Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(k@mylye @ 2017 01 15, 11:52)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="daivasen" data-cid="71361886" data-time="1484432588">
<div>
<p>As liniux nusiunciau nuotraukas, gal ji jau įkėlė?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man siuntėt. Įkėliau jau.  </p>

Aciu. Atsiprasau susimaisiau...
Atsakyti
o man nuotraukas tik parodo, kai atsidarau "Kas naujo". Jokių nei paaiškinimų nieko. Kaip įeiti kad atverstų albumą Kalėdos 2016 ? Dabar kažkaip kitaip pertvarkyta.

Papildyta:
Aplamai, kaip įeiti į albumus? Man parodo "pagrindinis" su keliomis atsitiktinėmis nuotraukomis. Seniau būdavo toks namuko ženklas , paspaudi ir atsidaro. Dabar nebėra?
Reikia įkelti nuotrauką, o kai pabandau įkelti į tą langą "kas naujo" , įkelia visu dydžiu ir dar ant šono gulinčią.
Atsakyti

Reikia paspausti ten kur pažymėjau, kairiame šone. Ir atsidaris atskiri albumai, o ne pavienės nuotraukos.

[attachment=238726:Untitled.png]

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
ta proga dar kartelį apžiurejau visu dovaneles , parūpo kur Daivasen dovanelė nuo Uolmos, ar tas Renesansas tikras? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 16, 11:41)
ta proga dar kartelį apžiurejau visu dovaneles , parūpo kur Daivasen dovanelė nuo Uolmos, ar tas Renesansas tikras?  bigsmile.gif

Renesansas geras (neorginalas).
O kas per mesa konserve buvo? Taip ir nesulaukiau atsakymo.
Atsakyti

ta proga dar kartelį apžiurejau visu dovaneles , parūpo kur Daivasen dovanelė nuo Uolmos, ar tas Renesansas tikras? bigsmile.gif

Ir įkėliau ir parašiau prie nuotraukos informacijos  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2017 01 16, 10:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71364431" data-time="1484552471"><div><p>ta proga dar kartelį apžiurejau visu dovaneles , parūpo kur Daivasen dovanelė nuo Uolmos, ar tas Renesansas tikras? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ir įkėliau ir parašiau prie nuotraukos informacijos  hmm.gif​ </p>

nerodo man prie nuotraukos daugiau nieko apart nuo ko dovanelė yra unsure.gif

geriausia dovana kur su adresais vokas tongue.gif, galvokit ką norit, duota laisvė fantazijai biggrin.gif
Atsakyti
Man atsiųskit kas adresą ir slaptažodį, bandžiau, bet manęs neįleido. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 16, 18:32)
Man atsiųskit kas adresą ir slaptažodį, bandžiau, bet manęs neįleido. 4u.gif

Merginos, ačiū už nuorodą, bet manęs vis tiek neprileidžia, rašo:
Bandote prisijungti naudodami įrenginį, kurio „Google“ neatpažįsta.

Saugos sumetimais naudokite telefoną, kad parodytumėte, jog prisijungiate jūs, o ne įsilaužėlis.

O aš naudoju ne telefoną, o kompą.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 16, 18:16)
Merginos, ačiū už nuorodą, bet manęs vis tiek neprileidžia, rašo:
Bandote prisijungti naudodami įrenginį, kurio „Google“ neatpažįsta.

Saugos sumetimais naudokite telefoną, kad parodytumėte, jog prisijungiate jūs, o ne įsilaužėlis.

O aš naudoju ne telefoną, o kompą.

Matyt dovanėlės nepatiko gavejoms biggrin.gif kad užblokavo priėjimą mirksiukas.gif...

Juokauju čia jei ką :rolleyes

Na ir man kartais taip rašo, bet vistiek prijungia, o slp dar tu pati SP davei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 sausio 2017 - 18:53
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 16, 19:51)
Matyt dovanėlės nepatiko gavejoms  biggrin.gif kad užblokavo priėjimą  mirksiukas.gif...

Juokauju čia jei ką  :rolleyes

Na ir man kartais taip rašo, bet vistiek prijungia, o slp dar tu pati SP davei

Tai greičiausiai biggrin.gif
Nesuprantu, kas čia netinka jam...Gal visos per mobiliuosius jungiatės, tik aš, sena tundra, senoviškai, kad net gmailas išsigando? biggrin.gif
Atsakyti