palangės jau buto viduj keli dagai su nugeltusiais kraštais kaip saulės nudeginti.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 05 02, 20:44)
Laba,

SP šiemet braškės kaip matau vienu aukštu auga  4u.gif  Pabijojot antrą aukštą kalt po pernykščios nesėkmės?
O mano vienas indukas pomidoru balkone numirė, jau net nebežinau nuo ko ar nuo šalčio naktį, ar nuo kepinančios saulės dieną. Ai tegul žinosi. Kiti po truputuką auga.
Ant kitos palangės jau buto viduj keli dagai su nugeltusiais kraštais kaip saulės nudeginti.

Auga, auga ir antrame aukšte, tik ten dar nežydi, tai nefotografavau mirksiukas.gif Irgi žiedus tik sukrovę. Plius, sodinau ne dėžėje, o maišuose, žiūrėsiu, kaip seksis tas eksperimentas.
Atsakyti
Labas rytas.
Šiauduke,su Tavo diena.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 02, 17:19)
Ne, nesvarbu, kad siūlai, bet lobelijų draskyti nereikia mirksiukas.gif Paskui giliau į vietą pasodinsi, ir tiek žinių, išsikeros pačios.

Ačiu smile.gif

Kokia spalva surfinijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 03, 07:50)
Ačiu smile.gif

Kokia spalva surfinijos  wub.gif

Kol kas šitokios, dar balta, bet tingėjau fotografuoti.

Šiauduke, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 02, 21:10)
Auga, auga ir antrame aukšte, tik ten dar nežydi, tai nefotografavau mirksiukas.gif Irgi žiedus tik sukrovę. Plius, sodinau ne dėžėje, o maišuose, žiūrėsiu, kaip seksis tas eksperimentas.

Labai gražūs tavo daigai wub.gif Ne tik braškių, bet ir gėliukų 4u.gif O tuos pernykščius daigus sodinai lauke ? Ir šiemet vėl naujus frigo pirkai šiltnamiui?
Pas mane kiekvieną naktį šalnos unsure.gif Nu kada jos baigsis ... verysad.gif
Man arbūzai kokius tai fantus žaidžia rolleyes.gif 10 sėklų biškutį pabalo galiukai, tai sukišau į žemę, bet tik 1 išleido ilgesnę šaknelę . O jau daiginami nuo 27 d. Tie geltoni lenkiški visai nerodo gyvybės, tai merksiu iš naujo sėklų . Kažkaip atrodo, kad man bus pravalas su arbūzais huh.gif
Atsakyti
Labas, man pravalas su melionais, pernai tokie grazus ir sultingi buvo, o siemet ne vienas neisdygo. Ryt vyras atves seklas, vel mirkysiu.
Du Sniegiai graziai auga.
Atsakyti
Aš visų arbūzinių melioninių sėklų nemirkau. Imu drėgną marliuką arba vienkartinio rankšluosčio šmotą suvynioju sėklas, dedu į plastikinį maišelį. Tada imu didelį bambalį, geriau keturkampą. Pripilu gerokai šilto vandens. Tik ne verdančio, o tokio, koks maudantis būna. Sėklas su maišeliu dedu ant bmbalio ir kišu tarp tokios pūkinės antklodės. kasdien vandenį pakeičiu šiltesniu. Po savaitės kurie sudygsta, tai iš bus sudygę. Jei nėra gyvybės, von juos.
Atsakyti