Labas rytas.
Dar tik prieš dieną pgalvojau kur gegutė?
Laukiame ančiukų,antis peri ant prūdo kranto,žilvyčio drevėje.Įsivazduoju grožį.Du antinai kasdien aplanko.Tikiuosi valgyti atneša?
Buvusioji, nebus pinigų. Bet bus daug laiko kavai gerti. Irgi gerai.
Labas rytas.
Gal ir gerai,kad pomidorų dar nepirkau,labai jau šalnas žada.
Mano pomidorai dar ant langu, šiemet neskubejau sėt, kuom labai ir patenkinta
O aš šiandien beveik baigiau sodint šiltnamy, nes jau būtinai reikėjo. Irgi esu labai patenkinta Tas kelias naktis dengsiu, gal dar kokį šildytuvą padėsiu.
Labas rytas.
aš tik jurginus susodinau ir dar 6 vnt truksta tai nusipirksiu kokius man labiau patinkancius
Blyn, nenervuokite su tais sodinimais. Taip niežti rankos, o turiu tupėti vežime.
Sodinu tik melionus -arbūzus iš vatukų į indelius. Labai nevienodai dygsta. Šiandien viena kobrinė lagenarija sudygusi buvo, įkišau į vazončiką. O spuoguotosios nenori kaltis. Prakrapščiau uodegytes, yra šaknelės. Gal per naktį sudygs.
Svarstau, gal jau užmerkti agurkus. Sėsiu į daigyklas, paskui sodinsiu į lauką.
Šiandien siūlus ištraukė. Fuuuui , kaip negražiai koja atrodo.
Sodinu tik melionus -arbūzus iš vatukų į indelius. Labai nevienodai dygsta. Šiandien viena kobrinė lagenarija sudygusi buvo, įkišau į vazončiką. O spuoguotosios nenori kaltis. Prakrapščiau uodegytes, yra šaknelės. Gal per naktį sudygs.
Svarstau, gal jau užmerkti agurkus. Sėsiu į daigyklas, paskui sodinsiu į lauką.
Šiandien siūlus ištraukė. Fuuuui , kaip negražiai koja atrodo.
nu vakar jokiu jurginu nenusipirkau nes senukuose akcijos nebuvo, plius aplamai iš jurginu tik vienos spalvos keli nuciupineti pakeliai mėtesi su perdžiuvusiom šaknim tai nemačiau reikalo 2 eur tam skirti , ryt i norfa eisu gal ten kas idomesnio bus , kardelius irgi vakar susodinau, gaila prieš lietų nespejau kai kur sudet bortus vejos iš žole uzset...o jus kuri naudojat tuos bortelius? sakau gal taip graziau gelynai apsikraštuos, nes sudejus akmenis irgi tada reikalu yra su trimeriu turi iš ju ta žole iškrapštyt
Labas rytas.
Kaip atšąlo.
Išėmiau aš tuos borteliusnervuoja jie mane.Gal kada?
Jei leis oras gal šiandien pabaigsiu jurginus?Kardelius dar nesodinu. Dar reikia žemę paruošti.