Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Aha Ingrida skaitai mano mintis, aš dar prie agurku eilę vienmečiu susodinau vis tas pats liejimas biggrin.gif, o išmest gaila tongue.gif

IK ar kitos pirkot gal ? kur fb siulo rožems ala l gera priemone 25 l vandens 20 eur nori

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Įsivesk į paiešką Tritikonazolas veiklioji medžiaga. Pas mus naudoja grūdų beicavimui , pvz Kinto , Vibrance beicai. Aplamai, triazolų grupės fungicidų yra nemažai , kad ir Orius , Prosaro ir panašūs. Jie gerai veikia miltligę, rūdis, juodąjį dėmėtumą. Tačiau bejėgiai prieš netikrąją miltligę. O FB šiemet kas antra ciocė kelia nuotraukas su klasikine netikrąja miltlige ir šauksmais , "ką daryti". Visas šias problemas išsprendžia Signum. Na, iš bėdos dar Amistaras ir jo broliai.Dėl kainos. Va, siektelėjau preiskurantą pirmą po ranka pasitaikiusį. Pats pigiausias Tazer. 23,00+PVM už litrą. Signum 53 +PVM už kg. Mano nuomone, geriau purkšti Signum. Na, man jis labai ilgai laiko ir antro purškimo neprireikia ( čia taip todėl, kad būnu rimtesniais reikalais užimta) O netikrąją miltligę iš laisvai parduodamų gerai patvarko Infinito, iš bėdos Previcuras.
Grybai, kaip ligų sukėlėjai yra labai įvairūs.Pagal dauginimąsį, fiziologiją ir t.t. Galima palyginti žmogų ir musę. Gerai, maždaug 60 proc genomo bus identiškas, bet kitas ir yra tas skirtumas. Tai ir rožių ligas gydyti vienu preparatu tas pats kaip , sory, trydą ir pleiskanas vienu ir tuo pačiu paracetamoliu.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 06 14, 10:25)
Tai ir rožių ligas gydyti vienu preparatu tas pats kaip , sory, trydą ir pleiskanas vienu ir tuo pačiu paracetamoliu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pralinksminai ir tuo pačiu 20 eur sutaupyt padejai mirksiukas.gif

kazin aplamai pagalvojau paracetamolis tinka bent kuriam iš čia pavardintų negalavimų? biggrin.gif

asdar turiu tavo atsiusto signum, jei dabar nupurškiau profilaktiškai ar reiktu kartoti ir kada ar jau tik kai kazkokie ligu požymiai prades rodydits?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 birželio 2023 - 06:50

Laba,

IK lietaus nei lašo. Dykuma. Žolė ruda. Vietom plika žemė. Braškes lieju tik, kad augalus išsaugot. Derliaus nebus. Nusipirksiu.

Šiltnamyje ištisas pelių urvų tinklas. B...t taip sausa tai dar tos šaknis knisa. 

Sodyboj lapė gyvena. Išgertų kiaušinių lukštai jau norma, randu bile kur, prie pirtelės, kūdros, pylimo.... Papjautų paukščių plunksnos ir net kūnelių liekanos..

Strazdai mulčą taip knisa, kad agurkų, morkų daigai pilnai užkapstomi...

Atsakyti
Nulijo!!!!Jau kelias nebedulka biggrin.gif Gaiva lauke ir tuo dziaugiuos.
Atsakyti
Lyžuka, šiomis dienomis nulis lietūs ir galėsi nupurkšti .Šiaip siūlyčiau pirma panaudoti Infinito. Dabar gal pas tave . nulijo, o dar karšta. Idealios sąlygos netikrąjai miltligei. Tda po 3-4 dienų -Signum. Dar pridėk kokio insekticido, geriau sisteminio. Galėsi iki liepos pabaigos , o gal iki pat rudens pamiršti apie ligas.
Beje, rožių purškimas yra PROFILAKTIKA. Fungicidai negydo. Kai jau lapai dėmėjasi - apsaugos tik neužkrėstus lapus. O tie dėmėti sirgs ir galiausiai nukris.

Niurzga, tai kad ir pas mane tas pats. Braškių nusipirksiu. Trešnių irgi.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2023 06 15, 15:13)
Nulijo!!!!Jau kelias nebedulka biggrin.gif Gaiva lauke ir tuo dziaugiuos.

sekasi gi kažkam thumbup.gif Pas mane atvėso, debesavosi, bet taip ir nuplaukė kažkur... karsta.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Visur šiandien rodo lietų,išskyrus mus. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, gal užneš. Mačiau ką tik radarus, ties Ukmerge kažkas telkiasi ir link mūsų lyg tai juda.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Nėra lietaus,nėra. ax.gif
Atsakyti
Vaje,atrodo jau visi sulauke lietaus.Pas mus vakar kaip reikalas pyle,ir nakti lijo...nors pati Varena maziau gavo(iki musu 30km).Dabar ir saule ir debesys,panasu i lietu smile.gif
Atsakyti