Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

pusryčiams nebe pirmos dienos kiaušiniai tongue.gif pažįstamas vaizdas ax.gif
Niekas prie stalo nebesėda, atsivalgėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 18 balandžio 2017 - 18:32
atsivalgėm biggrin.gif
Šiemet nedaug maliavojom, tai tik 4 dar lėkštėj puikuojasi. ax.gif Bet juk šuniui irgi Velykos - tai jo porcija liko smile.gif
šiandien sugebėjau virusą pasigaut namie sad.gif
Atsakyti
Žolia, orai apgaulingi dabar, nesudėtinga susirgt. 4u.gif
O mes daug dažėm, jau kaip pirkom žinojom, kad tiek nesuvalgysim, bet mums labai dažyti patinka, o be to šiemet kaip senais gerais laikais margučius ridenom ax.gif Senokai jau neridenau wub.gif
Mano šuo kiaušinių nevalgo, na jei dar keptas ant aliejaus tai kartais iš bado suvalgo. Nors šiaip tai ji visai neišranki. Papūga kanibalė mielai valgo, bet tik trynį, baltymo tik trupučiuką, o be to poniai šviežio maistuko reik, mat skrandukas gan jautrus ax.gif
Todėl margučių turiu dar daug, kol jie dar valgomi gal reiks ant konteinerių nunešt.
Atsakyti

Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Žolia- 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ingrida, ir vėl kiaušiniai bigsmile.gif Nu bendrai, tai pusryčiams kasryt ir turi būt kiaušiniai - sotu ir sveika 4u.gif
Noriu paklaust, ar būtų norinčių kamštinio skirpsto atžalų? Želia aplink medį, tai ruošiuos naikint.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(žollia @ 2017 04 19, 07:18)
Noriu paklaust, ar būtų norinčių kamštinio skirpsto  atžalų? Želia aplink medį, tai  ruošiuos  naikint.

Priglausčiau vieną. Du kartus bandžiau sodinti. Vienas neprigijo, kitas prigijo, tačiau vieną iš ,,šlapių" pavasarių ,,prigėrė" mano apsemtoj pievoj. Trečio nebepirkau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

valioo nebe kiaušiniai ax.gif

Nebemoku auginti pomidorų. Kažkokie pasilpę, kūdi... bet kadangi pernai su pomidorais susimoviau tai šiemet pasisėjau žymiai daugiau nei reikia tai vis tiek užsiauginsiu reikalingą kiekį nors ir kaip jie spyriosis ax.gif
Pirmą kartą nesudygo dumplūnės, na sakau pigi Nojaus sėkla kalta, tada nusipirkau Vilmorin, na ir ką galvojat, nei vieno daigelio blink.gif

Priminkit prašau, porų daigeliai šalnų nebijo? Žinau, kad dideli porai gali net užsnigti stovėt, o kaip su mažiukais? Ir jei neklystu sodinant galima patrumpinti šaknis ir viršūnes? Jei oras leis tai savaitgalį norėčiau juos laukan išgrūsti. Užtenka ant palangių pomidorų, salotų daigelių, svogūnų laiškams... Sakiau paprikos nebesodinsiu, bet mama vis tiek 3 daigus įsiūlė.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 04 20, 17:12)
Laba,

valioo nebe kiaušiniai  ax.gif

Nebemoku auginti pomidorų. Kažkokie pasilpę, kūdi... bet kadangi pernai su pomidorais susimoviau tai šiemet pasisėjau žymiai daugiau nei reikia tai vis tiek užsiauginsiu reikalingą kiekį nors ir kaip jie spyriosis  ax.gif

Žinok, ir man su pomidorais nekas unsure.gif Iš 1200 daigų jau 100 pamirė, dar kokį 100 savaitgalį išmesiu,kad vietos net neužimtų, o kiti stovi kažkokie pageltę, susisukę... Ir nežinau, ar aš pertręšiau, ar pašalo, ar perkaito.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 04 20, 17:12)
Laba,

valioo nebe kiaušiniai  ax.gif

Nebemoku auginti pomidorų. Kažkokie pasilpę, kūdi... bet kadangi pernai su pomidorais susimoviau tai šiemet pasisėjau žymiai daugiau nei reikia tai vis tiek užsiauginsiu reikalingą kiekį nors ir kaip jie spyriosis  ax.gif
Pirmą kartą nesudygo dumplūnės, na sakau pigi Nojaus sėkla kalta, tada nusipirkau Vilmorin, na ir ką galvojat, nei vieno daigelio blink.gif

Priminkit prašau, porų daigeliai šalnų nebijo? Žinau, kad dideli porai gali net užsnigti stovėt, o kaip su mažiukais? Ir jei neklystu sodinant galima patrumpinti šaknis ir viršūnes? Jei oras leis tai savaitgalį norėčiau juos laukan išgrūsti. Užtenka ant palangių pomidorų, salotų daigelių, svogūnų laiškams... Sakiau paprikos nebesodinsiu, bet mama vis tiek 3 daigus įsiūlė.

Niurzga aš tik sudygusius Porus , Svogūnus ( iš sėklų ) ir Salierus išboginu į šiltnamį , sudedu į putplasčio dėžę ir padarau "palapinę " iš agroplėvelės. Puikiai gyvena. Čia IK taip pamokė . Pernais paklausiau ,tai labai gražius daigus turėjau , tikiuosi tokių iš šiemet smile.gif
O pomidorą šiaip tai sunku nužudyti ... Gajus. Aš nedaug tik sau auginu , tai perku geresnę žemę ... Normalūs "balkoniniai " daigai būna .
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 04 20, 18:39)
Žinok, ir man su pomidorais nekas unsure.gif Iš 1200 daigų jau 100 pamirė, dar kokį 100 savaitgalį išmesiu,kad vietos net neužimtų, o kiti stovi kažkokie pageltę, susisukę... Ir nežinau, ar aš pertręšiau, ar pašalo, ar perkaito.

Pabandyk palaistyti su medum.
Atsakyti
Dusia porų daigai tai labai gražūs, tik, kad jau per dideli dabartinei dėžutei, tai vat ir yra galvos skausmas ką su jais daryti. Tai jei savaitgalį orai leis reiks gal bandyt sodint ir dengt agro plėvele, nors labai šito darbo nemėgstu ax.gif Tikėjausi jau be plėvelės po atviru dangum juos palikt.
Žemę daigams šiemet pirkau kitokią nei pernai, turinys patiko labiau, t.y. nei šakų, nei plastiko ar kitokių radinių nepasitaikė. Tiesiog tie kur susodinti į durpinius puodelius labai greit išdžiūsta, tie kur į plastikinę tarą stovi visi per šlapi ir nesiteikia džiūti, tai keli daigiukai nupuvo, dabar jau labai atsargiai lieju. Tai vat ir vargstu, vieniems reik daug pilt, kitiems vos kelis lašus... nepataikau.
Atsakyti