Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Keista, kad pas tave taip šilta. Gi ir aš prisikasiau pas Dusią tų raktažolių. Tik maniškės dar net nesiruošia žydėti. Matosi pumpuriukai, bet tik tiek.
Šiandien apėjau turgų , gavau dovanų persiką Maira , pirkau slyvą Kometą. Reikia dažniau ten vaikščioti , nes vakar buvo dovana hortenzija.
Atsakyti
Kur čia taip dovanas dalina? Berods ne Kalėdos, nors pagal orus tuoj ir jos ateis unsure.gif
Reikia dar vienos slyvos, bet neberandu kur sodinti.
Dusios raktažoles aš prikaišiojau visur pievoje, tai vakar pušis sodinant netikėtai radom gražų krūmą, o kur kiti nežinau, nemažą plotą reikt prašukuot, kad rasti. Na kai sušils manau pasimatys daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 29 balandžio 2017 - 14:28
Man be Kalėdų dalina . Ir vyrai, ir moterys. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Niurzga dekui uz patarima  :4u: . Taip ir padarem . Tik pakure supratom kodel toks patarimas. Pecius smirda. Akmenai irgi . Kokia valanda vedinom...  Paskui dar pasildem ir palikom Laumem... MB zinoma atsikeles bego patikrinti ar kokia neliko. Man sake  kad nerado  :rolleyes: . Va ir galvoju jei pirtis laukuose tai laumes ateina, o jei mieste tai bomziukai ? Niurzga pas mane raktazoles pievose dar nezydi.  O tulpes geltonos jau. Narcizai dar ansciau prazydo , zydejo apsnigti. Nes sniegas kaime po velyku savaite laikesi...

Atsakyti
Dusia, neleisk vyro vieno į pirtį. Tut kak tut laumės prisistatys. Seniau lietuviai tikėjo, kad jos naktimis žirgus nujodo. O kai dabar žirgų apmažėję....
Atsakyti
Laba,

bigsmile.gif linksmai rytas sprasideda su jumis.
Na manau, kad dauguma prietarų turi realią reikšmę, taip ir su pirtimi, juk ir pečius, akmenys, medienos lakas, net ir tie patys varžtai lenteoms... viskas nauja.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

atėjau pusryčių, bet šįkart teks eiti tikrint savo šaldytuvo ax.gif
Vakar išpikiavau salotas ir porus į didesnius indelius. Žaidžiu daržą daugiabutyje rolleyes.gif
Vakar visą dieną laukiau lietaus ir nesulaukiau, geriau būčiau viską į daržą pikiavusi.
Išmečiau kelis pomidorus, bet likę berods pradeda gražėti, stiprėti. Nors ir labai lėtai, bet vis tiek į gerąją pusę tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tai su tarptautine darbo diena, kurią reik švęst biggrin.gif Dirbt negalima smile.gif
Pagaliau saulė šviečia pas mumi yahoo.gif Bet vėjuota , nu gal įdienojus bus šilčiau. Šią savaitę gal jau reiks žolę pjaut kieme, nors šiemet ji tikrai neskuba augt. Pasiilgau to pjaunamos žolės kvapo kieme wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 01 gegužės 2017 - 08:37
Pas mus vakar graži diena buvo. Pasodinau galybę visokių medelių - krūmelių. Šiandien pilsiu gyvatvorę iš tujų, pasipirkau po 1 eurą.
Niurzga, gi tavo išrankumas. biggrin.gif Šitiek sūrio, galėčiau savaitę gyventi vien su šia lėkšte.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 05 01, 09:16)
Išmečiau kelis pomidorus, bet likę berods pradeda gražėti, stiprėti. Nors ir labai lėtai, bet vis tiek į gerąją pusę  tongue.gif

O aš kasdien po 15-20 pomidorų išmetu tongue.gif Na bet jei šią savaitę švies saulutė, tikiu, kad metimas baigsis. thumbup.gif
O aš pikiuoju, pikiuoju, pikiuoju... blink.gif
Atsakyti