Lyžuka, labai išaugina kainą galios mokestis, kadangi įmonė. Verslui pagal biržos planą Ignitis buvo 0,61 /kWh ir + ESO dar atskirai. Su 7 kW galia galutinė kaina gavosi 0,88 /kWh. Aš, garantinio tiekimo, kaip gyventojas, dar negavau sąskaitos už 08 mėn. Bet gyventojams nėr galios mokesčio.
Kas auginat jurginus, tai turit daug sveiko maisto Gumbai valgomi
jurginai
Bliamba, jeigu tokios kainos, tai reikės su žvakėmis pasišviečiant dirbti.
Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2022 09 13, 11:00)
Lyžuka, labai išaugina kainą galios mokestis, kadangi įmonė. Verslui pagal biržos planą Ignitis buvo 0,61 /kWh ir + ESO dar atskirai. Su 7 kW galia galutinė kaina gavosi 0,88 /kWh. Aš, garantinio tiekimo, kaip gyventojas, dar negavau sąskaitos už 08 mėn. Bet gyventojams nėr galios mokesčio.
jurginai
jurginai
oi jau tuoj žmones prades kaip senovej lapus medžiu iš bado dziovint ir valgyt
šiaip kaime pamenu lapus jurginu duodavo antims ir kalakutams supjaustytus su rūgstum pienu
Buvusioji, taigi tau kaip poniai taviškis kokį troškinį paverda, bellieka tik susrėbti ir toliau gyventi.
Bet kaip jurginus valgyti ? Man jie smirda.
Gal kas darėtės petražolių pesto ? galvoju kažką panašaus sumakaluoti.
Bet kaip jurginus valgyti ? Man jie smirda.
Gal kas darėtės petražolių pesto ? galvoju kažką panašaus sumakaluoti.
Labas rytas.
Nepykite,man petražolės smirda,auginu dėl papuošimo ant stalo. Per laidas Beata vis matau papajausto petražolių,atrodo kaip turėtų būti skanu,pabandau,na man jos smirda.Geriau jau pankolis.
Testavau naują mišką.Šūdukas,elnias ar biredis šalia baubė,tai nejauku.Vienas baravykas,lepšis ir voveraitė.Vakar buvau savo vietose tai vakarienei pasirinku,kažkas ryte prasisuko,išpjaustyti baravykai.Gal šeštadienį prasisuksiu šaliai IK namų po pietų?
Cia dar matyt nuo tų karščių kaip išdege viskas nespejo įmirkt miško paklotė
Užkniso tas lietus. Kai reikia - nė lašo. Išvežu šiandien chebrą bulvių kasti už 4 km. Privaro priekabą, MB sako, tegul išpila, kitą dar pakasime. Tai ką aš riogsosiu lauke, namo parvariau. Tik išsiverdu kavos, bar bar į stiklą. Žiūriu, lauko pusėje jau pilka. Vėl į mašiną, lekiu babcių gelbėti. Tai gerai, kad buvo pasiėmusios neperšlampančias striukes. Pavarė 5 minutes, bet kaip iš kibiro.
Vėl važiavo kelis ratus, vėl iš apačios dulkes kombainas kelia. Atlytų normaliai , tai ne, po truputį barsto.
Vėl važiavo kelis ratus, vėl iš apačios dulkes kombainas kelia. Atlytų normaliai , tai ne, po truputį barsto.
Labas rytas.