La,skaitau,pasakot ner ka As,Ingridos hektarus plotus ir darbus sunkiai isivaizduoju ji tik sodina,sodina,sodina.Pavasaris pas ja bus grazus O mes ka,vis miska tvarkom,kiek pajegiam.Stovi skaldykle ,parsivezam,suskaldom ir vel i miska.Nepatinka man sis laikas-niuru,tamsu vakar sniegelio pabarste,tai truputuka sviesiau.Sesei sveikata suslubavo,spaudimas beprotiskas,tai ja popinam,priziurim.Mamukas su savo problemom...Tai kazkaip sventes man dar neaktualu
Buvusioji,sesei seniai spaudimas?Kaip man nuo 25-rių.Tegul prašosi pas kardiologus išsitirti,jei spaudimas seniai,priklauso.Aš šeimos gydytojos du metus zyziau,kad siūstų.O dabar ten pritaikė vaistus,jau kokie 5 metai nesiskundžiu.
Malkos,savas miškas,šiais laikais-GĖRIS.
Pas mane tik 1ha,pamatytumėte IK gėlynus.
Malkos,savas miškas,šiais laikais-GĖRIS.
Pas mane tik 1ha,pamatytumėte IK gėlynus.
Labas rytas.
Kaip gaila, kad neturiu savo miško. Būtų viskas nereikalinga išpjauta, sukūrenta.
Gerai, kad pavasarėjant išzyziau pas eigulį, kad leistų po kirtimo susitvarkyti biržę. Galybę malkų pasidarėme, gaila, nespėjome šakų susirinkti, būtume susismulkinę. Mums daug sueina kūrenimui. Pernai pirktinėmis kūrenome, tai apie pusantro tūkstančio pro kaminą išrūko. Bliamba, kokia nors faina kelionė būtų išėjusi.
Gerai, kad pavasarėjant išzyziau pas eigulį, kad leistų po kirtimo susitvarkyti biržę. Galybę malkų pasidarėme, gaila, nespėjome šakų susirinkti, būtume susismulkinę. Mums daug sueina kūrenimui. Pernai pirktinėmis kūrenome, tai apie pusantro tūkstančio pro kaminą išrūko. Bliamba, kokia nors faina kelionė būtų išėjusi.
aha,pavydit Nedaug ten to misko,bet darbo darbo sendien dvi priekabas (traktoriaus) parsivezem,sutvarkysim ir jeigu neuzsnigs vel miskan Sesei spaudimas sokineja,buvo180..tada 140,,120 ir vel iki160.Tupi daugiau namie,mezga,matuojasi ir laukia pas daktarus vaziavimo.Dabar tik laukt,kad vaistus pritaikytu
Labas rytas.
Kaip gražiai pasnigo.
Labas rytas.
Labas rytas.
Kaip jums klimato atšilimas ? Panašu, kad žiema atėjo per anksti.
Labas rytas.
Norėtųsi,kad tokia žiema ir būtų apie -2.
Man žiema gali ateit gruodžio 23 ir išeit sausio 2 labai pats tas butų, o šiaip jei apie -2 -3 laikytis butų idelu ir be sniego ir pugų, kad nereikėtu atsikasti
Labas rytas.