Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(IngridaB @ 2022 10 18, 12:46)
Įpylu paragauti ir parduodu,jei patinka. ax.gif
Žemė paruošta česnakams,spėsiu gal sukišti,vis rankos nedaeina.Malkos dabar svarbiau. mirksiukas.gif
Nebe iškasinėsiu tiek jurginų,kaip pernai 12 bulvinių maišų,paskui pavasarį suki galvą kur susodinti? ax.gif Mano dar meileniai,amarilis nesusodinti į vazonus.Gal spėsiu iki šalnų?Oleandraus reikia šiandien verkiant įnešti į vidų jau.Ciką paliksiu myriop.Pasodinau į žemę,puolė bute visokie velniai,galvojau lauke nulis,vėjas nupus,nė velnio,tikrai nebe nešiu vidun. ax.gif Paskui tik užkrės kitas gėles.Suku galvą,kur sukišti meilenius?Jei butam nebe grįšime,vis laiptinėje sudėdavau vazonus,o dabar name tiek vietos nėra.Jei garaže sudėčiau rūsyn vazonus?Ten laikau jurginus,uždengus agroplėvele,gal išsilaikys?Pelargonijas bandysiu sukišti į maišus,kaip fb moko.

Aha skaičiau fb aš apie tas pelargonijų laikymą, nzn man atrodo supus jos ten mirksiukas.gif
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 10 18, 19:05)
Kažkas panašaus į plokščiapędystę, bet net dvejose vietose kaulai pasislinkę, Žiauriai skauda vaikščiojant, o paskui visą naktį skliautas maudžia. Verčia čiurną į vidinę pusę.

Lyžuka, Soraya super skani. Dabar nebėra subyrančių bulvių, išskyrus čipsinę Saturna ir dar kažkokia yra.

vakar išsivirem tai man laaabai patiko, nesubyrėjo, nesausa, spalva puiki, žodžiu vien pliusai , labai likiau patenkinta pirkiniu mirksiukas.gif

QUOTE(liniuxxxxx @ 2022 10 18, 21:04)
Mums irgi soraja nepatiko, skysta, fe. O cepelinus bandžiau virti, tai vis į košę panašiau. 2 kartus pabandžiau ir baigiau savo eksperimentus biggrin.gif
Bangelė davė tos karalienės Anos bulvių paragaut, tai tikrai geresnės už sorają. Vadinas, mūsų su Ate skoniai bulvėms panašūs biggrin.gif

a va man bulve turi but skystesnė, bet gal dar nuo augimo salygu priklauso, matesi ant ju kad smėlyje augintos, tai man dar trūko to skystumo sorajoje bigsmile.gif
Atsakyti
O koks šaltas vėjas vakare. Ir aplamai šalta. Nuskyniau pomidorus kiek geresnius. Sutempiau namo kambarines gėles.
O visų geriausia - šiandien pakūrė Sėdžiu apsipatenkinusi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ilgai kentėjote IK.Mes jau seniai šildomės,seni kaulai nori šilumos. mirksiukas.gif Grįžome į butą,man čia šaltoka,šyla minimaliai,kaime pasikūreni kiek nori. ax.gif
Atsakyti
rugsėji jau šildemes mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu saulėta diena, langai vitrininiai, prišyla iki 22. Naktį atšąla kokiais 3 laipsniais, bet nėra labai jau šalta. Kai lietinga, tai nuo saulės šildymo nėra.
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus irgi namuke vakarų pusė,net žiemą vitrininiai langai sugaudo šilumą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas nors gali paaiškinti, kodėl savaitgalis toks trumpas ? Susiplanavau galybę darbų, tikrai visko neįveiksiu. Dar reikia savo feisą miestui parodyti , gal ką nusipirkti.
Atsakyti
as ,prisiplanavus ir nespejus nuveikt,pasiziuriu i metrikus lotuliukas.gif va tada suprantu kodel nespeju tomato.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Viskas dar žydi?Dar ir rauti nesinori ,gal šią savaitę kardelius iškasti jau?Neskubant. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šeštadienį jau išsikasiau kardelius, kelis nusmurgusius jurginus. Tulpes pasodinau.
Šiandien jau pusę šiltnamio išraustėme. Reikia dar bent graikinio riešutmedžio lapus sugrėbti, nes jie labai kenkia žolei. Ir vynuoges žiemai nukarpyti.
Atsakyti
Prašau plačiau apie graikinio riešuto lapus?Aš sugrėbiau prie medžio į krūvą.Tai reikia išnešti būtinai? bigsmile.gif
Niekas dar išskyrus amarilį,meilenius neiškasta dar.Tai kad šiandien 4 kardelius dar žydinčius nuskyniau,tik tik skleidėsi. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti