Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(IngridaB @ 2023 05 22, 08:50)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,kuo purškė? ax.gif
Sausa ir dar šalnas žada.Sodinti arbūzus laukan,ar palaukti? mirksiukas.gif

Nupūtė Signum+ Mospilan.
Šiandien išsodino arbūzus ir melionus į lauką. Rytoj keliaus paprika ir baklažanai. Gal ir agurkai, jei spės. Turiu buternutinių moliūgų, sodinsiu gal 30 arų. Dar kiek paauginsiu.
Pikta iki negaliu. Mano naminiai sodininkai nudžiovino negyvai sausmedį, pernai rudenį nusipirkau , reikėjo tik sukasioti prie malkinės. Šiandien žiūriu - palaistytas, bet jau po laiko. Kaip ir du buksmedžiukai.

Atsakyti

Labas rytas.
O dėl ko purškė?Nuo ligų? ax.gif
Atsakyti
Du viename. Nuo ligų ir kenkėjų.
Bliamba, šalnas žada blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
jau tos salnos,,,ka su augaliukais?jau ir taip -kastonas pora ziedu parode,viskas nusale,veigele viena nusalus,braskes apsale,bet dabar labai zydi.alyvos smulkiai zydi,bet stipriai apsale..Juk visko neapdangstysi.IK,ka jus su savo ha?
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nu ką, Mažeikiams šalnas prognozuoja unsure.gif Nervina tokios prognozės, nes braškės tai žydi žydi wub.gif Visas plėveles jau paslėpiau senokai, tai reiks traukt ir eit klot verysad.gif . Ir bulvės ankstyvos jau gerai sulapojusios...
Paskaitau FB, kad kiti negali krapų užsiaugint, tai nustembu. Niekaip neiseka išravėt, kiek savaime pridygo. rolleyes.gif Nes gi, pernai, leidau perdaug žiedynų subrandint ir nuraudama visur nenorėdama prisėjau assa.gif Tai dabar net iš po mulčo braškėse lenda biggrin.gif Kaip piktžolė patapo smile.gif
Ko gero, po ilgo paieškų maratono, gal jau būsiu radusi savo jėgų nebuvimo, galvos skausmo priežastį - kraujo atsakymas . Turiu erkinio encefalito antikūnių . Reiškia, kažkada buvo įsisegusi ir persirgau erkiniu. ax.gif Bet pati prisimenu tik gal prieš 10 metų buvus erkę įįsisegus. Bet tada nebuvo jokių sirgimo požymių. O rimtesnis „gripas"su kaulų laužymais ir tempa buvo gal prieš 3- 4 metus. Tiksliai net nepamenu. Turbūt tada ir persirgau. Sakyčiau, dar gerai baigėsi wub.gif Va taip va.
Atsakyti

Labas rytas.
Užvakar sėdėjau pas šeiminystę ir galvojau skiepytis ar ne?Pagalvojau dar palauksiu,grybai neprasidėjo,reikia dar sustiprėti,bet skiepysiuos būtinai. ax.gif Baigėsi mano apsauga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tikslinu savo rašinėlį vakarykštį biggrin.gif Vakar galvojau po pokalbio su gydytoja. Pasirodo, kad dabar kaip tik turiu šviežią infekciją, anot kraujo tyrimo blink.gif Man nesuprantama, kaip galima turėt šiuo metu pasigaminusių antikūnių (pasirodo lgM, o ne lgG nustatė) būtent rodančių, kad DABAR sergu blink.gif Jokių sirgimo požymių neturėjau:nei tempos, nei kt būdingų požymių... Nesueina galai. Ar tik nebus kraują sumaišę laboratorijoj? unsure.gif Bet kokiu atveju, varau pas infektologus dėl išsamesnės analizės.
Šalnos lyg ir nebuvo ax.gif Vakar uždengsčiau ir braškes, ir bulves kiek plėvelės turėjau. FB vaizdai iš Telšių rajono tai kraupoki -šalna kaip reikiant pasidarbavo unsure.gif
Atsakyti
Buvusioji, mano hektarams nieko blogo nenutiks. Bulvės dygsta, jei kiek apšals - atžels. Burokėliams nieko nenutiks, kopūstai užsigrūdinę. Šiandien šeimos vyrus šiaip taip išrūkiau , kad uždengtų arbūzus ir paprikas. baklažanai kelis laipsnius iškentės, agurkai, jeigu nušals - turiu kitą partiją susikišusi į daigyklas. Kukurūzai išsodinti didoki , bet jei pašals - turiu dar šilnamyje daigykloje.
Vakar nespėjome nieko uždengti, bet tfu tfu.. Pavakary paskambino dukra, pranešė, kad turi šašlų paraugusi ri su bernu atvyksta. Sūnus parsivežė pusmartę, pradėjo eiti apie namą ir ieškoti , kur nebūtų vėjo. Baisulinis pavakaryje buvo. Suradome ramesnę vietelę, bet vis tiek paskui sušalome. Susikraustėme namo : mes į lovą, vaikai į antrą aukštą švęsti
Šiandien pakėliau ir išgrūdau į mašinų turgų man vaikštynės ieškoti. Bet kol jie nuvažiavo, man draugė ją surado ir paskolino. Laikas lipti iš ratų ir pradėti vaikščiojimą.

Žolia, gal kokia lėtinė forma ?
Atsakyti
Nu nebent lėtinė forma unsure.gif Tikiuosi išsiaiškins profai. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Ar gavote kas šalnos?
Atsakyti