Labas rytas.
SP, pataraimo prašau: ar reikia žydrūnui nugnybti virūnėles, ar nereikia jis pats šakosis?
QUOTE(žollia @ 2017 04 19, 08:18)
Laba
Ingrida, ir vėl kiaušiniai Nu bendrai, tai pusryčiams kasryt ir turi būt kiaušiniai - sotu ir sveika
Noriu paklaust, ar būtų norinčių kamštinio skirpsto atžalų? Želia aplink medį, tai ruošiuos naikint.
Ingrida, ir vėl kiaušiniai Nu bendrai, tai pusryčiams kasryt ir turi būt kiaušiniai - sotu ir sveika
Noriu paklaust, ar būtų norinčių kamštinio skirpsto atžalų? Želia aplink medį, tai ruošiuos naikint.
Žolia ir man palik atžalą kokią. Jei nenumarinsiu savo smėlynuose, vietos tai yra- tegul auga ...
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 21, 07:54)
SP, pataraimo prašau: ar reikia žydrūnui nugnybti virūnėles, ar nereikia jis pats šakosis?
Ne, žydrūnai kerojasi kaip serenčiai patys
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 21, 11:31)
Žolia ir man palik atžalą kokią. Jei nenumarinsiu savo smėlynuose, vietos tai yra- tegul auga ...
OK Pas mane irgi smėlynai -auga ir nesiskundžia Daugiau nieks lyg ir nenori jo. Pas mus naktį lijo nemažai. Vakar greideris važiavo keliu ir tik dulkes kėlė - nesigrandė jam. O šįryt dar kartą važiavo ir nugreideriavo.
Laba,
žolia ir aš prašiau
žolia ir aš prašiau
Kažkaip pražiopsojau Niurzgos postą Ok'is, palieku daugiau, iš kelių tikrai prigis
Prisiskyniau rūgštynių, verdu šviežių sriubą
Prisiskyniau rūgštynių, verdu šviežių sriubą
http://www.nojus.lt/braskiu-daigai
SP,ką rekomenduotum?
SP,ką rekomenduotum?
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 21, 19:27)
Atvirai pasakius, nieko Veislės geros, tikrai, gera ir Kent, ir Honeyo, bet frigo daigai turi būti ŠALDYTI, o ne džiovinti. Čia ne lelijos ar begonijos svogūnėlis, kuris šiltai ir sausai gali būti per žiemą. Aš sodindama frigo daigus iki paskutinės minutės laikau šaltai ir šlapiai, ir tai būna, kad neprigyja, o kas būtų, jei sodinčiau herbariumą?
Ar iš pasodinto šieno išauga gėlė? Visas tuo ir pasakyta Geriau bandyk kreiptis į kokią Ragaišio įmonę, jie perka sau frigo daigus, gal dar turi ir pardavimui,bet gausi bent šviežius ir gyvus, net siunčiant. Kovo pabaigoj prekiavau atlikusiais frigo, ko nesikreipei?
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 04 21, 19:12)
Ar iš pasodinto šieno išauga gėlė? Visas tuo ir pasakyta Geriau bandyk kreiptis į kokią Ragaišio įmonę, jie perka sau frigo daigus, gal dar turi ir pardavimui,bet gausi bent šviežius ir gyvus, net siunčiant. Kovo pabaigoj prekiavau atlikusiais frigo, ko nesikreipei?
Nežinojau.Kažkaip dabar sumaščiau.
SP i kokius indus ispikiuoji pomidorus? Atskirai i vazonelius ar kaip kitaip?
Turiu lazdyno vaiku, ugis apie 15-30 cm,gal kas norit?
Turiu lazdyno vaiku, ugis apie 15-30 cm,gal kas norit?
QUOTE(blakstiena5 @ 2017 04 21, 21:18)
Noriu.