Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Kava skaniai atrodo. wub.gif
Šiandien likau apiplėšta.
Važiavome su dukra nuo Vilniaus pusės, norėjome užsukti į Šermutą kavos. Jie turėdavo fantastiškų pyragėlių. Veždavau jiems daržoves, tai nusipirkdavau. Užsukame, ogi jie seniausiai užsidarę. O norisi kažko saldaus, nors cypk.
Na ką, prasukame pro EMSi. Pas juos būna tokių fantastiškai skanių cinamoninių bandelų-pyragėlių. Griebiame porą, parsivežame amo. Greitai prisivarviname kavos ir susėdusios kaifuojame. Suskamba telefonas, nušlubčioju atsiliepti. O tuo laiku į mano kėdę strykteli Baskis, griebia vos paragautą pyragėlį ir nusineša į kampą už užuolaidos suėsti. Nu bliamba, vos nenumiriau iš piktumo. blink.gif
Atsakyti
An saldaus patrauke biggrin.gif Nepyk, IK,vistiek pas tave i lova prasysis biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Na, kraštietės, pas ką šiemet buvo pirmoji perkūnija ?
Ingrida, tau gal ir nekliuvo, bet Niurzga turėjo gauti ir dangiškos diskotekos, ir ledų.
Dar ir vasarą nebūna tokios audros, net balta nuo žaibų. O kaip tyčia norėjau pabaigti purenti vieną rožių lysvę, nespėjau. Vėl suplūkė lietus.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kažkokį bildesį vakar girdėjau, bet net nepagalvojau, kad tai galėtų būt perkūnija... blink.gif bet toks lyg aidas kažkur toli... Užtat jau galit ant žemės sėdėt po perkūnijos biggrin.gif
Vakar gandras jau mūsų pievoj gandrinėjo wub.gif Varo paukščiai ištisai būriais klegendami wub.gif Ir žolė kaip greit sužaliavo ax.gif
Darže jau irgi galima rast šio to valgomo -laiškiniai česnakai, rūštynės bigsmile.gif Vakar tiesiai pievoj valgiau kiaulpienių lapelių - nu skanios ir visai nekarčios.
IK, bet tai šuo taip įpras, nieko negalėsi pasidėt. Biski drausmės išrašyk biggrin.gif
Šįryt pramerkiu akis, žvilgt į laikrodį telefone - ooo, 7:30. Galvoju, kaip gerai, pagaliau ilgiau pamiegojau ax.gif O tai vis apie 6-6:30 atsibundu. Dar padrybsojau ir atsikėliau. Nueinu virtuvėn -laikrodis rodo 7:00 blink.gif Vėl baterija nusėdo? Ir ko taip greit, gal prieš mėnesį pakeičiau rolleyes.gif Nu bet taip bestovint, besvarstant daėjo kažkaip, kad laikas VĖL persuktas unsure.gif Telefonas tai automatiškai perėjo į vasarą smile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Savo mažuose langeliuose nemačiau.Tik girdėjau šniokštimą lietaus.Kaip ir girdėjosi perkūnija prieš?Dar ir pagalvojau kaip vasarą,bet galvojau nesamonė.Ryte visai šilta lauke. ax.gif
Taip nesinori jau atšalimo. ax.gif
Atsakyti
Aha ir mes jau gavome leidime nerti prūdan biggrin.gif, nors kiti sako tik po trečio graistinio galima ar dar...jei užgriausti ant medžiu be lapu prasti metai bus, tik nzn kuom mirksiukas.gif nors sakoma ūkininkams visad prasti metai bigsmile.gif

jokiu gaminiu iš miltu nevagau ne del kakokiu įsitikinimu....tiesiognesinori ir tiekgeriauy jau kopustu raugintų su bulvemis prikirsti bigsmile.gif anakart pirkau šv bulviu, kokioskietos, neskanios, maniškes pernyksštes soraja kur kas skaniau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 kovo 2023 - 07:54

Labas rytas.
Aš kol kepu,prisiuostau.Į sosotinę vis vežu,žentas su sūnumi pasidalino trupininį pyragą per pusę,sakė skanu. ax.gif O dar su obuoliebę kaip tik tiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai skaniausia marinuotos paprikos. Jeigu ir bulvės nėra, galima vienas.

Jei netingėsiu, rytoj jau persodinsiu pomidorus. Turėjau durpės pasilikusi iš pernai, bet baloje gulėjo, tai žliugsi. Reikės rytoj nusipirkti. Kaip tyčia šiandien buvau sodininkų parduotuvėje agroplėvelės pirkti. Ten paslaugus diedukas man visada į mašiną įverčia tą didelį kipą. O kitur tai pačiai reikia tampytis. Mokvežoje reikia pirma įsiritinti į vežimą, paskui į bagažinę. Depo irgi tas pats. Kas aš jiems - sunkumų kilnotoja ?
Atsakyti