Labas rytas.
Kaip pas jus ? Saulė retkarčiais pasižiūri ?
Man šita žiema baisiai prailgo.
Man šita žiema baisiai prailgo.
labai trumpam, po valanda neišbuna...
man aplamai nesiseka, turejo atvažiuot pastato termovizija daryt, neužtenka šalcio
pavaduosiu Ingrida
man aplamai nesiseka, turejo atvažiuot pastato termovizija daryt, neužtenka šalcio
pavaduosiu Ingrida
Labas rytas.
kokia graži pavasarinė puokštė
Laba
kaip man patinka hiacintų kvapas. Bet tik lauke, namie per stipru. Pavasaris beveik Labai patiko šilta žiema
Vakar šiltnamyje žliūges išsiravėjau. Rudenį lyg tik kelio mažytės buvo sudygusios . O kai pamačiau - pilnas šiltnamis riebių, stiprių žliūgių prižėlęs, ir nebijo jos to šalčio. Reiktų valgyt kaip salotas, labai daug vitaminų turi. Bet man jos smirda Pernai bandžiau maišyt su kitom salotom, nepatiko. Česnakai žieminiai liko nepasodinti iš rudens, tai vis galvoju kada čia reiktų sukišt į žemę, nes viršūnėlės jau nori žalsvuot, greit sudygtų
Turiu ir aš susimalusi česnako ūglių,o bet tačiau, prireikus imu galvutes Kažkaip tie ūgliai neprilipo. O gal dėl to, kad pakanka česnako galvučių. Dar ir tos jau nelabai man bepatinka lupinėt Pernai pavasarį likusius česnakus sudžiovinau ir sumaliau į miltelius. Tai prireikus ant greičio milteliai pirmoj eilėj imami Ir dabar va , reiktų jau žieminius džiovintis, nes gi tuoj laiškus išleis dėžėj begulėdami
kaip man patinka hiacintų kvapas. Bet tik lauke, namie per stipru. Pavasaris beveik Labai patiko šilta žiema
Vakar šiltnamyje žliūges išsiravėjau. Rudenį lyg tik kelio mažytės buvo sudygusios . O kai pamačiau - pilnas šiltnamis riebių, stiprių žliūgių prižėlęs, ir nebijo jos to šalčio. Reiktų valgyt kaip salotas, labai daug vitaminų turi. Bet man jos smirda Pernai bandžiau maišyt su kitom salotom, nepatiko. Česnakai žieminiai liko nepasodinti iš rudens, tai vis galvoju kada čia reiktų sukišt į žemę, nes viršūnėlės jau nori žalsvuot, greit sudygtų
Turiu ir aš susimalusi česnako ūglių,o bet tačiau, prireikus imu galvutes Kažkaip tie ūgliai neprilipo. O gal dėl to, kad pakanka česnako galvučių. Dar ir tos jau nelabai man bepatinka lupinėt Pernai pavasarį likusius česnakus sudžiovinau ir sumaliau į miltelius. Tai prireikus ant greičio milteliai pirmoj eilėj imami Ir dabar va , reiktų jau žieminius džiovintis, nes gi tuoj laiškus išleis dėžėj begulėdami
gera idėja česnakų džiovinimas , susimalė lengvai?
Labai gerai susimalė, nors pradžioj bijojau, kad velsis. Bet tik bžik ir viskas
Žolia, aš jau antrą velenėlį savo elektrinei mėsmalei su džiovintais česnakais sulaužiau. daugiau nebemalsiu, per brangūs gaunasi
Panašiai ir man buvo. Pandžiau malti su blenderiu. Na, toks kur turi indą. Truputį pasuko, paskui kad dėjo su visais viduriais. Dar iki dabar gaila to blenderio, labai jau patogus buvo.
Na, gal jūs cielus malėt? Aš džiovinam tokiom plonom riekelėm supjausčiusi. Panašiai kaip migdolų drožlės būna. Tai kavamalė tik 2 -3 sekundes prasuku ir viskas. Nu išgąsdinot... Gal antrą kartą ir mano kavamalė pabirs? Bet aš su tokia jau pagyvenusia maliau, jei ką negaila. Gal reiktų pabandyt ir su lidlo kavamale. Pupeles tai labai gerai mala.
Laba,
Ačiū IK už paaiškinimą.
Ir aš jau laukiu pavasario. Noriu daugiau saulytės, šilumos....