Labas rytas.
Ingrida, galėsi svečius savo darbo vaistiniais lašais vaišinti.
Labas rytas.
Panašiai ir darau IK.
Labas rytas.
Laba
Tą pirmą šalnų naktį apšalo lauko agurkai, ir moliūgai. Arbūzai neapšalo ir pomidorai be pasekmių Tai moliūgus nuraškiau didžiuosius, vos į tačkę įkėliau - siaubingo dydžio.. Tuos kriaušės formos dar palikau, nepakeitę spalvos , o vienas kitas lapas dar žalias-gal atsigaus. Agurkai irgi ne visai nušalo, yra žalių lapų, tai gal gyvens kažkiek, nors man jau gana jų
Slivovica tai gal kokia trauktinė? Tikrai skaniau, nei tikri velnio lašai Mano trauktinė dar neįgavo slyvų skonio, jaučiasi atskiri skoniai , bet kvapas jau yra
Tą pirmą šalnų naktį apšalo lauko agurkai, ir moliūgai. Arbūzai neapšalo ir pomidorai be pasekmių Tai moliūgus nuraškiau didžiuosius, vos į tačkę įkėliau - siaubingo dydžio.. Tuos kriaušės formos dar palikau, nepakeitę spalvos , o vienas kitas lapas dar žalias-gal atsigaus. Agurkai irgi ne visai nušalo, yra žalių lapų, tai gal gyvens kažkiek, nors man jau gana jų
Slivovica tai gal kokia trauktinė? Tikrai skaniau, nei tikri velnio lašai Mano trauktinė dar neįgavo slyvų skonio, jaučiasi atskiri skoniai , bet kvapas jau yra
Labas rytas.
Ingrida, mačiau kitoj temoj, kad pelės užpuolė. Jos dabar pradeda eit į namus, žiemai šilto būsto ieško
Pasidalinsiu, kaip aš peles pernai išvijau.
Apkaičiau iš lauko pusės sienas pagal pamatą deginta vilna - pelėms tai pavojaus ženklas, kad gaisras. Kol tie degėsiai smirda, tol jos vengia lįst. Šiemet jau viena buvo įlindus į namus, tai vakar praėjau apie namą ir prikaišiojau, nes pernykščiai jau išsivėdavę. Ir namuose kai kur pamėtau deginto veiloko juostelių, kur įtariu, kad gali pro kažkur lįst. Man veliant, nusikarpo tokios atraižėlės, tai jas labai patogu naudot man. O šiaip ir siūlai gi tinka, tik kokią storesnę giją susipint ir apdegint reiktų. Spąsteliais anksčiau gaudydavau, bet su vilna man labiau patinka
Gražus rytas - Saulė tokia aiški ir šilta
Pasidalinsiu, kaip aš peles pernai išvijau.
Apkaičiau iš lauko pusės sienas pagal pamatą deginta vilna - pelėms tai pavojaus ženklas, kad gaisras. Kol tie degėsiai smirda, tol jos vengia lįst. Šiemet jau viena buvo įlindus į namus, tai vakar praėjau apie namą ir prikaišiojau, nes pernykščiai jau išsivėdavę. Ir namuose kai kur pamėtau deginto veiloko juostelių, kur įtariu, kad gali pro kažkur lįst. Man veliant, nusikarpo tokios atraižėlės, tai jas labai patogu naudot man. O šiaip ir siūlai gi tinka, tik kokią storesnę giją susipint ir apdegint reiktų. Spąsteliais anksčiau gaudydavau, bet su vilna man labiau patinka
Gražus rytas - Saulė tokia aiški ir šilta
gal ir geras metodas ale kad pas mus prie to pamato neisivaizduoju kaip įkišta nes gi jis be plyšiu o žemiau jau nuogrinda iš trinkeliu sudeta, nebent pabarstyt ant žemes ale gi nupus vejas , as kur vištas laikau tai norfoj perku tokius rausvus paketelius su pasta taip kazkada ir žiurkes išsinaikinau visa kolonija gal kokia 30 išdvese, nes per savo gailestinguma o labiau gal durnuma , galvojau kad tik viena man vištų kaiušinius geria, bet kai nuėjus į vištininka pradejo per galvą šokinet nuo sienu o dar viena tokia baisu su kraujuotu guzu ant galvos vis ant palanges tupedavo, arba jau ant tiek įsidrasindavo, kad man įėjus tik puse žiurkes įlisdavo į urva o uodega lauke paskelbiau joms kryžiaus žygį. O tu paketeliu pliusas tas kad jei kur ir ilenda nusibaigt tai pasmirdi tik pora dienu ir poto mimija pavirsta, dar ten raše kad neskleidzia jie nuo saves jokio kvapo, nes žiurkės bais protingi gyvunai ir greit susivokia nuo ko jų drauges nusibaigia ... tai va tokia mano patirtis su jomis , o spatu aš nemegstu nes ne visada myriop užmuša tai kur paskui det
Mūaų namo apdaila iš plastiko lentelių, tai galiu kišt visur Tai taip ir darau: žemiau, aukščiau, įvairiose vietose . Tuos paketėlius aš ūkiniame dedu. O gyvenamoj vietoj dėdavau spąstelius, bet man geriau, kai jos visai neina į patalpas, negu atėjusios į spąstus pakliūna
Bet gi kaip nervina tas jų krebždesys.
Nusipirkau mažus spastukus ir pastos mumijoms,ačiū Žolyte ir vilnos pridėsiu.Už ką šeriu kaimyno katiną,.ateina,pavalgo,paguli atokaitoje ir išeina namo.
Pas mus žiurkių buvo,kai triušius laikėme.
Nusipirkau mažus spastukus ir pastos mumijoms,ačiū Žolyte ir vilnos pridėsiu.Už ką šeriu kaimyno katiną,.ateina,pavalgo,paguli atokaitoje ir išeina namo.
QUOTE(IngridaB @ 2022 09 06, 12:55)
Bet gi kaip nervina tas jų krebždesys.
Ne tas žodis nervina , mane tiesiog biesina Jei kuri jau apsigyveno namie, tai teks pagaut spąsteliais , nebent rastų išėjimą laukan pati. Aš šitai šiemet užklydusiai spąstelius paspendžiau ir tos vilnos vakar prikaišiau . Bet šiąnakt nebebuvo krebždesio ir į spąstelius nepakliuvo. Tai galvoju, kad gal rado išėjimą atgal į lauką kažkaip.
O ko tam katinui peles gaudyt, jei gauna ėst ir taip
Žolia, slivovica - tai slyvų sulčių samagonas. Jaučiasi ir slyvų kvapas, ir samagono. Gal dar neišgerta ant dugno vienam butelaityje. Kai keliaujame per Balkanų šalis ar bent Čekiją, vis nusiperkame vis kitokios. Tai paskui tiesiog iškankinti buteliuką tenka.
Pas mus pelių nėra. Kai įsigijome katę, pelės dingo. O apie sandėlį pridėliota namelių su masalu. Mums ne pelės problema, o žiurkės. Kasmet po kelias nugalabijame. Nesuprantu, kaip jos per geležinį tinklą patenka, toks ant ventiliatorių sudėtas. Turime sutartį su žiurkių gaudytojais, kas mėnesį atvaro ir naujų masalų prideda.
Pas mus pelių nėra. Kai įsigijome katę, pelės dingo. O apie sandėlį pridėliota namelių su masalu. Mums ne pelės problema, o žiurkės. Kasmet po kelias nugalabijame. Nesuprantu, kaip jos per geležinį tinklą patenka, toks ant ventiliatorių sudėtas. Turime sutartį su žiurkių gaudytojais, kas mėnesį atvaro ir naujų masalų prideda.