Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 23, 11:32)
Pernai maximoj pirkau tu ala šaldytu-dzziovintu braškiu daigu tai stebuklingu budu iš 3 du prigijo  bigsmile.gif

Aš 9 pirkau, visos prigijo ir kažkiek uogų buvo.

QUOTE(žollia @ 2017 04 23, 20:09)
galėsiu į AŽ surašyt informatyviau , kad nepaklystumėt . Jūsų laukia Mažeikiai  wub.gif

Tikrai, kad nepaklysti biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

Kad jau pusryčių nelabai matosi tai pasiimsiu puokštę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 04 24, 12:12)
Laba,

Kad jau pusryčių nelabai matosi tai pasiimsiu puokštę  ax.gif

Nu kiaušinius visą savaitę valgėm, kritikavom, dabar Ingrida mus nubaudė ir paliko pilvus išsivalyti biggrin.gif

Iš kaimo, parašiau až, skubiai reikia Tavo konsultacijos 4u.gif
Atsakyti
Cha,o mano vištos šiandien padėjo pirmą kiaušinį. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 24, 17:34)
Cha,o mano vištos šiandien padėjo pirmą kiaušinį. wub.gif  wub.gif

Kad pirmas, tai nudažyk, įrėmink ir pagarboje laikyk. Žinai, Kaip Rokfeleriai pirmą uždirbtą dolerį. biggrin.gif

Mano braškės labai prastos šiemet. Kelsiu dalį į naują braškyną, nes nervai nelaiko iš žolių pešioti. Tik tam braškynui reikia užvežti žemių, sufrezuoti. Kai užsimenu apie tai šeimos vyrams, būna "nėra kada" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 24, 18:34)
Cha,o mano vištos šiandien padėjo pirmą kiaušinį. wub.gif  wub.gif

Už tai ir nebedėjai mums kiaušinių, lauksi, matyt, kol savų susikaups biggrin.gif

Šiandien dar 200 pomidorų daigų išmečiau blink.gif Jau iš 1200 beliko 800 ir dar nepabaiga... Nugelto, nuvioletavo, "išvirė", žodžiu, visas kataklizmas. unsure.gif Ale reikia įžvelgti ir gerąją pusę: atsilaisvino šiltnamyje vietos kitoms gėlėms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 04 24, 19:56)
Už tai ir nebedėjai mums kiaušinių, lauksi, matyt, kol savų susikaups biggrin.gif

Šiandien dar 200 pomidorų daigų išmečiau blink.gif Jau iš 1200 beliko 800 ir dar nepabaiga... Nugelto, nuvioletavo, "išvirė", žodžiu, visas kataklizmas. unsure.gif Ale reikia įžvelgti ir gerąją pusę: atsilaisvino šiltnamyje vietos kitoms gėlėms bigsmile.gif

Išvirė - tai reiškia nušalo arba perkaito. Antras variantas mažai tikėtinas. Šalnos labai klastingos, kažkada savo akimis tiesiog mačiau užslenkant tokį šalčio šuorą. O už kelių žingsnių - normalu. Tiek šalčio, tiek karščio pakenkimai augalams kaip ir žmogui : sunkiai gyjančios žaizdos. Supranti, augalas ne gyvūnas, jis neatsiaugina gabalo audinių. Tiesiog toje vietoje audiniai nekrozuoja ir nubyra. O ta riba tarp gyvo - negyvo - gali būti labai plati. Geriausia pereiti su žirklutėmis ir nučerškinti iki sveikos vietos. Jeigu nenušalo iki skilčialapių - labai ramiai atsigauna. Taigi nemėtyk, begėde.
Atsakyti
Labas rytas.
SP,su Tavo diena.

Oi rėminsiu savo kiaušinį ir nevalgome ir nenešu namo,lukiu daugiau,nes nežinau išvirųs kaip dviese dalintis? biggrin.gif
Aš vakar pramėčiau savo pomidorus.Šiandien vežu iš namų pikuoti,turiu dar tokių neblogų 3 dėžutes,lyja turėsiu darbo šiltnamyje. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

SP su gimtadieniu, neblestančios energijos ir šiltų oru, kad tau šalnos nuosotlių nepridarytų mirksiukas.gif

MAno pomidorai ant langu bet stiebias kaip greit, nežinau ka daryt su jais, tuos bus kaip kartys, ilgi ir ploni gal išsodint rimtai į šiltnami ir pridangstyt agro danga bile kiek sluoksniu unsure.gif , nes pvz žydrūnas po danga atlaike visus velykinius šalčius ir sniegus
Atsakyti
SP sveikinu su gimimo diena! Būk laiminga ir tegul išsipildo visi tavo norai! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SP, nuoširdžiausi sveikinimai
Atsakyti