Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

aha taip 92 m. mamai ant patalo guli
Atsakyti
Tai stiprybes jums.
O medikai deja laukia didziojo perinstaliavimo.Siap jau ir laukt nusibodo. biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
Vis paskaitau, aplankau, o parašyt nelabai turiu ką. Ir slsptažodis kas kart išsijungia. 
Šiltnamio agurkai žydi, bet nemezga, lauke dar tik pradeda krauti žiedus. Pomidorai mezga, bet dar nenoksta. Šilkuogių bus tik palesti nuo šakų. Matyt papyko medis ant sausrų. Cukinijos tik krauna žiedus. Salotos ir šparaginiai žirniai nerealaus grožio. Vienas salotas baigiam suvalgyt, o romėniškos pradėjo galvas sukti... nu ir t.t. ir panašiai :-)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aptilo mūsų sodybiečiai,nors dabar pats sezonas kalbėti?Visi prėjo į fb? bigsmile.gif O man čia artimiau. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka, kaip mama? Ar pasikeitė situacija nors kiek?
Tai prasidėjo derliaus laikas? Tik spėk šaldyt viską:tai krapai, tai svogūnų laiškai, tai braškės, tai dar kokios žolelės džiovinamos. Bet gerai-būsim sotūs wub.gif
Pas mane sausra... unsure.gif Nupjoviau žolę vienoj pusėj kiemo , dabar jau gailiuosi... Geriau būtų stovėję tie stagarai, nes akyse džiūna tas plotas... Vis dar mėgaujamės Malwina braškėmis, reiks jau atnaujint šiemet lysvę. Pavasarį pirkau Elkat ir Haneyoe daigų šaldytų , bet derlius nulinis, o ir daigai labai silpni kažkokie... Dabar pradėjo lyg ir vešlesni būt, gal kitais metais jau bus uogų. Niekaip neišsirenku, kokias veisles pasilikt- vis naujų veislių prisisodinu ir vargstu paskui rolleyes.gif
Bet 2 jau be konkurencijos liks mano sąraše- Malwina ir Faith.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Pirmos negirdėtos braškės. ax.gif
Atsakyti
Ne aptilo, o prie gėrybių konservavimo pripuolė.
Agurkų vakar du kibirus sūnus išskynė. Nors labai įtariu, kad smulkesnių nejudino. Dar nervuoja, kad pati bijau į rūsį nusirioglinti, ten laiptai keramika iškloti, jokių porankių, dar eisiu žemyn galva kur suklupus. Tai turiu pagalbos šauktis, kai reikia gatavus konservus išnešti ir stiklainių prinešti.
Serbentus išskyniau, padariau sirupo nemažai, o tai zirzia, kad neturi ką gerti per karščius. Šiandien pravijau žolės pjovėją. O tai sūnus buvo pasiryžęs prieš ateinantį karštį viską nuliniu numeriu nuskusti , vėl iškeptų viskas negyvai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Mamai buvo visai beveik praeje nuo tu Auqa priemoniu bet bet dabar vel kazkiek atsinaujino, gal čia mikroinsultai kokie ar demencija daro savo, nzn net ka galvot ..o ta kreon kazin kokiom dozem ir ar su kiekvienu valgymu vartot?
Ai dar kopustu raugintu viriau sriubos tai dukra pamaitino cia ir tie turbut suveike verysad.gif
bet visumoj tai žymiai geriau matosi ir nuotaika kita ir apetitas atsirado ir aplinka pradejo dometis, vakar net gandrus danguje skaičiavo, tik matau kad kuo toliau tuo labiau kantrybes neturi kaip maza vaika vis turiu judinti stumdyt su vežimu nes vienoj vietoj nenusedi, spauda tv iš vis dingo susidomejimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 liepos 2023 - 07:05
Labas rytas,turbut raugintu kopustu sriuba ir suveike ,gali but ir nuo kefyro ir nuo pan fermentuotu dalyku.
Ir tai nera kazkokia liga,todel po kiekvieno valgio duokit kreona ir takazoliu extracta, jei buvo suveike ,reiskia vilties yra ,kad pageres.
Ir Nekeikit mediku,dabar jiems tikras pragaras.O savo isitikinimu ginti jie neprate,priprate ,kad su jais skaitosi.O dabar nuspyre nuo sosto.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti