Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(blakstiena5 @ 2017 04 21, 22:18)
SP i kokius indus ispikiuoji pomidorus? Atskirai i vazonelius ar kaip kitaip?

Turiu lazdyno vaiku, ugis apie 15-30 cm,gal kas norit?

Ir į atskirus vazonėlius, ir kažkaip kitaip biggrin.gif Į dėžutes. Kaip bebūtų keista, dėžutėse pomidorai gražesni, nei atskiruose vazonėliuose.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 21, 21:32)

Užsirašau
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 04 21, 22:13)
Ir į atskirus vazonėlius, ir kažkaip kitaip biggrin.gif Į dėžutes. Kaip bebūtų keista, dėžutėse pomidorai gražesni, nei atskiruose vazonėliuose.

4u.gif as pastebejau,kad loveliuose susodinti veliau vargt pradeda nei atskirai po viena vazoneli ar geliu padekle...bet mano kiekiai nedideli...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O pas mane kaip tik pomidorai vazonuose gražesni,o gėlės dėžėse. ax.gif
Kaip bebuvę ar snigs ar akmenimis mėtys vešiu agurkus ir kelis pomidorus pirmadienį į šiltnamį,skursta namie,kad ir ptaręšiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2017 04 22, 07:51)
Užsirašau

Lazdyno irgi noriu 4u.gif
Atsakyti
Kaimyne pasiguode,jog pas ja dingsta narcizai...nezydi ne vienas ir svoguneliai pradingsta...tyliai savy pasidziaugiau,kad pas manes dingsta,bet ne visi...gryzus apeinu gelynus...nu jo...ner ne vieno narcizo blink.gif reiks ieskot ir naujai sodintis

SP uzsirasau

Turgui paklausiau bobutes pomidoru kainos...sako nepirksi ir kainos nesake unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2017 04 22, 17:01)
Turgui paklausiau bobutes pomidoru kainos...sako nepirksi ir kainos nesake unsure.gif  biggrin.gif

O aš turguje šiandien ieškojau ančių bėgikių, neradau, sustojau prie augalų. biggrin.gif Viena moteris taip įkyriai bandė įsiūlyti vijoklines braškes ir taip nuoširdžiai aiškino, kad tokios yra, jog nesusilaikiau ir išdėsčiau savo versiją biggrin.gif Tada nusisuko, kainos irgi nepasakė biggrin.gif

Tai meetas gegužės 16?
Atsakyti
Ingrida, teks palaukti tau su sodinimu, kad be dengimo niekaip dar, bus agurkams amen.
To paprasto raudonlapio lazdyno pridygusių poros metų daigelių ir aš turiu, jei pritrūks kam, iškasiu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 04 22, 19:30)

Tai meetas gegužės 16?

mastau.gif , tu nori antradienį mirksiukas.gif dauguma 20 d pasirašė, bet dar tikslinsimės po kokios savaitėlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 04 22, 21:37)
mastau.gif ,  tu nori antradienį  mirksiukas.gif  dauguma  20 d  pasirašė, bet  dar tikslinsimės  po kokios savaitėlės  ax.gif

Nežiūrėjau į kalendorių biggrin.gif Užsifiksavo man nuo pernai, kad gegužės 16-šeštadienis. biggrin.gif 20-puiku thumbup.gif Priminkit, į kur važiuojam? Ir gal gali jau maršrutą nurodyti kiekvienai į až? 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pernai maximoj pirkau tu ala šaldytu-dzziovintu braškiu daigu tai stebuklingu budu iš 3 du prigijo bigsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kol kas įdėjau planą į savo albumą mūsų pašte. Vėliau, kai jau turėsiu visą dalyvių sąrašą, galėsiu į AŽ surašyt informatyviau , kad nepaklystumėt . Jūsų laukia Mažeikiai wub.gif
Aš dalį braškių nupurškiau su vertimecu. Dalį purkšiu su actara - žiūrėsiu, kuris suveiks. ax.gif Jei žiedgraužis bus buvęs, tai gal sunaikins unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 23 balandžio 2017 - 19:09