QUOTE(liniuxxxxx @ 2022 10 12, 18:52)
Lyžuka, dukra matavo su kažkokiu prietaisu, kas kiek elektros ėda, tai boileris po 3 KW kasdien, tai per mėnesi beveik 100, daug
aha matavom, o senasis ir visus 7,8 prisukdavo, sako jau tas apsauginis sluoksnis sutrupa, tenai užkalkeja ir praleidžia šiluma, bet mus ir naujas iki 4,5 privaro, o pirkom drazica lyg ir gera firma...
QUOTE(žollia @ 2022 10 12, 20:00)
600kw tai kažkaip daugoka namams, nebent šildymui elektros reik...Bet įdomu, iš kokių lubų jie tuos įkainius siūlo... Šiandien man skambino iš enefit, tai 43 ct + eso dar prisidės tiekimas. FB buvo diskusijų, tai komentarš buvo, kad naktimis eso prisukinėja elektros. Man kw irgi padidėjo, nors kaip tik mažiau lyg ir pasaugom, kad be reikalo nedegtų tas ar anas. Nesueina man kažkas...
nu man irgi atrodo daugoka, šaldikli ir boileri jau pasikeitem, sodo apšvietimą irgi tik vakare ir ryte jungiu ir jau apmazejo, ale gi visko vienu ypu nepasikeisi

nu o šiaip kaip pas visus turbut kaitlente, indaplove sklabenke, dziovykle, kompai ir t.t. šiaip jei kompas ijungtas kiaura para tai paima irgi nemažai