Labas rytas.
Labas rytas,
Imu puoduką.
Šiandien gavau 3 dėžių siuntinį iš Žalios stotelės. Prisipirkau laiminga visokių krūmų ir gėlių. Pigiai didelių norimų
Atimkite kas nors iš manęs kortelę, o tai nesustosiu.
Sudėjau viską į šiltnamį, pavasarį pasodinsiu.
Atimkite kas nors iš manęs kortelę, o tai nesustosiu.
Sudėjau viską į šiltnamį, pavasarį pasodinsiu.
Labas rytas.
IK,bent pavardink ką nusipirkai?Gal ir mes norime?
Laba.
Aha, Iš Kaimo, įdomu , ką pirkai
O aš , ieškodama daugializdžių svogūnų, radau pamirštą blog'ą
sodybiečių
Aha, Iš Kaimo, įdomu , ką pirkai
O aš , ieškodama daugializdžių svogūnų, radau pamirštą blog'ą
sodybiečių
Radastas Stawberry Field ( įsivaizduokite, sodinukas, tiksliau jau krūmas už mane didesnis 6 l vazone už 3 eurus), jazminas Snowbelle, otavinis raugerškis, puskiparisis Ivone, ligustras, abelija, veigėlė Red prince , dar kažkeli. Iš gėlių kelias alūnes, gileniją, ežiuolę pilbavidurę, palminę viksvą, hakonę, dar kažką.
Žodžiu, esu labai laiminga. Kur čia dar prasisukti . Mokvežą jau prašlaviau, gal Depas ką gero turi.
Žodžiu, esu labai laiminga. Kur čia dar prasisukti . Mokvežą jau prašlaviau, gal Depas ką gero turi.
Labas rytas.
Labas rytas.
Ingrida, nekelk bent čia tų lapų. Pas mane nė žolės nesimato. Ir staigiai, per vieną dieną nukrito.
Dabar rikės sugrėbti ir išvežti kelias tonas.
Dabar rikės sugrėbti ir išvežti kelias tonas.
Labas rytas.
Aš lapų grėbimą laikau tokį be prasmį Pernai dar pusę sodo apgrėbiau,šiemet tik prie graikinio nugrėbiau,kad nuo namuko gerai atrodytų.Kur tokį sodą sugrėbti,dar taką nugrėbiau,vėjas nešioja lapus,ai dar gražiau.
negrėbiu lapų, kai sausiau, pvz vakar pravažiuoju su traktoriuku, sumulčiuoja, kiti išsisklaido šen bei ten, kiek pas kaimyną , kiek po medžiais supūna , mano medžiai neaukšti ne kažka ir tų lapų būna...
Labas rytas.
Jau galvojau kai reikės tartis dėl susibėgimo?Pasitaisė...........