Labas rytas.
Jokio man ilgesio. Man brokoliai auga greičiau, nei spėjame pardavinėti. Va, prisikirtome 500 vnt, per naktį šaldytuvą reikia birbinti dėl jų. Laimei, pasigailėjo vienas prekybos tinklas, per savaitgalį šešis tūkstančius paims.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Pagaliau atvėso. Ir nulijo. Kad ir nedaug, bet vis šis tas.
Reikėtų paskutinį kartą gėlynus apravėti. Vaikis pjovė žolę su surinkimu. Dabar turiu kalną žolės mulčiavimui.
Reikėtų paskutinį kartą gėlynus apravėti. Vaikis pjovė žolę su surinkimu. Dabar turiu kalną žolės mulčiavimui.
https://www.part.lt/...fb028a71558.jpg
Vasara,dar tesiasi.Nupjoviau lapus,kaip ir pernai iki šalnų,dar pilna uogų žalių ir žydi.Ne remontantinės braškės.
Vasara,dar tesiasi.Nupjoviau lapus,kaip ir pernai iki šalnų,dar pilna uogų žalių ir žydi.Ne remontantinės braškės.
Laba,
Nu kaip nervina kai laikas nuo laiko man liepia prisijungt, o aš vis slaptažodį pamirštu. Bet tada bent paskaitau.
Labas rytas.
as tai dziovinu obuoliukus, viriau obuolienes, puna kiti, tai dziaunu, skanus užkandis
IK ir kitos ar gerai jeigu iš rudens perpuvusiu mešlu rozes patresčiau, ar pvz tom rudeninem trašom , kur parduotuvese pilna? ar aplamai rudeni geriau netrešt? Ką galvojat tuo klausimu
IK ir kitos ar gerai jeigu iš rudens perpuvusiu mešlu rozes patresčiau, ar pvz tom rudeninem trašom , kur parduotuvese pilna? ar aplamai rudeni geriau netrešt? Ką galvojat tuo klausimu
Labas rytas.