Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Garinau garinau slyvas,dar vakar kibirą.Viskas stikliniai užpildyti.Kaip nedžiūna sūriai.Dvi naktis per baktį orkaitė dirbo ūkiniame,pamiršome,gerai,kad nesudegė. ax.gif
Sako šiemet putino uogų daug.Žinau du didelius krūmus,gal išgarinti sultis? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Toks gražus rytas buvo,ateina lietus.Na bet ir reikia. ax.gif
Atsakyti
man nei namuose nei darbe neduoda gert putino uogu arbatų ir t.t sako kaciu sisiuku smirda visi namai bigsmile.gif
Atsakyti
Lyžuka, putino uogos ir man klaiki smarvė.
Pirkau šaltalankio. Baigiu išgerti kaip arbatą.
Džiovintų pomidorų jeigu pradedu stiklainį, tai negaliu sustoti.
Šeštadienį dar kibirą išdžiovinau.
O ko ta kaina turi gąsdinti ? MB namams turi sutartį 18 cnt + PVM , aš sandėlyje 23 cnt + PVM. Bet jau nuo naujųjų kaip lies padidėjimas ....
Atsakyti
Labas rytas.
Mes kaip įmonė apie eurą mokame už kw.Bijau jau prisiliesti prie elektros prietaisų. bigsmile.gif Jau pradėjau ilgintuvuose,jei nesinaudojame išjunginėti lemputę kur dega.MB muroja,kad nieko ji neiima,bet truputis po trupučio ir kilovatas. ax.gif Tuoj gal šaldytuve išjungsiu lemputę? biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

MB sako, kad jam putinas nešvariom kojinėm smirda. Bet man dzin, kerštas už kavos kvapą :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 10 11, 19:39)
O ko ta kaina turi gąsdinti ? MB namams turi sutartį 18 cnt + PVM , aš sandėlyje 23 cnt + PVM. Bet jau nuo naujųjų kaip lies padidėjimas ....

na mes irgi dabar dar nesiskundžiam labai (11 ir 15 ct iki naujų tik unsure.gif ), bet mokomes taupyti, nes eiliniam ūkeliui 500-600 kw pagal mane yra nesamoningai daug, tai va ieškau kaltu , nes po nauju jau bus 32 ir 35 su enefitu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 spalio 2022 - 06:57
Lyžuka, dukra matavo su kažkokiu prietaisu, kas kiek elektros ėda, tai boileris po 3 KW kasdien, tai per mėnesi beveik 100, daug
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 10 12, 07:57)
na mes irgi dabar dar nesiskundžiam labai (11 ir 15 ct iki naujų tik  unsure.gif ), bet mokomes taupyti, nes eiliniam ūkeliui 500-600 kw pagal mane yra nesamoningai daug, tai  va ieškau kaltu , nes po nauju jau bus 32 ir 35 su enefitu  bigsmile.gif

600kw tai kažkaip daugoka namams, nebent šildymui elektros reik...Bet įdomu, iš kokių lubų jie tuos įkainius siūlo... Šiandien man skambino iš enefit, tai 43 ct + eso dar prisidės tiekimas. FB buvo diskusijų, tai komentarš buvo, kad naktimis eso prisukinėja elektros. Man kw irgi padidėjo, nors kaip tik mažiau lyg ir pasaugom, kad be reikalo nedegtų tas ar anas. Nesueina man kažkas...

Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2022 10 12, 18:52)
Lyžuka, dukra matavo su kažkokiu prietaisu, kas kiek elektros ėda, tai boileris po 3 KW kasdien, tai per mėnesi beveik 100, daug

aha matavom, o senasis ir visus 7,8 prisukdavo, sako jau tas apsauginis sluoksnis sutrupa, tenai užkalkeja ir praleidžia šiluma, bet mus ir naujas iki 4,5 privaro, o pirkom drazica lyg ir gera firma...
QUOTE(žollia @ 2022 10 12, 20:00)
600kw tai kažkaip daugoka namams, nebent šildymui elektros reik...Bet įdomu, iš kokių lubų jie tuos įkainius siūlo... Šiandien man skambino iš enefit, tai 43 ct +  eso dar prisidės tiekimas.  FB buvo diskusijų, tai komentarš buvo, kad naktimis eso prisukinėja elektros.  Man kw irgi padidėjo, nors kaip tik mažiau lyg ir pasaugom, kad be reikalo  nedegtų tas ar anas. Nesueina  man kažkas...

nu man irgi atrodo daugoka, šaldikli ir boileri jau pasikeitem, sodo apšvietimą irgi tik vakare ir ryte jungiu ir jau apmazejo, ale gi visko vienu ypu nepasikeisi mirksiukas.gif nu o šiaip kaip pas visus turbut kaitlente, indaplove sklabenke, dziovykle, kompai ir t.t. šiaip jei kompas ijungtas kiaura para tai paima irgi nemažai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 spalio 2022 - 06:58
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Pradėjome žiūrėti kur ką jungiame,pasijautė,kad susitaupo šiek tiek elektros.
Svečių irgi mandagiai paprašau,kad nakčiai terasoje išjungti šviesą,visi supranta. ax.gif
Atsakyti