Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Niurzga, koją sutvarkys ketvirtadienį.

Rytoj, jei bus nešalta, reikia nusigenėti rožes.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2023 03 30, 22:09)
Žolia, gera profi kaina. Nors kiti ir sako, kad serenčiai nebijo šalčio, bet man irgi pernai nušalė.

Būsiu kažką ne taip supratusi... Nuvažiavau pirkt to Profi 1, žiūriu -kaina 13 su kažkiek dar rolleyes.gif Ir nepirkau. Bet gal paieškosiu Profi2 geriau, kad jau su akcija apsigavau ax.gif
Vis gundausi tą žembraškę Kupcikha (?) pasisodint. Gal kuri auginat? Kokie vertinimai būtų?
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Žolia, 13 eurų už 250 litrų kipą visai normaliai. Tai seniau buvo apie 10 eurų

Tos stebuklingos braškės neturiu, bet pagal aprašymą - daugiau braškė nei žemuogė.

Kaupiuosi rytoj išpikuoti baklažanus ir paprikas. Šiandien radau ant savo kinrožių kelis baltasparnius, vakare išpurškiau Actaros ir Vertimeco mišiniu. Reikės dar kartoti kelis kartus, nes kai šiltnamyje užsiveisia, tai baigtas reikalas. Sunkiai išsinaikina.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Na visur balta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 04 02, 20:47)
Žolia, 13 eurų už 250 litrų kipą visai normaliai. Tai seniau buvo apie 10 eurų

Tos stebuklingos braškės neturiu, bet pagal aprašymą - daugiau braškė nei žemuogė.

Aha, kai namo grįžau irgi taip pagalvojau, kad normali 4u.gif Kažko klaidingus sprendimus priiminėju paskutiniu metu biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 04 04, 07:31)

Labas rytas.
Na visur balta? mirksiukas.gif

Pas mane žalia bigsmile.gif Tik pašalę šiek tiek. Bet be sniego wub.gif Saulutė šviečia wub.gif Reiks eit kelias pušeles pasodint. Dar iš SP užsisakiau braškių daigų, užėjo noras pakeist/paįvairint savo turimas veisles ax.gif Po 10 vnt nelabai radau, kad kas internete pardavinėtų frigo daigus.
Rudenį buvau pirkusi nukainuotą šilauogę ir per žiemą įkasiau šiltnamyje. Nu nelabai gyva, tik 1 šaka žalia, o dar skruzdės pradėjo jau tose durpėse lizdus daryt. Bandysiu sodint lauke, o gal atsigaus.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ar sejant iš seklu šilagėles yra kokiu niuansų? pvz pašaldyti ar kaip kitaip paruošti? smile.gif nebendet? as kazkadasejau viena tik užsikabino, bet dabar pamačiau baltų norfoj seklu ir užsimaniau ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šilagėles esu užsiveisusi iš sėklų. Bet man iš mikso tik mėlynos sudygo. Dabar pačios užsisėja. Sulindo zarazos į rudeninius astrus , šiemet nebuvo sveikatos gražiai viską nukarpyti, tai pasiunčiau darbininką su trimeriu pernykščius sausuolius nurėžti. Na, keliems kupstams nurėžė viską iki žemės. Dygsta jos labai sunkiai, tai manau, reikia pašaldyti.

Esu greičiausiai vaikystėje iš medžio iškritusi ant galvos. Liekamieji reiškiniai. Jau šiemet sakiau, kad paprikų ir baklažanų užteks po 20 daigų. Vis tiek rudenį neturiu kur dėti. Tai ne, vėl susodinau viską, kas tik buvo sudygę. Gal katė bus protingesnė, nutryps dalį. Mėgsta ji ant palangių tupėti.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti