Českakas figūrai nepavojingas.
Man blogiau. Prasiplėšiau dėžutę šokoladinių saldainių. Jau kelinta diena nepraeinu ramiai pro juos, vis keli žabtuose pranyksta.
Su Naujaku.
Ilgų ir laimingų. Kad pinigai kaip triušiai veistųsi, sveikatos ir jėgų būtų pilna.
Ilgų ir laimingų. Kad pinigai kaip triušiai veistųsi, sveikatos ir jėgų būtų pilna.
Labas rytas.
Sveikos Naujuose Metuose
Lyja, šilta, žolė žaliuoja Man patinka Įkišau šiltnamyje kelis daugiaaukščius svogūnus , lauksiu žalumos
Kad zūbai nesuliuptų ir nuo kvapo aplinkiniai neišsibėgiotų, galima gerti česnako lukštų nuovirą. Efektas toks pat, tik be to macnumo Prie lašinių, aišku, lukštai netiks, teks tada jau sulipintais nasrais pabūt
Lyja, šilta, žolė žaliuoja Man patinka Įkišau šiltnamyje kelis daugiaaukščius svogūnus , lauksiu žalumos
Kad zūbai nesuliuptų ir nuo kvapo aplinkiniai neišsibėgiotų, galima gerti česnako lukštų nuovirą. Efektas toks pat, tik be to macnumo Prie lašinių, aišku, lukštai netiks, teks tada jau sulipintais nasrais pabūt
`Kai patraukia ant česnakų , turiu šaldiklyje mažais indeliais tokios užtepėlės. malti česnakų žiedkočiai, krapai, sviestas , žemės riešutų truputis. Viskas sublenderiuota. Užsitepi ant skrudintos duonos- skanėstų skanėstas.`
SVEIKOS, KAS SVEIKOS IR ČIA
su naujais dar kartą
prasidėjo oru anomalijomis ir netiketomis jaunu žmoniu mirtimis
su naujais dar kartą
prasidėjo oru anomalijomis ir netiketomis jaunu žmoniu mirtimis
Labas rytas.
Vistiek nenormalu tokia temperatūra tokiu metų laiku.Ir tas vėjas susidaro baisulingas.
Labas rytas.
Na sodybietes nesodinat kokjiu narcizu dabar? sKAIČIAU fb kaip visos supuole dar kiša tulpes, narcizus, kazin ar ju prekybcentriuose dar yra pirkti?
Labas rytas.
Neseniai susodinau tik česnakus,tulpes.Depe nebėra nukainuotų dar pažiūrėjau.