Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

aha vengrines slyvos šaldytos gėris smile.gif, man kitosnelabai tinka , užrūgšteja ...
Atsakyti
O man skaniausia - šaldytos šilauogės. Nekeičia nei skonio, nei konsistencijos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nturiu dar tiek šluogių,kad šaldyti.Pas IK,tai tikrai mačiau daug šialuogių,aplipę krūmai. bigsmile.gif
Prieš savaitę lidle buvome užėję akciją 0.250 po 0.99,mb sakau perkame šaldymui,kažkaip nusimaivė ir aš susilaikiau,tai tik pavalgymui prisipirkome. ax.gif
Atsakyti
as irgi šaldau šilauoges , nes uogieniu bet kokiu niekas nevalgo, o buna ju laabai daug ir dar kas man patinka kad noksta jos ne vienu laiku tai galima valgyti, valgyti ir taipnuo krūmo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Nu visai neturou ką papasakoti🙈.

Tai užsukau pasižiūrėti kaip gyvenate :-)

Žiena, ramybės metas. Nei daržų, nei žolytės pjovimo.

Nuo gripo saugojaus skirpais. Tai tik imunitetas kažko spyriojasi. Vis smulkių negalavimų pasitaiko. Nieko rimto.

Tai taip nuobodžiai ir gyvenu :-)

Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Man vis knieti gėlynus apeiti.
Na, ir augalų internetinėse vis seilėjuosi. Visko reikia. Pati sau per pirštus daužau, žinau, kad pavasarį nelabai galėsiu.
Atsakyti
IK, o ko po gėlynus vaikščiot, gi po sniegu viskas. Ar pas jus nėra?
Atsakyti
Labas rytas.
Liniuk,jokio sniego pas mus nėra. ax.gif
Prancūzai va sukilo dėl dviejų metų pensijos pakėlimo,žiūrėk ir atašauks.Pas mus tai visi įbaiminti tylėtų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2023 01 21, 16:09)
<p>Laba,</p><p></p><p>Nu visai neturou ką papasakoti🙈.</p><p>Tai užsukau pasižiūrėti kaip gyvenate :-)</p><p></p><p>Žiena, ramybės metas. Nei daržų, nei žolytės pjovimo.
</p><p></p><p>Nuo gripo saugojaus skirpais. Tai tik imunitetas kažko spyriojasi. Vis smulkių negalavimų pasitaiko. Nieko rimto.</p><p></p><p>Tai taip nuobodžiai ir gyvenu :-)</p>

kad as tai irgi su gripo skiepais ale kas iš to kiti virusai randa kelią pas mane biggrin.gif, niekaip nepavyksta pasveikti jau atrodo lyg lyg ir vel iš naujo bigsmile.gif

mazai pas mus irgi sniego tik pabalinta ploteliai, iš kur jo bus jei prieš kelias dienas aplamai nulijo visa mirksiukas.gif , šiemet leliju laukiu kaip niekad žydejimo bigsmile.gif
Atsakyti