Šiandien ilgai miegojome, tai nežinau. Paryčiais prabudai, bet tingėjau keltis ir eiti žiūrėti, ką meteorologinė stotelė rodo.
Labas rytas.
Baisius orus žada.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 29, 08:55)
o kokius žada?
Šiandien išsirioglinau su vežimu gėlyną paravėti. Kaip Sacharoje.
as jau net bijau pradet ka ravet kad visai dregme neišgaruotu , tik vienas pliusas gerai žoles dziustasu kauptuku perėjus
Labas rytas.
Sausa,sausa..........
tai ir man pasiguost reik-sausa Sendien atidaviau kraujo,lai patikrina ar tinkama naudojimui...bet rankas subade abi skundesi sesute,kad netikus diena,tai nualpo keli,tai megintuveli sudauze,tai negali pagaut venos..IK,o kaip tu su vezimu ravi?Lipi lauk?Ai,pasigirsiu,pakeitem sklepo stoga,buvau metu zmogus,lupau sena danga,padejau lotuot...senai jau ta bedariau,statybu nebenoriu
Buvusioji, važiuoju palei vieną gėlyno kraštą, per šoną kiek kauptuku pasiekiu, išbraukau žoles, prisitraukiu iki pat rato, nusirenku į kibirą, nustumiu atgal žemes, pavažiuoju, pasitraukiu viską į priekį, vėl pakapliuoju, prisitraukiu... Marudnai, vakar per 2 val gal 12 metrų vieno šono metro pločiu sutvarkiau. Paskui karšta pasidarė, namo parvairavo. Reikia gal šeštadienį rožyno kraštą nusiravėti.
Man reikia lauko virtuvę statyti. Reikia malkinės stogą perdengti. Ir svarbiausia- arkinį sandėlį surinkti. Pradės koja veikti , reikės eiti per biurokratus, reikia perprojektuoti.
Man reikia lauko virtuvę statyti. Reikia malkinės stogą perdengti. Ir svarbiausia- arkinį sandėlį surinkti. Pradės koja veikti , reikės eiti per biurokratus, reikia perprojektuoti.
Labas rytas.
IK,antras sandėlys?
Aha, antras. Tik bus neapšiltintas. Yra nupirktas seniau. Amerikietiškas. Firma pardavė ir užsilenkė. Negaliu gauti ES sertifikatų geležims. Jau kelinti metai galvojame, kaip juos pasidaryti. Atrodo, su draugų pagalba sugalvojome.