Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

kaip anksti kasate bulves mirksiukas.gif , aš melionu megeja reiks kitais metai į šiltnami pasodint poradaigu smile.gif pastoviai perku dabar tuos tamsiai žalia man jie patys skaniausi yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O aš galvoju ką be pomidorų kitąmet pasodinti į šiltnamį.Vynuogę?Pavargau jau kur padėti pomidorus? bigsmile.gif
Atsakyti
Melionus iš šiltnamio kelis jau suvalgėme, pomidorų marios. Verčiu juos į pinigus.
Palijo vakar, nedaug, tik 8 mm. Per dieną dvi išgaruos.
Atsakyti
Labas rytas.
Na baigsis jau gal kaitra? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaitra iš proto varo.
Gal kitą savaitę lietaus sulauksime.
Atsakyti
Labas rytas.
Bet rytas koks vėsus,su naktiniais išėjau,tai vos ne šalta. ax.gif Gervės klykauja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, ar valgomi šie grybai? Kieme ant kelmo klevo pas mane auga bigsmile.gif
Tik nuotrauka susisuko kažkodėl

Atsakyti
Sako čia pievagrybii.Bet aš nelieščiau.Jau geriau palauk lietaus ir miškan. mirksiukas.gif
Atsakyti
LabaS rytas.
Atsakyti
Ingrida, nežadu valgyt smile.gif. Tik šiaip įdomu buvo sužinot. Gi kažkokius grybus ant medienos augina specialiai. Tai pagalvojau, kad čia iš tos rūšies gal kažkas 4u.gif
Atvėso wub.gif
Krapų prisikūliau kaip už tėvynę biggrin.gif Tiek daug ir sveiki šiemet, mano darže patys prisisėję buvo. Kitais metais kažkaip jie nusimiltuodavo anksti. O šiemet - net lapiukai gražiausi žali, o galvos sunokusios wub.gif .
Ruošiuosi slyvus užpilt degtine, tik gal reik išimt kauliukus? Gal kas darėte? Slyvos mano geltonos, ar tinka? Receptų google visokių turi, bet kai nedariusi, tai nežinau kaip geriau. ax.gif
Atsakyti