Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba.

Beveik nieko neverdu. Minimaliai cukraus vartojam tai viskas per saldu. Truputį kompotų išviriau, dukrai bus. Nori.

Uogienės, sirupai rūsyje stovi. Gal reiks į kokią carito valgyklą išvežti.

Ingrida, kas per desertas rojaus obuoliukų?

Lyžuka, aš obuolių sūrį užvirdavau ant dujinės viršaus, o tada kišdavau puodą orkaitėn. Nesvyla taip kaip viršuje, nesitaško taip...man pasiteisino.

Kepti blėkoje kažkaip nesigaudavo. O sūrio gal ir norėčiau. Bet atostogos baigiasi. O po darbo tingėsiu žaist su juo.

Atsakyti
Niurzgiuk,čia IK man davė mintį
Dedu į stiklainius rojaus obuoliukus,dėjau melioną,dabar pagailo,tada dedu sedulą,svarainius iš sirupo,mėtų kelis lapelius,tris kartus užpylinėju sirupu.Nusidažo tokia raudona spalva,nuo sedulų.Jaučiu žiemą bus skanu ant kepinių,panakotos,ledų. mirksiukas.gif
https://geliurojus.lt/zyboldo-obelis/
Išsiaiškinau dar tokią rojaus obelaitę pernai pasisodinau.Galvojau,kad eilinė rojaus obelaitė,pasirodo-ne,kai pamačiau šiemet vaisius. ax.gif
Užkniso sūrių džiovinimas. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na slyvų metai. bigsmile.gif Vakar vyną padarė iš mėlynų,kasdien garinu sultis,jaučiu po tokio vėjo vėl reikės sultis garinti.Jau ir prišaldžiau,džiovinimui kažkaip jau prabanga darosi. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, darbščių rankų šeimininke. Su gimtadieniu tave. Ilgų ir laimingų. 4u.gif

Nusipirkau šaltalankio. Einu blenderiuoti.
Šiandien išbandžiau pyragą su rudens gėrybėmis. Sluoksniuotos tešlos su bananais, kriaušėmis ir šiauogėmis, užpiltas kiaušininiu kremu. Bliamba, pernelyg skaniai gavosi. Susėdome vaikai su antromis pusėmis ir aš su MB, surijome žabtus apsiplikydami. Ai, dar man pavakariams liko.

Žiūriu pro langą, matau Via Baltikoje mašinos zuja. Po kelių metų bus ir geležinkelio vėžė, traukiniai iš Varšuvos į Taliną lakstys. Kitais metais jau prasidės darbai.
Atsakyti
Pas mane netoli irgi eis traukinys.Miške tiesiog. bigsmile.gif
Ačiū Brangioji. wub.gif
Prie mnęs miškas tuščias. bigsmile.gif
Atsakyti

Ingrida, nuoširdžiausi sveikinimai. Ilgiausių metų, ilgiausių... :birthday2: . Neblėstančios energiios, sveikatos, stiprybės, visa ko geriausio...

Atsakyti
Ingrida,Misku Feja smile.gif Geru metu tau birthday.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū Merginos. wub.gif
Vakar iš viso koks gražus vakaras buvo,vėjas nurimo.Kažin šiemet ar bebus tokia šiluma?
Atsakyti
Vėjas kad prikrėtė kriaušių. Tai dabar dvejonėse - ar rinkti sultims, ar visko užteks ?
Atsakyti
Labas rytas.
Pamaišiau kriaušes su obuoliais,gavosi visai saldžios sultys. ax.gif
Atsakyti
Neišsisuksiu nuo sulčių spaudimo. Šiandien grįžta dukra iš uošvijos ir pareiškia : Duosime tau sulčių, bet tu mums iškaitink, išspausk, gerai ? " Tikėjausi, kad kokius 30 kilogramų. Kur taui. Apie 150 kg . Siaubas, per du kartus reikės spausti. Ir sunaudoti visus alei vieno stiklainius atliekamus.
SOS, kur gauti dangtelių ???? Tų, ranka užsukamų. Panevėžy nebeliko. O internetu užsakinėti - kol ateis, obuoliai supus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 10 06, 20:50)
Klausimas atsistojo ir neprisėda. KUR DĖTI POMIDORUS? Rausta , auga, taškuojasi nuo drėgmės. Valgyti jau nebenorime, konservuoti - ačiū, ne. Atidaviau kelis kibirus broliui. Gal dar reikės draugams išdalinti.

džiovinti nenori? Jei elektros kaina negasdina mirksiukas.gif Man be galo skanu džiovinti, vienus galiu valgyti be sustojimo bigsmile.gif

QUOTE(Niurzga @ 2022 10 06, 21:37)
<p>Laba.</p><p>Beveik nieko neverdu. Minimaliai cukraus vartojam tai viskas per saldu. Truputį kompotų išviriau, dukrai bus. Nori.</p><p>Uogienės, sirupai rūsyje stovi. Gal reiks į kokią carito valgyklą išvežti.</p><p> Ingrida, kas per desertas rojaus obuoliukų?</p><p>Lyžuka, aš obuolių sūrį užvirdavau ant dujinės viršaus, o tada kišdavau puodą orkaitėn. Nesvyla taip kaip viršuje, nesitaško taip...man pasiteisino.</p><p>Kepti blėkoje kažkaip nesigaudavo. O sūrio gal ir norėčiau. Bet atostogos baigiasi. O po darbo tingėsiu žaist su juo.</p>

va orkaiteje tai negirdejus, bet jau tiek tos gal kitiems metams mirksiukas.gif , as širgi cukraus min vartoju slyvienes tik kelis stiklainiukus viriau del mamos o šiaip šaldžiau daug ir dabar valgau skintas po kokius 5 l kasdien suvalgom, sladzios net apvytę jau natūraliai slyvos wub.gif
Atsakyti