Labas rytas.
Visai smagi dienelė. Kalnai agurkų, truputis paravėjimo, nusnūdimo valandėlė.
Labas rytas.
Lyja lyja lyja
Kad ir nestipriai lyja, bet jei ilgiau - permerks Gal nepakenks tas lietus žemdirbiams nukulti grūdus Grybų neieškau. Kažkaip po tų nuotykių su mano kraujo tyrimais nejaukumas ima. Papildomi tyrimai Klaipėdoje neigiami dėl erkinio encefalito ir Laimo. nugrybavo Rezus laboratorija siaubingai... kaip pasitikėt ateity? Gal jie ir visus kraujo kitus parametrus iš lubų surašo? Imunologė stebėjosi, kaip galima suklyst dėl erkinio encefalito? Nėra turėjusi tokio atvejo per savo praktiką.
Prieš 2 savaites buvo įsisegus erkutė netoli namų, tiesiog pievoj, tai nešiau erkę tirti į Medica practika laboratoriją. Laimo infekuota. Bet po tokios patirties su Rezus laboratorija Laikas parodys. Gyvenimas puikus
Ik, kaip tavo koja?
Kad ir nestipriai lyja, bet jei ilgiau - permerks Gal nepakenks tas lietus žemdirbiams nukulti grūdus Grybų neieškau. Kažkaip po tų nuotykių su mano kraujo tyrimais nejaukumas ima. Papildomi tyrimai Klaipėdoje neigiami dėl erkinio encefalito ir Laimo. nugrybavo Rezus laboratorija siaubingai... kaip pasitikėt ateity? Gal jie ir visus kraujo kitus parametrus iš lubų surašo? Imunologė stebėjosi, kaip galima suklyst dėl erkinio encefalito? Nėra turėjusi tokio atvejo per savo praktiką.
Prieš 2 savaites buvo įsisegus erkutė netoli namų, tiesiog pievoj, tai nešiau erkę tirti į Medica practika laboratoriją. Laimo infekuota. Bet po tokios patirties su Rezus laboratorija Laikas parodys. Gyvenimas puikus
Ik, kaip tavo koja?
Žolia, vaikštau kasdien vis toliau. Tik visus batus teks keisti, netinka padėvėti, pėda jau kitaip remiasi.
Šiandien per pusdienį šiltnamį sutvarkiau. Na, liko dar apie paprikas žoles apipešioti, bet ten jau semečkos... Pomidorams dariau lapų ir ūglių depiliaciją, pakėliau perrišdama virves, dar žoles visokias išroviau. Kažką reikia daryti su tais 4 agurkais šiltnamyje, sugriuvę be jokios tvarkos, neprižiūrėti. Gal net gyvatės ar žalčiai po jais veisiasi...
Žolia, tai kad ir tos mokamos medicinos kartais atmestinai dirba.
Šiandien per pusdienį šiltnamį sutvarkiau. Na, liko dar apie paprikas žoles apipešioti, bet ten jau semečkos... Pomidorams dariau lapų ir ūglių depiliaciją, pakėliau perrišdama virves, dar žoles visokias išroviau. Kažką reikia daryti su tais 4 agurkais šiltnamyje, sugriuvę be jokios tvarkos, neprižiūrėti. Gal net gyvatės ar žalčiai po jais veisiasi...
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 07 23, 19:57)
Žolia, vaikštau kasdien vis toliau. Tik visus batus teks keisti, netinka padėvėti, pėda jau kitaip remiasi.
Kaip ir malonus reikalas moteriai naujinti garderobą/avalynę gerai, kai viskas geryn
Na, kraujo tyrimai turėtų būt daromi atsakingai, tiek valstybinėj, tiek komercinėj įstaigoj, gi čia tiesiogiai žmogui gali ir pakenkt net . Mano šeimistė jau iškart norėjo siųst stuburo punkcijos daryt po to pirmo atsakymo. Tai tokios procedūros dėl kažkokios plekšnės neatsakinga/klaidingai padaryto tyrimo? Bet kai pradėjau abejot dėl tokios procedūros, tai išrašė siuntimą pas imunologą. Ko užteko išsiaikškint ir be punkcijos. Gerai, kas gerai baigiasi
Labas rytas.
Sveikos
Žolia ar kaskart įsikibus erkei neši tirti? Ar dėl ko kito kraujo tyrimus dareisi
Žolia ar kaskart įsikibus erkei neši tirti? Ar dėl ko kito kraujo tyrimus dareisi
Lyžuka, pirmą kartą nešiau Iš cekaunumo. Ko laukt. Seniau kiek įsikibdavo grybaujant, išraudavom ir viskas be minčių, kad turi kokį tai virusą Nes kažkaip pas mus būdavo be užkrato jos. O dabar sugalvojau patestuot laboratorijas Erkė Laimo nešiotoja - taip ištyrė, tai turėčiau susirgt. Bet skaičiau, kad ne visad susergama, nors ir infekuota įkando. Matysim.
Kaip ligonis laikosi?
Kaip ligonis laikosi?
Žolia,kodėl galvoji, kad mūsų krašte erkės be užkrato Man prieš 29 metus buvo įsisiurbus,vidutinio sunkumo erkinis encefalitas (o tris savaites temperatūra laikėsi apie 39-40,, gydė nuo visko, kol nustatė tikrąją ligą, tada gerėjimas prasidėjo.Tai kaip žmogus turi jaustis su sunkia ligos forma?) ligoninėje bent keli gulėjom su erkių ligom.Pusbrolio dukrelė trejų metukų susirgo Laimo liga, nors miške nebuvo, erkė įsisiurbė Mažeikių senamiestyje nuosavo namo kieme.Dabar jau pilnametė ta mergaitė,Žinau dar kelis pažįstamus sirgusius erkiniu encefalitu neseniai,prieš metus,kitus prisirinkusius erkių Mažeikių rajono miškuose.Aš erkėms esu skani, kasmet bent kelios įsisega,encefalitui imunitetas visam gyvenimui gautas, bet Laimo liga galiu susirgti Lyžuka, tau stiprybės ligonį prižiūrint. Man tai jau praeitas etapas.
Prasidėjo konservavimo sezonas,nors ir smarkiai krušos apdaužyti,pradėjo derėti lauko agurkai,šiltnamyje pomidorai noksta,jau padažus kepu Iš pernai metų neliko nė vieno stiklainio.
Prasidėjo konservavimo sezonas,nors ir smarkiai krušos apdaužyti,pradėjo derėti lauko agurkai,šiltnamyje pomidorai noksta,jau padažus kepu Iš pernai metų neliko nė vieno stiklainio.
Tai aš apie save kalbu, kad pas mus , kur mes vaikščiojom, grybavom, jos buvo be užkrato. nors įsisegdavo po grybavimo kartais
Bangelee, o nuo ko tavo būklė pagerėjo, nustačius diagnozę? juk vaistų nėr nuo erkinio...
Bangelee, o nuo ko tavo būklė pagerėjo, nustačius diagnozę? juk vaistų nėr nuo erkinio...
Labas rytas.
Palijo,palijo.