As moliugą irgi lupta kepu su česnaku apibarstyta, o va rinkemis reiks išbandyti, tik su cukrumi ar ne per saldu? Gi jis pats is saves turi saldumo
Na, man visada patinka sodresnis skonis. Moliūgas pats tokio neišraiškingo saldumo, o užtenka kokio šaukštelio cukraus , dar prisideda rūgštelės truputis, ir jau neblogas skonis gaunasi.
Sekmadienį užraugiau kopūstų, gal 5 litrus. Šiandien jau pusės trilitriako nebėra.
O vaikai iš rūsio tempiasi obuolių sultis tokiais kiekiais, kad gal nė naujako nesulauks.
Sekmadienį užraugiau kopūstų, gal 5 litrus. Šiandien jau pusės trilitriako nebėra.
O vaikai iš rūsio tempiasi obuolių sultis tokiais kiekiais, kad gal nė naujako nesulauks.
Labas rytas.
Išsikasiau pagaliau jurginus. Nežinau, tik tokį ankstyvą baltą pasiliksiu, nusibodo juos per žiemą slapstyti.
Atradau, kad šiltnamyje dar yra pomidorų. Nors jau nebeskanūs.
Atradau, kad šiltnamyje dar yra pomidorų. Nors jau nebeskanūs.
Labas rytas.
Išsikasiau tik 4 maišus jurginų,sodinau 12,palikau žemėje tegul supūna per žiemą,pavasarį susikasiu,darysiu pertvarką,krūmus toje vietoje sodinsiu lanksvą,sedulą,eržkėtrožes.
Skaičiau fb,kad pasodinus kardelius giliai,per kastuvą,išsilaiko žemėje. Na manau žiūrint kokia žiema.
tai aišku nuo žiemos priklauso jei ant plikos žemes paspaus -15 amen bus, o jei sniego daug ir tada tik šaltukas prades stipret gali but kad ir išgyvens, norskai dabar tokios veisles nieno sezono buna iškasi grazius pavasari ištušteje arba aplamai net kast nera ka tokie gumbai nusmulkeje
QUOTE(IngridaB @ 2022 11 10, 08:21)
Išsikasiau tik 4 maišus jurginų,sodinau 12,palikau žemėje tegul supūna per žiemą,pavasarį susikasiu,darysiu pertvarką,krūmus toje vietoje sodinsiu lanksvą,sedulą,eržkėtrožes.
Skaičiau fb,kad pasodinus kardelius giliai,per kastuvą,išsilaiko žemėje. Na manau žiūrint kokia žiema.
Boze boze, jurginai maišais Kaip bulbas kokias nusikasei
Kokie gražūs tie bitkrėslių guzikai Aš šiemet pamiršau jų prisidžiovint, bet turiu pernykščių. Lygtai 2 metus tinka vartoti .
Vienais metais man kardeliai pamiršti peržiemojo. Bet tai užuovėjoje prie tujų. Neprisimenu, gal sniego buvo.
Laba,
Skaniai moliūgas gavosi :-). Reiks kokiam turgely nusipirk kelis nedidelius, kad žiemą turėt. Kaip garnyrą kepiau alyvuogių aliejus, druskytė, pipiriukas irvrūkyta paprika. Ir be žievelės. Ačiū už patarimus. Dar būtinai su česnaku pamėginsiu.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 11 04, 21:37)
Žolia, tikrai dauginasi. Na, bent jau auga. Pas mus į miestelio tvenkinį įleido, sako , dabar ir po 8 kg žuvėkus traukia. O mažame prūdelyje tiesiog nežinau. Tiesiog nevalgykite greitai. Gal ir jauniklių atsiras.
Praleidus buvau kažkaip ... Bet jei tokio svorio, tai kiek metų jie ten augo? Jei dauginasi, tai man tinka, nes tos 5 štukos ne ką nuveiks tam prūde, kol užaugs
Lynoja, tamsu, vėjas...
Ingrida, turiu klausimą Ar jums reikėjo keist žemės paskirtį, kad pastatyt tą namuką?
QUOTE(žollia @ 2022 11 11, 10:42)
Ingrida, turiu klausimą Ar jums reikėjo keist žemės paskirtį, kad pastatyt tą namuką?
Reikėjo,keisti Žolyte.