IK, kaži ar kokia vonelė padėtų. Išvargsta koja per dieną tai ir tinsta. Nu nelaiku tau ta operacija. Bet turi išsisaugot, kiek reikia.
Gavom ir mes lietaus, bulvės pasodintos, kitkas irgi pasėta, šiandien kopūstus pasodinau tokius nabažus. Tai dabar prasidės ravėjimai. Jau taip lietaus reikėjo, vasariniai kviečiai tragiškai sudygę, tokioj molynėj pasėti.
Aš tik vonelę su jūros druska žinau , kad gerai prieš miegą. Šiaip darau su labai karštu vandeniu, bet tavo atveju gal geriau tik su kūno temparatūros. IK, jei gali kelt koją į viršų, tai bandyk. Kelk abi lovoj gulėdama, atremk į sieną ir pabūk taip. Turbūt yra sutrikęs limfos tekėjimas dėl tokio kojos režimo. Pakėlimas į viršų gal padėtų. Rytais ir visiems labai patartina palaikyt, pakratyt kojas, iškeltas į viršų labai sveika- pagerina limfos tekėjimą. Arba stovint ant žemės kulnais padaužyt į grindis, pirštų nepakeliant. Kraują varinėja širdis, o limfa neturi tokio varikliuko
Na ką, prilijo ir pas mane vakar Gamta visą žalumą per dieną išskleidė Šiandien gal jau sodinsiu pomidorus šiltnamyje, geras oras , ne per karšta
Na ką, prilijo ir pas mane vakar Gamta visą žalumą per dieną išskleidė Šiandien gal jau sodinsiu pomidorus šiltnamyje, geras oras , ne per karšta
Labas rytas.
Vakar pabaigiau sodinti pomidorus,dar 4 kaip ir trūksta,kokias paprikas reikės nusipirkti,pasodinti.
Darysiu eksperimentą,tarp braškių pridygo dumplainių,pernykščių,ne daug skiriasi nuo mano sėtų.Palikau kelioliką,gal tilps su braškėmis?
Ir aš lietumi džiaugiuosi.
Naktį užsikimšo kanalizacija. Nuo pietų vyrai plušo iki dabar, kol sutvarkė. Vakare patyliukais suleisiu į kriauklę tokį biologinį valiklį. O tai vamzdžiai kokiais tai taukais apėję , kemšasi.
Niurzga, su gimtadieniu.
Naktį užsikimšo kanalizacija. Nuo pietų vyrai plušo iki dabar, kol sutvarkė. Vakare patyliukais suleisiu į kriauklę tokį biologinį valiklį. O tai vamzdžiai kokiais tai taukais apėję , kemšasi.
Niurzga, su gimtadieniu.
Labas rytas.
Niurzgiuk,su praėjusiu.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Pagaliau MB nupurškė mano rožes. Ramiau bus.
Kaip niekas neauga, kažkoks siaubas. Ai, piktžolės auga. Pravažiavome laukus, kai kur nors nusišauk.
Kaip niekas neauga, kažkoks siaubas. Ai, piktžolės auga. Pravažiavome laukus, kai kur nors nusišauk.
Labas rytas.
IK,kuo purškė?
Sausa ir dar šalnas žada.Sodinti arbūzus laukan,ar palaukti?
Labas rytas.