Ingrida, prancūzai negali be streikų. Maniškis gi su pertrūkiais gal metus pas juos stažavosi. Prancūzai tarp dvejų atostogų ( Kalėdinių ir vasaros) sau dar pasidaro papildomas streiko pavidalu.
Buvau kaip tik pas saviškį nuskridusi su vaiku. Ir pataikyk tu man...Prasideda transporto "grevas". Žinot, ką reiškia Paryžiuje be metro ir autobusų ? Ogi visi persėda į savo karaputkes. Pasistatyti mašiną nelieka šansų. Savo firmos automobilį nutrenkėme kažkur netoli Monparnaso rajono, kur radome vietos. Paskui Eliziejaus laukais tapnojome, nuėjome pėsti pro Triumfo arką į Defansą, o kai reikėjo pareiti.. Ir tai dar vaiką septynmetį įkalbinėjant dar po žingsnelį.. Paskui žemėlapyje patikrinome, nueita beveik neprisėdant apie 32 kilometrus.
Lyžuka, būtinai išsitirk kraują. Kiek gali sloguotis. Gal kokią stiprinančią terapiją išrašytų.
Labas rytas.
Na bet ir kainos toje Prancūzijoje,sūnus dabar Alpėse slidinėja.pamiršo mūsų vyną pasiimti,sakau nusipirksi ten sako patikėk čia kainos.
Lidle,vazonams labai faini rinkinukai jau sudėti sodinimui,tik žemėmis bereikia užpilti.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Na ir pas mus baltuoja žemė.
Nėra pas mane palangių šiemet,o svogūnai žaliuoti pradeda,nešu į šitnamį,bet šalta ten,vakar užmečiau agroplėvelę,gal mačys?
Iš ryto truputį snyguriavo, dabar kaip ir nutirpę viskas. Apeinu gėlynus su šuniu, vis ką nors paplanuoju.
Ingrida , nešk į šiltnamį svogūnus. Po truputį žaliuos. O ten, kur tavo mezgimo mašina stovi, palangės užimtos ? Ir ūkinį turi, tik nuvyk brangiausią su savo chlamu nuo palangių ir bus vietos.
Maniškis užsiėmė viską iš eilės remontuoti. Pakeitė garaže senas dienos šviesos lempas ledais. Yra tokio pat ilgio ledinių lazdų, tik reikėjo kažką truputį perdaryti. Tai dabar šviesu kaip po saule.
Voniose reikia lubinius šviestuvus lediniais keisti. Nuo pernai nupirkti , gal ir prie jų prieis.
Galėtų mano greitpuodžio dangtį sutvarkyti. Turėjau tokį fantastiškai patogų, tai įsigudrinau dangtį nutėkšti ant grindų, plastikinis reguliatorius suskilo. Nusipirkau porą litrų mažesnį, tai jau du metais stovi taip ir nepanaudotas.
Ingrida , nešk į šiltnamį svogūnus. Po truputį žaliuos. O ten, kur tavo mezgimo mašina stovi, palangės užimtos ? Ir ūkinį turi, tik nuvyk brangiausią su savo chlamu nuo palangių ir bus vietos.
Maniškis užsiėmė viską iš eilės remontuoti. Pakeitė garaže senas dienos šviesos lempas ledais. Yra tokio pat ilgio ledinių lazdų, tik reikėjo kažką truputį perdaryti. Tai dabar šviesu kaip po saule.
Voniose reikia lubinius šviestuvus lediniais keisti. Nuo pernai nupirkti , gal ir prie jų prieis.
Galėtų mano greitpuodžio dangtį sutvarkyti. Turėjau tokį fantastiškai patogų, tai įsigudrinau dangtį nutėkšti ant grindų, plastikinis reguliatorius suskilo. Nusipirkau porą litrų mažesnį, tai jau du metais stovi taip ir nepanaudotas.
Labas rytas.
Nėra palangių visai sename name.ūkiniame-šalta.Nešu svogūnus į šiltnamį,užmečiau agroplėvelę.
Pas mane irgi vakar vėlai jaunimas-gotai atvažiavo ir užsiminiau ,kad terasoje nakčiai išjungtų šviesą,atsikeliu,degė visą naktį.MB irgi ramina led lemputės,mažai ima.
Važiuojame į miestą,vėl 50 kg vynuogių,nu ką vėl vynas?
Ingrida, ne Zygimantas gotas buvo? Drauges vyro sunus su zmon gotai, kaip tik vakar is Hamburgo i senelio pagraba atskrido. As ji grafu Drakula vadinu.
Labas
Labas
Kvaraciejus pavardė,sakė ir vardą,pamiršau.
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 28, 15:05)
Kvaraciejus pavardė,sakė ir vardą,pamiršau.
tada ne.
Vakar Depe prisipirkau agurku ir zirniu seklu.
Labas rytas.