Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

La,skaitau,pasakot ner ka 4u.gif As,Ingridos hektarus plotus ir darbus sunkiai isivaizduoju biggrin.gif ji tik sodina,sodina,sodina.Pavasaris pas ja bus grazus wub.gif O mes ka,vis miska tvarkom,kiek pajegiam.Stovi skaldykle ,parsivezam,suskaldom ir vel i miska.Nepatinka man sis laikas-niuru,tamsu unsure.gif vakar sniegelio pabarste,tai truputuka sviesiau.Sesei sveikata suslubavo,spaudimas beprotiskas,tai ja popinam,priziurim.Mamukas su savo problemom...Tai kazkaip sventes man dar neaktualu unsure.gif
Atsakyti
Buvusioji,sesei seniai spaudimas?Kaip man nuo 25-rių.Tegul prašosi pas kardiologus išsitirti,jei spaudimas seniai,priklauso.Aš šeimos gydytojos du metus zyziau,kad siūstų.O dabar ten pritaikė vaistus,jau kokie 5 metai nesiskundžiu. ax.gif
Malkos,savas miškas,šiais laikais-GĖRIS. 4u.gif
Pas mane tik 1ha,pamatytumėte IK gėlynus. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 lapkričio 2022 - 08:43
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kaip gaila, kad neturiu savo miško. Būtų viskas nereikalinga išpjauta, sukūrenta.
Gerai, kad pavasarėjant išzyziau pas eigulį, kad leistų po kirtimo susitvarkyti biržę. Galybę malkų pasidarėme, gaila, nespėjome šakų susirinkti, būtume susismulkinę. Mums daug sueina kūrenimui. Pernai pirktinėmis kūrenome, tai apie pusantro tūkstančio pro kaminą išrūko. blink.gif Bliamba, kokia nors faina kelionė būtų išėjusi.
Atsakyti
aha,pavydit yahoo.gif Nedaug ten to misko,bet darbo darbo blink.gif sendien dvi priekabas (traktoriaus) parsivezem,sutvarkysim ir jeigu neuzsnigs vel miskan rolleyes.gif Sesei spaudimas sokineja,buvo180..tada 140,,120 ir vel iki160.Tupi daugiau namie,mezga,matuojasi ir laukia pas daktarus vaziavimo.Dabar tik laukt,kad vaistus pritaikytu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip gražiai pasnigo. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kaip jums klimato atšilimas ? Panašu, kad žiema atėjo per anksti.
Atsakyti
Labas rytas.
Norėtųsi,kad tokia žiema ir būtų apie -2. ax.gif
Atsakyti
Man žiema gali ateit gruodžio 23 ir išeit sausio 2 smile.gif labai pats tas butų, o šiaip jei apie -2 -3 laikytis butų idelu ir be sniego ir pugų, kad nereikėtu atsikasti bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti