Ai, ką čia besodinsi. Kaip toje patarlėje : neprivalgęs neprilaižysi.
Labas rytas.
O galvoje verda planai sodinimo.Ui verda.
IK,kaip reiktų tavo patarimų,atlėk pavasarį,tuo labiau šalis laukia Tavęs dar.Norėčiau sedulų pasisodinti,eilę,jų gi šakos raudonos ir žiemą būtų,pamaišius su lanksva.Tuo labiau gi prie dviračių tako mieste,Janonio gatvėje priaugę sąžalynai jų,tik kas ir sodink. Jei reiktų Tau,parodyčiau ir erškėtrožių pilna.
Ingrida, ačiū. Tikrai atvažiuosiu.
Dėl sedulų suabejočiau. Dabar yra margalapių nebrangių veislių.
Gal norėsi robinijos (akacijos) baltos, tau palikau kelis augalus. Jeigu žemė neįšals, atvešiu.
Turėjome eiti į balių, bet vietoje savęs nusiunčiau dukrą su pusženčiu. MB kosėja ir blogai jaučiasi , tai kaip paliksi.
Dėl sedulų suabejočiau. Dabar yra margalapių nebrangių veislių.
Gal norėsi robinijos (akacijos) baltos, tau palikau kelis augalus. Jeigu žemė neįšals, atvešiu.
Turėjome eiti į balių, bet vietoje savęs nusiunčiau dukrą su pusženčiu. MB kosėja ir blogai jaučiasi , tai kaip paliksi.
Labas rytas.
Raudonlapius pūtinlapius du turiu ir neblogai žiūrisi.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas
Pas mane tik -2 °C, bet dėl to šalto ir didelio vėjo atrodo, kad -15 °C. Zylutėms saulėgrąžas nespėju pilt. Dar papildomai taukų pakabinau. Tai pulkais skraido, gražu žiūrėt
Po gripo lyg ir sveiki, nors nelengvai sirgom. Aš išvis neatsimenu, kada gripu buvau sirgusi .. Dukra atskrido iš UK kosėdama ir snargliuodama , tai teko prisiminti senovinį gydymą - taures. Iškart pagerėjo po taurių. Atidaviau jai, kad turėtų, jei prireiktų. Nes jie ten abu dažnai serga visokiais kosuliais. Pamokinom, kaip statyt. Dabar ieškau LT nusipirkt. Yra skalbimuose, bet nesiunčia. Nu gal mano rajone kada užtaikysiu. O šiaip viskas ta pačia rutina Laukiu , kada sėklas galima bus pradėt kilnot
Pas mane tik -2 °C, bet dėl to šalto ir didelio vėjo atrodo, kad -15 °C. Zylutėms saulėgrąžas nespėju pilt. Dar papildomai taukų pakabinau. Tai pulkais skraido, gražu žiūrėt
Po gripo lyg ir sveiki, nors nelengvai sirgom. Aš išvis neatsimenu, kada gripu buvau sirgusi .. Dukra atskrido iš UK kosėdama ir snargliuodama , tai teko prisiminti senovinį gydymą - taures. Iškart pagerėjo po taurių. Atidaviau jai, kad turėtų, jei prireiktų. Nes jie ten abu dažnai serga visokiais kosuliais. Pamokinom, kaip statyt. Dabar ieškau LT nusipirkt. Yra skalbimuose, bet nesiunčia. Nu gal mano rajone kada užtaikysiu. O šiaip viskas ta pačia rutina Laukiu , kada sėklas galima bus pradėt kilnot
la,fui koks oras.Ryt anksti sese pas daktarus reik vest,keliai neaisku kokie,bet svarbiausia,kad stirnos ir lapes smirineja.sestadieni vakare pamaciau tik seseli,praktiskai prie sono sustojau-tada nubego i laukus Pas mus detektyvas-kazkas kazkur ispjove miska ir sukrove visa mediena i musu teritorija(miskas prie kelio)nei prase nei rase...Seniunas nieko nezino,bandom issiaiskint kas cia tokie gudrus.Nes jeigu sugalvos dar ir sakas susivest-savartynas garantuotas.Svarbiausia,kad sugebejo per pora vakaru sudet,nespejom ne suuost
Žolia, taigi vietoje taurių kokiam Depe nusipirk mažų negilių stiklainiukų. Gi čia svarbu veikimo principas, o ne forma .
Kadangi tai medikų nurašyta priemonė, ja vaistinėse nebeprekiauja.
Kadangi tai medikų nurašyta priemonė, ja vaistinėse nebeprekiauja.
Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2023 01 09, 12:11)
Labas
ooho žOLIA as tai dar nuo vaikystes tas taures prismineu kjaip kažkoki siauba , PARDAVIAU kai tik covidas prasidejo, nusiunčiau i klaipeda, va bučiau žinojus.... o kiek turejom ir savu ir iš tevu namu ...
Nu nėr baisu tos taurės, Lyžuka Turbūt nupirko, kam plaučiai po *oviduko susikomplikavo. Mano merginos nuo vaikystės visai gerai tas taures toleruodavo, nes po jų gan greitai pagerėjimas ateina. O ir statyt moka. Na, primint reikia, bet visumoj tai no problem Ir dabar, kai pasiūliau uždėt, iškart apsidžiaugė Va garinimas tai nepatikdavo joms, bet ir tai kažkaip pavykdavo. Kai medicina tolsta nuo žmonių, teks prisimint ir žoleles, ir kitas priemones.
Pas mane 0 °C šįryt Nuo stogo čiuožia sniegas, nors ir nedaug jo per naktį teužsnigo.
Bangelee, FB rašei, kad tau polan H agurkai lauke patiko. O pas mane jie prastokai mezgė, gal bičių mažai ? Pernai tie Merengue labai gerai derėjo ir šiltnamy, ir lauke. O Rodničiok F pradžioj kaip ir neblogi, o vėliau kaip bambioškės pasidarė: vienas galas plonas, o kitas storas. Nebesėsiu jų.
Pas mane 0 °C šįryt Nuo stogo čiuožia sniegas, nors ir nedaug jo per naktį teužsnigo.
Bangelee, FB rašei, kad tau polan H agurkai lauke patiko. O pas mane jie prastokai mezgė, gal bičių mažai ? Pernai tie Merengue labai gerai derėjo ir šiltnamy, ir lauke. O Rodničiok F pradžioj kaip ir neblogi, o vėliau kaip bambioškės pasidarė: vienas galas plonas, o kitas storas. Nebesėsiu jų.