Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Taip gražiai žydi ievos. Bent pro langus grožiuosi.
Nebeišmanau, ką daryti. Šuo kasdien po erkę parsineša. O juk tik prieš savaitę sulašinta nuo blusų. Negi vėl reikės tas brangias tabletes šerti ? Kaip jūs apsaugote savo ciuckius ?
Atsakyti
Aš perku dirželį ant kaklo nuo erkių, man pasiteisina. Pirkdavau brangų foresto, dabar keli metai radau pigesnį deltatic, apie 10 pinigų
Atsakyti
pas mus ievos tik tik pradeda zydet.Suniui lasinu tik lasiukus,ir sukuoju daznai..Siuo momentu apmazejo erkiu,bet parsinesu ir as ant drabuziu.Vakar duse radau rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kad tie lašiukai trumpalaikiai, taip ir veterinarinėj sako. O čia uždedi, visam sezonui užtenka.
Giedras, gražus vakaras, šals
Atsakyti

Labas rytas.
Kaimynų katinas ateina vis pavalgyti pas mus,matau gavoje erkę. blink.gif
Mieste lygtais šalnos nebuvo? mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Apie jus pagalvodavau, o laiko užsukt neturėjau. Tai sąžiningai dabar viską perskaičiau.

Šiemet pomidorus sėjau tiesiai į putplasčio dėžes. Oi kaip patiko. Anksti į balkoną ištrenkiau.  Petunijos prastai dygo. Neatsėsiu, tingiu. Serenčiukai vienos rūšies dygo, kitos nušiurę keli daigai stovi.

Nemėgstu našlaičių, kapų gėlė.  :ax: . Bet šiemet susigundžiau nes pilnavidures pamačiau. Įdomu ar taip ir žydės.

Šių metų pasiekimai tai daug žalėsių šiltnamyje, anksčiau nesėdavau net salotų, nes iki sodybos gabalas kelio tai nei liet nei dangstyt neprivažinėsiu. O pasirodo ir nereikia :-). Ir sudygo, ir auga...Gražgarsčių pačių pigiausių sėklų papyliau, o sudygo mišku, o gražios, vešlios, o skanios.... O špinokai nei vienas neišlondo. Na negali viskas sektis.

Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
nu va ir be manes persiklėlėte i kita psl smile.gif

sudejau tuos bortus, nugis š..dų š...as toks jausmas kaip žemė užteršus plasmasemis, sudejau graziai, bet visas linksmumas prasidejo kuoliukus kalant, tai kuoliuko galva skyla, tai apačio per puse pakalus koks akmenukas pakliuna ir jau jo neištrauksi , tai užlinksta, turbut kokybe tu kuoliuku ššš, ir t.t. žodziu žodziu geraidarkad ciut giliau sudejau gal taip greit neiškilnos
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Tai va, ir aš tos nuomonės, kad pigus ir niekam tikęs brudas tie bortai. Šiemet perku po truputį betoninius ir keičiu. Ypač ten, kur gėlynai su takais ribojasi.

Gal reikės to antkaklio ieškotis. Vakar vėl dukra privarė tų lašų. Smirdantis. Norės a lia kvepiantys. Tai nė šunio paglostyti. Vakar katei vieną išlupome. Nors ji mažai kieme būna.
Kažko šiemet nesimato varnėnų. O būdavo tokiu laiku eina per veją ir tvarkingai viską išrenka. O dar 3 inkilus pakabinome. palandžiojo truputį ir dingo.

Rukola man skaniau saldainių. Pernai sėjau, šiemet pati sudygo , nes buvau krūmą palikusi sužydėto. O ridikėlių didumas šiemet wub.gif Lauke jau pilna daugiamečių svogūnų laiškų ir rūgštynių. Dar draugė buvo atvilkusi maišelį meškinio česnako, dėjau į visas salotas.;

Agurkai sudygo ir laukia tarp rankšluostuko šlapio. O į šiltnamį per šalta sodinti, namuose stybsta. blink.gif
Atsakyti
as šuniui jau kokie 6 m dedu forest antkakli tai pasiteisino labao o prieš tai nuo tu lašiuku ant sprando buvo pasigaves nuodingąja erke, vos atgelbejo ji tada su lašelinemis unsure.gif
Atsakyti