Buvau tais bortais atkraštavusi rožyną nuo takelio. Tas kraštas, kur smeigės eina, buvo į gėlyno pusę. Kažkaip jie man į viršų lipdavo. Kai pridygsta žolių tam nelygiame krašte, tai yra kas veikti. Kauptuku nepratrauksi, tenka rankomis po vieną rankioti. O nuo žolės pusės geriau nieko nedėti. Iš pavasario tvarkingai kastuvu atkertu, dar jei netingiu - kokį kartą vasarą. Grioveliu žoliapjovės ratą leidžiu , ko nenupjauna , su trimeriu greitai pritrumpinu.
Labas rytas.
Nusipirkau tuos bortus ir daug vinių, nepabandžius gi nežinosiu
kai taip atšalo dabar pergyvenu kad mano jurginai ir kardeliai nežūtų, bus čia man try...iot su sodinimais
kai taip atšalo dabar pergyvenu kad mano jurginai ir kardeliai nežūtų, bus čia man try...iot su sodinimais
Apie kokius bortus jūs čia bazarinat? Gal ir man reikia ?
Žolia va
Lyžuka, mano panašūs.
Tai tu čia taip bezbožnai išdidinai puslapį. Davai, dabar prirašyk kokių niekų, kad greičiau persikeltų.
Tai tu čia taip bezbožnai išdidinai puslapį. Davai, dabar prirašyk kokių niekų, kad greičiau persikeltų.
Labas rytas.Ačiū dievui +2.
Labas rytas.
Buvo šalna pas mus.
O aš nežinau, ar buvo šalna pas mane užsukusi Atsikėliau 8:30 ir terometras rodė + 6 º C. Jokių ledukų ant vandens kibire lauke irgi nėr. Tai turbūt nebuvo šalnos. Pradeda klevai žydėt po truputį. Kolkas tik viršūnės gelsvuoja
Šalna buvo, gal iki kokių -4. Šiaip viskas gerai, bet pilnavidurės tulpės nukeipo ir iki šiol negali atsistoti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 04 29, 14:40)
Šalna buvo, gal iki kokių -4. Šiaip viskas gerai, bet pilnavidurės tulpės nukeipo ir iki šiol negali atsistoti.
Pas mane dvi pelargonijos tokios dvi susodintos buvo vazone šalia šašlikinės.Kažkaip nepatogu prie svečių buvo eiti,paiimti vazono,nuvirė šiąnakt.Palaiščiau gal atsigaus iš šaknų?O taip gražiai jau žydėjo.