Labas rytas.
Na ir pridriebė.
Ačiū IK,bandysiu.Aš strafikuodavau ,tik į šaldiklį įkišdavau.Matai kaip reikia.
Galima ir šaldytuve. Bet maniškis kai užmato , vėjus kelia dėl visokių pašalinių dalykų.
Užtenka jau to, kad šaldiklyje kokios tai šaldytos kirmėlės sandėliuojamos. Žvejybai. Sūnaus hobis.
Dygsta pomidorai, bet jau taip sunkiai.
Užtenka jau to, kad šaldiklyje kokios tai šaldytos kirmėlės sandėliuojamos. Žvejybai. Sūnaus hobis.
Dygsta pomidorai, bet jau taip sunkiai.
Labas rytas.
Skaudančia širdimi palikau sėklas dėžutėje ,lauke.Matysime,kas gausis.Ne visiems ir levandos dygsta,man pernai sudygo tankiai net.
As dar net nenusipirkus ta verbenu , o tik žadu , o levandos paskui labai gerai pridygsta pačios užsiseja, na nebent pas ka labai tvarkinga, pastoviai purenama žeme tai nespetu
Pernai po levandų krūmais prisipešiojau, išsodinau. Kada čia paskaičiavau, turėsiu virš 40 krūmelių. Pavasarį prie kėniukų pasodinsiu alėją nuo saulės pusės, ten visada labai sausa.
Beje, patagoninių jau senokai neauginu, bet tarp rožių vis viena kita išlenda. Kaip ir lofantai.
Beje, patagoninių jau senokai neauginu, bet tarp rožių vis viena kita išlenda. Kaip ir lofantai.
Laba, Kukuska tu teisi, balti garniai, baltos gervės pas mus neatskrenda :-)
Ingrida, du šeštadienius ragų ieškojau. Nepavyko. Radau guolius, radau kur kasyti ragai, kur valgė, kur kaku darė...net kailio kuokštą radau, o ragų neradau :-). Dar vilko pėdų radom.
Sūnus ragų fanas.
Šeštadienį parsinešė visą stirnino kaukolę su ragais.
Reikia palaukėse ieškoti, kur maitinasi.
Šeštadienį parsinešė visą stirnino kaukolę su ragais.
Reikia palaukėse ieškoti, kur maitinasi.
Labas rytas.
Va dabar laisvesnė,bandysiu ieškoti,pasiimsiu žiūronus,gaila sniegas nutirpo.
IK tikiui pas jus ten yra ragų,tiek žvėrių,pati vieną pusę ragų esu prie jūsų radųsi.
Labas rytas.
O aš karjere girdžiu gerves.Gaila šiemet dar nešoko priešais mus.
Vakar apėjau aplink miškelį,ragų nerasta,nors sutikau 6 stirnaites.
Labas rytas.