Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ačiū, sodybietės, ačiū nuoširdžiausiai už sveikinimus, nebegaliu cituoti, nauja SM forma nebeleidžia, bet kiekvienai asmeniškai ačiū sakau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kol dar neišgėrėte viso šampano, jungiuosi prie sveikinimų.
SP, kad gyvenimas būtų klotas rožėmis be spyglių, kad mylimieji mylėtų už tai, kad esi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sena Pažįstama, su gimtadieniu !
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sena Pažįstama, su gimtadieniu 4u.gif
Visko, visko, ko trokšti ir dideliais kiekiais 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

SP pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga. Kad užtektų sveikatos visų planų įgyvendinimui.

O aš vakar Ingridos šiltnamius inventorizavau bigsmile.gif Kad jūs matytumėt kiek ji tulpių pasisodinusi blink.gif O koks grožis wub.gif O žirniai ir ridikai kokio dydžio, o ji tyli, nesirodo, o aš ėmiau ir apskundžiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 26 balandžio 2017 - 18:21
Labas rytas.
Niurzgiuk,kad mes SP šiltnamius inventorizuotume. bigsmile.gif blink.gif Va ten tai darbo įdėta. mirksiukas.gif

ŽOLYTE,kad visas augtų ir žaliuotų.Su Tavo diena.
Atsakyti
Žolia ,
Sveikinu gimimo dienos proga ir linkiu tau visko, ko širdimi trokšti, apie ką svajoji ir sieki!

Atsakyti
Zolia, su tavo diena 4u.gif
Paveluotai SP
ABIEMS GERIAUSIU PASIEKIMU.
Atsakyti
Žolia su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu meraites....
Atsakyti
Žolyte, su gimtadieniu 4u.gif Kad su lyg šia diena pagaliau galėtume nusimesti paltus bigsmile.gif 4u.gif

Nėr ką pas mane ten inventorizuoti blush2.gif Pomidorus kasdien vis metu ir metu, ruošiu vietą agurkams biggrin.gif Žodžiu, visi augalai užmigę letargo miegu, niekas nenori augti, kaip pasėjau, taip ir stovi tokie pastirę. unsure.gif
Atsakyti