Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Aš jau pradėjau žolės pjovimo sezoną, nes dabar reik susirinkt lapus su pirmu žolės pjovimu mulčui smile.gif. Kažkiek susigrėbiu į rūveles iš rudens, bet dauguma palieka . Tai pirmas pavasarinis pjovimas būna su surinktuvu smile.gif Nors dar niekas nepasėta, kad mulčiuoti. Bet verčiu į krūvą ir neužilgo bus iš nešiot ant lysvių. Galėčiau ant braškių kaip ir dėt, bet laukiu, kol šiek tiek įšils žemė, kad užmulčiuot. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Pas mus pirmoji šienapjūtė įvyko vakar.
Atsakyti
Aš jau šiandien ar ryt kartosiu, auga žolė kaip pasiutus teks jau ir su trimeriu prašuoliuot ir darkai kur roundapu pašventinti biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Šiandien galvojame sezoną pjovimo atidaryti. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Prigrėbiau rudenį aplink medžius lapų.Per žiemą kurmiai šiltai gyveno,rausė kurmiarausius tenai.Dabar mb pjovė žolę ir makalynė su tais lapais.Neščiau į šiltnamį,dar anksti pomidorams.Braškėms bijau,pus uogos,jei aplink krūmus pridėsiu? ax.gif
Atsakyti
Aš visad braškes apdedu lapais, man dar geriau , nei žolė. Žolė kartais supelija, o lapai - ne. Tad aš visur tuos lapus naudoju. Kai lapai su žole pasimaišo, tai ir ta žolė tada nepelija, kažkaip ventiliuojasi labiau turbūt.
Atsakyti
Man labai patiko smulkintos medienos mulčas braškėms. Vienais metais išpjovė kelių kilometrų guobų alėją, nes jau nuo stipresnio vėjo virto. Kažkokia biokuro įmonė. Storiausius rąstus smulkintuvas dėjosi sau į gerklę ir smulkino. Paskui atvažiavo toks kiborgas, kur užvažiuoja ant kelmo ir po savęs drožles palieka. Susirinkome mes jų visą priekabėlę.
Ingrida, tu po miškus šlaistaisi, susirask jauną pusynėlį ir pabandyk spyglių parsivežti braškėms. Pas mus žemės šarminės, neturėtų kenkti.

Kaip supykdė pigu.lt. Buvau užsisakiusi tokią lentynėlę, žadėjau pastačiusi ant rašomojo stalo visokius biuro reikmenis joje laikyti. Užsakymo vykdymo laikas virš mėnesio. Ai, tiek to. Kai atėjo laikas, skambina. Mol, ar dar lauksite. Geraai, sakau, lauksiu. Šiandien parašo žinutę, kad grąžina pinigus ir nutraukia užsakymą. O man jos verkiant reikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 21 balandžio 2023 - 18:27
la,o mes kaip tikros meskos prabudom....prabudom .dirbt pradesim.sienausim,,,,traktoriukas tvarkyt reikia.O gales tik geguzes pradzioj paimt unsure.gif Mintyse vyra issiunciau i tolima kelione biggrin.gif Pasikuriau savaeige,sportuosiu
Atsakyti

Labas rytas.
Oi IK,dėkui šilauogėme sprisivežiau spyglių.Tokį gražų netoli privatų pušinėlį užtikome,dar mb pavedžiojau kaip po ekskursiją.Braškėms irgi gerai?Gal ir hortenzijoms tiktų?važiuosiu dar.
Buvusioji,užuojauta dėl traktoriuko.Maniškis perėjo patikrą,pakeitė guolius sezonui,dabar dirba jau kaip bitė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Hortenzijos rūgščiamėgės. Joms spyglių kuo daugiau, tuo geriau. Dar vienas pliusas - spygliai neleidžia įkaisti žemei. O tai hortenzijų problema, jų kojos turi būti pavėsyje.
Atsakyti