Česnakų pestus gaminu įvairių skonių ir šaldau. Vieni su žemės riešutais, kiti su krapais ir aliejumi, dar kiti su sviestu. Aštrūs, su žolelėmis. Viską šaldau. Mano vienos darbininkės artimieji augina didesnius plotus, tai gaunu tų žalėsių maksiminiais maišais. Tik šiemet gal jau labai mažai gausiu.
Dengiu šilauoges, trešnes, vyšnias. Reikės ir braškes. Tiesiog įkalu kuoliukus, tinklą antį jų ir tiek žinių. Prieini, pakeli, pavalgai.Buvo kelios uogos sausmedžio, kelias paragavome, kelias palikome prinokti. Vakar jau neradome nė vienos. O į tinklą įsipainiojusiam strazdui vieni niekai gyvastį panaikinti Pykstu ant jų. Tiek darbo trešnes uždengti, o jie lenda kaip pasiutę.
Labas rytas.
Labas rytas.
Laistome ir pabaigos nematome.
Sveikos
Kokiam Ingrida paukšteliui galvą nusukt ketinai? As net kurklio negaliu žudyt, ką jis kaltas dėl savo prigimties
Kokiam Ingrida paukšteliui galvą nusukt ketinai? As net kurklio negaliu žudyt, ką jis kaltas dėl savo prigimties
Nervai nelaiko jau... Ir sausra, ir strazdai Nepadeda mano apsaugos nuo strazdų... Kapoja braškes . Kelias dienas buvo ramu, o vėliau jiems pokum pasidarė tie mano diskeliai ir maišeliai :rolleyes Po plėšrūno aitvaru tik nelenda kokių 2 m spinduliu, o toliau nuo jo - kapoja visas raustančias. Kai daugiau pradės nokti, tada ir mums liks
Daugiaaukščiai svogūnai šiemet gražūs Būdavo, visad laiškai apsimiltuoj, o dabar gražūs
Daugiaaukščiai svogūnai šiemet gražūs Būdavo, visad laiškai apsimiltuoj, o dabar gražūs
Buvusioji, gal gavai kelis lašus. Šiandien skambinau į tavo pusę, sakė, lyg bando kažkas nukristi.
Labas rytas.
pas mus dievo išrinktieji šianakt gavo kelis lašus, net darbe ant asfalto iš ryto balos...o va kur reikia pvz man ant vienmečiu geliu nes jau užsip...nus laistyt nulis lietaus
As jau žiuriu kiek šiltnami agurkus belaistyčiau sausa, o ir pomidoru viršunes sukasi nors tuos stengiuosi rečiau ir gausiau liet bet matyt negana, anakrt purkštukus pajungiau šiiltnami bet taii kur kliuvo kur ne
Labas rytas.
Paguoda,bent agurkai gerai mezga šiltnamyje. Lauke susisukę,nubalę,šattos naktys.
Šiltnamyje melionai pradeda žydėti ir trys arbūzai gražūs,lauke-tragedija. Pradedu įtikėti,kad reikia visą daržą perkelti į šiltnamius. Ir braškių niekas neliečia jame.