Ačiū mergaites už palinkejimus , laikomes o kaip kitaip, nera pasirinkimo
Labas rytas.
Buvusioji,labai suprantu Tave.Man jau protas važiuoja savo gydytojus,mb prisiminti dar ir mamos. Vežioju ir aš mamą,atėjo laikas.
Laba,
Vargstat su mamom kaip matau.
Nervina mane mama, vežuosi į sodybą tai ganyt turiu, energijos pilna tai savo tvarką pas mane įvedinėja, taip ir turiu stebėt kur ir ką išdarinėja. Bet pasiguodžiu, pasidžiaugiu, kad nereikia slaugyti, rūpintis...tai labai gerai dar. Kad jums mano bėdas tai matyt pačios laimingiausios būtumėt.
IK į rūsį tai teks ant užpakalio laiptais nulipinėt .
Agurko dar nei vieno neturiu. Nemezga. Pomidorai nenoksta. Šparaginės užtai gražios. Romėniškom salotom negaliu atsidžiaugti, traškios, skanios...
Labas rytas.
Va va buvo ir mano mamaitė aktyvi.Bac ir viskas pasikeitė.Iki šeimos klinikos neneueina kelių žingsnių,vešiu šiandien kraują priduoti.Sodas nebe rūpi.
Niurzga, įsivaizduok, šiandien į rūsį nusirioglinau tvarkos daryti. Su ramentuku pasiremdama , vieną koją pristatydama.
Nu joma joooo. Agurkai sumaišyti, į vieną krūvą marinuoti ir rauginti, kompotai prie agurkų. Rėkė, kad burokėliai šaltibarščiams pasibaigę, o jų dar gal 5 stiklainiai.
Išvaliau lentynas, perklojau popierių, sustačiau kaip reikia viską.
Žodžiu, be manęs nė iš vietos. Sutvarkiau dar ir šiltnamį, vieną gėlyną apipešiojau.
Šparaginių pupelių turiu tik tris krūmus, tai derlius saujoje telpa.
O paprikos tikrai prinoks. Pagaliau, jei dar žalios, suskynus patalpoje prinoksta.
Mačiau šiandien turgelyje lietuviškų abrikosų, turėjau sau per rankas daužyti, kad nepirkčiau. Gi kvailystė daryti kokią uogienę iš jų, kai kelis kartus pigiau Sanitexsan nusiperku.
Nu joma joooo. Agurkai sumaišyti, į vieną krūvą marinuoti ir rauginti, kompotai prie agurkų. Rėkė, kad burokėliai šaltibarščiams pasibaigę, o jų dar gal 5 stiklainiai.
Išvaliau lentynas, perklojau popierių, sustačiau kaip reikia viską.
Žodžiu, be manęs nė iš vietos. Sutvarkiau dar ir šiltnamį, vieną gėlyną apipešiojau.
Šparaginių pupelių turiu tik tris krūmus, tai derlius saujoje telpa.
O paprikos tikrai prinoks. Pagaliau, jei dar žalios, suskynus patalpoje prinoksta.
Mačiau šiandien turgelyje lietuviškų abrikosų, turėjau sau per rankas daužyti, kad nepirkčiau. Gi kvailystė daryti kokią uogienę iš jų, kai kelis kartus pigiau Sanitexsan nusiperku.
Labas rytas.
Laba. IK, o kaip tau koja po tokių palakstymų?
QUOTE(Niurzga @ 2023 07 28, 21:16)
<p>Laba. IK, o kaip tau koja po tokių palakstymų?</p>
Vakare parslenku lėtai ir pažeme.
Labas rytas.
Labas rytas.