Aš irgi naktim blūdiju, planus kuriu.Kažkur skaičiau, kad nebūtinai avis skaičiuoti, galima ir poterius kalbėti, jie irgi nuobodūs, lengviau užsimiega.Nelabai padeda.
Aš irgi pirksiu bulvių kitokių, bet po 5 kilogramus, ar mažiau.Patinka eksperimentuoti.Man visos bulvės geros, nelabai aš jų skonį skiriu.O kai daugiau prisidauginu tada sumaišau ir valgom bulvių mišrainę.Tada ir sodinti ir kasti mechanizuotai galima.Vienais metais dera viena veislė geriau, kitais kita, o kai mišinys -bulvių turiu visada, derliumi nesiskundžiu

Siemet, teisingiau pernai pas visus aplinkinius prastai derėjo Vineta, ir mažos ir mažai
Reikės paieškot tų sviestinių moliūgų, pavadinimo neužmiršiu, nes anūkė tokiu vardu.Sau valgymui pasiauginti.Nors man tinka ir dideli moliūgai, turiu kas juos padeda sunaudoti

.Niekada netikėjau, kad galima taip prisirišti prie ožkų.Su karvėm taip nebuvo, o dabar mano ožkos valgo skaniau, nei kad kiti žmonės.Kasdien pusryčiams gauna pašarinių burokų, vakarienei obuolių, o pietums jau kaitalioju daržoves, vieną dieną gauna pjaustytų nuplautų morkų, kitą moliūgo, o trečią kopūsto galvą supjaustau.ir vėl iš naujo.Po nedaug, maždaug saują supjaustytų daržovių kiekvienai.Pradžioje rudenį tai visokį derliaus broką naudojau, bet dabar daržovės maistinės, tokios pat kaip ir mes valgom.Specialiai dėl jų ir auginau viską didesniais kiekiais.Kartais pagalvoju, kad gal ir nuodėmė gražiausią galvą kopūsto supjaustyti, kažkas gal neturi į puodą ko įsidėti, bet aš sėjau, ravėjau, joms auginau
Pirma partija sėklų jau keliauja pas mane , užsisakiau iš Balticseeds, ne visko ten yra arba aš nemoku naudotis, kad visi agurkai tik iš A raidės, tad Mirabelės reikės kitur ieškoti, burokų, moliūgų, žirnių, šparaginių pupelų, tų pačių Colibri pomidorų ten nėra