Labas rytas.
Sutinku su Lyžuka. Sniegas ir ledas Kalėdoms ir Naujakui. O paskui gali ateiti pavasaris. Kad galima būtų sode kapstytis.
Šiandien Ignitis atsiuntė MB pasiūlymus. Tas vos nenuėjo skaitliuko sušaudyti. Trims metams apie 0,4 euro. Ir ne trumpiau. Pagal verslo logiką elektra turėtų gerokai pigti. Kitaip gi nejaustų tokio gero navaro. Jeigu turėtų tendenciją brangti, tai siūlytų ne daugiau metams.
Šiandien Ignitis atsiuntė MB pasiūlymus. Tas vos nenuėjo skaitliuko sušaudyti. Trims metams apie 0,4 euro. Ir ne trumpiau. Pagal verslo logiką elektra turėtų gerokai pigti. Kitaip gi nejaustų tokio gero navaro. Jeigu turėtų tendenciją brangti, tai siūlytų ne daugiau metams.
Labas rytas.
Sutinku, kad sniegas ir ledas tik Kalėdoms ir Naujiems Daugiau tebūnie pavasaris
Iš Kaimo, čia buitiniam ar verslui tokį pasiūlymą gavai? Aš savo kaimulyje vis dar garantiniam... Siunčiau prašymą visuomeniniam tiekėjui, kad sudaryt atgal sutartį su jais. Nepasirašo. Kaip ir prognozavo teisininkas Alvis Mozeris. Dabar yra ruošiamas kolektyvinis ieškinys, nežinau ar jungtis prie jo. Sutartis sudaryta buvo ant MB, o jis jau nežada ten vargt su tais teisiniais reikalais. Tai galvoju, ką daryt. Aš jau linkusi būčiau pakovot su tais įteisintais vagimis... Kad sudaryt su kuriuo sutartį, delsiu, nes kosmosus prašo ir įsipareigojimų terminai dideli. Bet va el. boileris tai jau nervint pradėjo. Anksčiau tiek neimdavo elektros ( o gal nerūpėjo, kol kaina maža buvo), gal sugedo? Šiai nakčiai nustačiau 2 h kaitinimo ir užfiksavau skaitiklį. Tai šįryt prisukta beveik 6 kWh Vnž. viskas blogai Kaip tikrai lietuvei
Per savo užmaršumą, buvau palikus šuninę cimžiedą šiltnamy... Vakar parsinešiau, bet jau bus amen tikriausiai...
Iš Kaimo, čia buitiniam ar verslui tokį pasiūlymą gavai? Aš savo kaimulyje vis dar garantiniam... Siunčiau prašymą visuomeniniam tiekėjui, kad sudaryt atgal sutartį su jais. Nepasirašo. Kaip ir prognozavo teisininkas Alvis Mozeris. Dabar yra ruošiamas kolektyvinis ieškinys, nežinau ar jungtis prie jo. Sutartis sudaryta buvo ant MB, o jis jau nežada ten vargt su tais teisiniais reikalais. Tai galvoju, ką daryt. Aš jau linkusi būčiau pakovot su tais įteisintais vagimis... Kad sudaryt su kuriuo sutartį, delsiu, nes kosmosus prašo ir įsipareigojimų terminai dideli. Bet va el. boileris tai jau nervint pradėjo. Anksčiau tiek neimdavo elektros ( o gal nerūpėjo, kol kaina maža buvo), gal sugedo? Šiai nakčiai nustačiau 2 h kaitinimo ir užfiksavau skaitiklį. Tai šįryt prisukta beveik 6 kWh Vnž. viskas blogai Kaip tikrai lietuvei
Per savo užmaršumą, buvau palikus šuninę cimžiedą šiltnamy... Vakar parsinešiau, bet jau bus amen tikriausiai...
Laba,
Žiema man patinka su sąlyga, kad šaltis nėra didelis ir yra pakankamai sniego slidinėjimui. Man gražu kai daug sniego. Bent mėnesį. Tačiau kasmet pergyvenu dėl žuvų kūdroje. Jų per daug, o plėšrių įsileist bijau nes žvejot bus sunku. Tai jei ilgai šąla, ledas storas jos pradeda dūsti. O šiemet rudeniop dar žali dumbliai užpuolė. Visai bėda.
Ingrida, čia namuose. Savo sandėliui esu metams sudariusi 0,23.
Labas rytas.
Žolyte,o Tu nereguliuoji boilerio,kad mažiau kaintintų?MB vis kiša nagus sumažina temperatūra.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 12 02, 20:54)
Sutinku su Lyžuka. Sniegas ir ledas Kalėdoms ir Naujakui. O paskui gali ateiti pavasaris. Kad galima būtų sode kapstytis.
as irgi panašu gavus, bet dievas laiku prota apšvietė ir nelaukiau as igničio pasiulymu o jau vasara pas enefit pasirašiau kadnuo nauju po 26 ct ir aišku eso dalis tai realiai apie 31 ct bus, o kadangi gal vis tikteiksis kompensuot tai po 28 tikiuosi moket, tik kad 6 m sutartis
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2022 12 03, 09:34)
, gal sugedo? Šiai nakčiai nustačiau 2 h kaitinimo ir užfiksavau skaitiklį. Tai šįryt prisukta beveik 6 kWh Vnž. viskas blogai Kaip tikrai lietuvei
Buna pas juos tas šiluma sulaikantis sluoksnis susidevi musu taip buvo bet į para 7-8 kw, kai pakeitem užteko ir 3 kw
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 04, 09:10)
Labas rytas.
Žolyte,o Tu nereguliuoji boilerio,kad mažiau kaintintų?MB vis kiša nagus sumažina temperatūra.
Reguliuoju, 50 ºC nustačiau. Nu kad mažesnė temperatūra jau negerai, o ir išsinaudoja tas vanduo. Aš tik galvoju, gal apie momentinį pašidytoją pasvarstyt.
Koks šaltas vėjas šiandien
Lyžuka, ar visą boilerį pakeitei, ar tą sluoksnį kažkaip?
QUOTE(žollia @ 2022 12 05, 10:54)
Reguliuoju, 50 ºC nustačiau. Nu kad mažesnė temperatūra jau negerai, o ir išsinaudoja tas vanduo. Aš tik galvoju, gal apie momentinį pašidytoją pasvarstyt.
visą,neimanoma to sluoksnio vien, dar buna nuo vandens labai užkalkėja tenai kur šildo vandeni, pabandykit juos nuvalyt irgi kazkiek sumazes elektros vartojimas
as ant 70 nustacius nes kai žema temp tai pastoviai šildyt turi man atrodo racionaliau aukšta, tada mažiau to karšto vandens reikia
žolia o kuom jus nama šildotes? Žiema gi idealu tie kombinuoti boileriai kur nuo pečiaus užkaitina vandeni
Pašyla vanduo ir nuo pečiaus. Bet va, naktį pakaitinu, kai iš ryto reik , o pečių kuriu vėliau. Vakaro naudojimui per dieną nuo pečiau šyla. Nepastoviai ta elektra šildau. Bet faktas, kad ryja daug elektros.