Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kaip pas jus ? Saulė retkarčiais pasižiūri ?
Man šita žiema baisiai prailgo.
Atsakyti
labai trumpam, po valanda neišbuna...
man aplamai nesiseka, turejo atvažiuot pastato termovizija daryt, neužtenka šalcio bigsmile.gif

pavaduosiu Ingrida mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
kokia graži pavasarinė puokštė wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
kaip man patinka hiacintų kvapas. Bet tik lauke, namie per stipru. ax.gif Pavasaris beveik wub.gif Labai patiko šilta žiema wub.gif
Vakar šiltnamyje žliūges išsiravėjau. Rudenį lyg tik kelio mažytės buvo sudygusios . O kai pamačiau - pilnas šiltnamis riebių, stiprių žliūgių prižėlęs, ir nebijo jos to šalčio. biggrin.gif Reiktų valgyt kaip salotas, labai daug vitaminų turi. Bet man jos smirda unsure.gif Pernai bandžiau maišyt su kitom salotom, nepatiko. Česnakai žieminiai liko nepasodinti iš rudens, tai vis galvoju kada čia reiktų sukišt į žemę, nes viršūnėlės jau nori žalsvuot, greit sudygtų ax.gif
Turiu ir aš susimalusi česnako ūglių,o bet tačiau, prireikus imu galvutes ax.gif Kažkaip tie ūgliai neprilipo. O gal dėl to, kad pakanka česnako galvučių. ax.gif Dar ir tos jau nelabai man bepatinka lupinėt biggrin.gif Pernai pavasarį likusius česnakus sudžiovinau ir sumaliau į miltelius. Tai prireikus ant greičio milteliai pirmoj eilėj imami rolleyes.gif Ir dabar va , reiktų jau žieminius džiovintis, nes gi tuoj laiškus išleis dėžėj begulėdami biggrin.gif
Atsakyti
gera idėja česnakų džiovinimas smile.gif, susimalė lengvai?
Atsakyti
Labai gerai susimalė, nors pradžioj bijojau, kad velsis. Bet tik bžik ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Žolia, aš jau antrą velenėlį savo elektrinei mėsmalei su džiovintais česnakais sulaužiau. daugiau nebemalsiu, per brangūs gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Panašiai ir man buvo. Pandžiau malti su blenderiu. Na, toks kur turi indą. Truputį pasuko, paskui kad dėjo su visais viduriais. Dar iki dabar gaila to blenderio, labai jau patogus buvo.
Atsakyti
Na, gal jūs cielus malėt? mastau.gif Aš džiovinam tokiom plonom riekelėm supjausčiusi. Panašiai kaip migdolų drožlės būna. Tai kavamalė tik 2 -3 sekundes prasuku ir viskas. Nu išgąsdinot... Gal antrą kartą ir mano kavamalė pabirs? Bet aš su tokia jau pagyvenusia maliau, jei ką negaila. Gal reiktų pabandyt ir su lidlo kavamale. Pupeles tai labai gerai mala.
Atsakyti

Laba,

Ačiū IK už paaiškinimą.

Ir aš jau laukiu pavasario. Noriu daugiau saulytės, šilumos....

Atsakyti