Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Vis pasvajoju apie lauko virtuvę su prijungtu žiemos sodu...Juk galima pasvajoti, ania...? Būtų ir rūkykla, ir visokios kepsninės , ir vištininkas iš kitos pusės, ir šuns voljeras...
Stiklainių turiu kažkaip prisikaupusi, tik šiemet kiek nepaskaičiavau ir sudėjau daug slyvų. O man reikia 40 puslitriukų vien burokėliams. Juos visokiais būdais pamarinuoju. Ir pjaustytus, ir tarkuotus šaltibarščiams, ir sriuboms su kitomis daržovėmis, ir gabaliukais arba sveikus nedidelius. Teks dalį į didesnius stiklainius sudėti.
Atsakyti
Žolyte,pas mane jaunos cukinijos,gi kai užpiltas daržas buvo iš pavasario,tai tik rudeniop pradėjo augti. bigsmile.gif
IK,pamokinta Tavęs darau desertą,rojaus obuoliukai,sedula,svarainiai iš sirupo.Užpylinėsiu tris kartus,bus desertas žiemą.Dar iki sedulos drebučių nedaėjo rankos.
Buvau miške tuščia,net ruduokių ne daug,vienas baravykas ir to kepurė stirnų apvalgyta.Badas.Tikiu prie Tavęs yra.
Už tai vėjas išpurtė slyvas,tegul lyja darysiu slyvų sūrį,bus ką veikti. ax.gif
https://skaniausi.net/slyvu-suris/
Atsakyti
o lyja,o vejas draskos blink.gif buvau pagrybaut-silbaravykiu radau ir du baravykus,nebadausim biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien nužiūrėjau įdomų moliūginių saldainių receptą. Galvoju, kad ir su slyvomis kažkas pavyktų. Esmė ta, kad paverdi, sublenderiuoji, pili nemažai kukurūzų krakmolo, truputį vandenyje skiesto. Sustingdai formoje, supjaustai ir apvolioji krakmolo- cukrus pudros mišinyje. Gaunasi tokie kaip žele saldainiai.
Atsakyti
Nežinau,man slyvų sūris labai jau kol kas skystas.Mb liepia krakmolo dėti? bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bandysiu visą dieną virti slyvas,bet kiek dujų sueis?Auksinis sūris? biggrin.gif
Atsakyti
Neturi kaimiškos krosnies ? Bandyk kepti. Brolienė visus sūrius šitaip daro. Užverda, iki sukris, tada pila į skardas ir kiša į krosnį. Retkarčiais ištraukia ir permaišo.
O džiovinti galima mikrobangėje.
Arba ant radiatorių.
Atsakyti
Bandžiau kepti,vistiek skysta.Trūko kantrybė,uždariau slyvų tyrę stiklainiuose. ax.gif
Kartoju stuiklainiuose desertą su rojaus obuoliukais.
Pas mus vėjas rimsta,giedrijasi. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, jau skaitau ir net bijau komentuoti ir to nedarau, ir ano tik viską mįgstu valgyti, ypač sūrius obuoliu, bet kiek reikia kantrybes juos išvirti, ant rankų kaip teška mirksiukas.gif , apart obuolių esu svarainių virus irgi sunkiai stengo, toks kaip džemas tik gavosi ir tiek teko šauktu kabint, gal nedarviriau unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Klausimas atsistojo ir neprisėda. KUR DĖTI POMIDORUS? Rausta , auga, taškuojasi nuo drėgmės. Valgyti jau nebenorime, konservuoti - ačiū, ne. Atidaviau kelis kibirus broliui. Gal dar reikės draugams išdalinti.
Atsakyti