Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

laba,grazu ryta smile.gif Miargai,mane gegute uzkukavo biggrin.gif eilini karta be pinigeliu,tik su kavos puoduku.Nu kur jos protas,galejo perspet biggrin.gif Juokemes,musu kaimas ciudnesnis bigsmile.gif ,varnenas kudakuoja ,kaip vista,greiciausiai ir zole zaliasne,gegute praplyso balandzio men,o ir mes grazios ir protingos yahoo.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Dar tik prieš dieną pgalvojau kur gegutė? ax.gif
Laukiame ančiukų,antis peri ant prūdo kranto,žilvyčio drevėje.Įsivazduoju grožį.Du antinai kasdien aplanko.Tikiuosi valgyti atneša? ax.gif
Atsakyti
Buvusioji, nebus pinigų. Bet bus daug laiko kavai gerti. Irgi gerai. biggrin.gif
Atsakyti
IK,tamsta tikras draugas wub.gif Nuraminai ,del pinigu lotuliukas.gif
Papildyta:
IK,tamsta tikras draugas wub.gif Nuraminai ,del pinigu lotuliukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Gal ir gerai,kad pomidorų dar nepirkau,labai jau šalnas žada. ax.gif
Atsakyti
Mano pomidorai dar ant langu, šiemet neskubejau sėt, kuom labai ir patenkinta wub.gif
Atsakyti
O aš šiandien beveik baigiau sodint šiltnamy, nes jau būtinai reikėjo. Irgi esu labai patenkinta biggrin.gif Tas kelias naktis dengsiu, gal dar kokį šildytuvą padėsiu.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
aš tik jurginus susodinau ir dar 6 vnt truksta tai nusipirksiu kokius man labiau patinkancius mirksiukas.gif
Atsakyti
Blyn, nenervuokite su tais sodinimais. Taip niežti rankos, o turiu tupėti vežime.
Sodinu tik melionus -arbūzus iš vatukų į indelius. Labai nevienodai dygsta. Šiandien viena kobrinė lagenarija sudygusi buvo, įkišau į vazončiką. O spuoguotosios nenori kaltis. Prakrapščiau uodegytes, yra šaknelės. Gal per naktį sudygs.
Svarstau, gal jau užmerkti agurkus. Sėsiu į daigyklas, paskui sodinsiu į lauką.
Šiandien siūlus ištraukė. Fuuuui , kaip negražiai koja atrodo. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 25 balandžio 2023 - 16:25
nu vakar jokiu jurginu nenusipirkau nes senukuose akcijos nebuvo, plius aplamai iš jurginu tik vienos spalvos keli nuciupineti pakeliai mėtesi su perdžiuvusiom šaknim tai nemačiau reikalo 2 eur tam skirti smile.gif, ryt i norfa eisu gal ten kas idomesnio bus , kardelius irgi vakar susodinau, gaila prieš lietų nespejau kai kur sudet bortus vejos iš žole uzset...o jus kuri naudojat tuos bortelius? sakau gal taip graziau gelynai apsikraštuos, nes sudejus akmenis irgi tada reikalu yra su trimeriu turi iš ju ta žole iškrapštyt
Atsakyti

Labas rytas.
Kaip atšąlo. bigsmile.gif
Išėmiau aš tuos borteliusnervuoja jie mane.Gal kada? ax.gif
Jei leis oras gal šiandien pabaigsiu jurginus?Kardelius dar nesodinu. ax.gif Dar reikia žemę paruošti. ax.gif
Atsakyti