Labas rytas.
Labas rytas,
turejau dekoratyviniu sau;legrazu iki 1 m išaugo žiedai nuostabus pilnaviduriai, ant vieno koto vienas didelis žiedas ir aplink daug mažiukų, šiemet lygiai tokiu pačiu nusipirkau tai jau dabar 2 m ūgio išvarė nebus tikrai tos grazuoles
Labas rytas.
Laba
Pagaliau ir į mano kaimą lietaus padavė Praėjusią naktį stipriai lijo, kai kur darže ( kur pakalnėn) išplauti tokie ravai, nespėjo sugert. Kai pietinė LT dalis skendo, mes tada degėm...
Nors vėlai sodinau, bet jau turėsiu arbūzų . Iš 6 daigų auga devyni bumbulai. Vieną reiktų kaip ir valgyt jau, bet kotelis anei kiek nedžiūna. Tik pučiasi ir pučiasi. Patiko jiems tas karštis Agurkai, pomidorai irgi užpuolę, tik didžiosios pupos visos sukirmijusios Žydint purškiau, tai nesuprantu to reikalo, kada tie kirmiai sulindo Vnž, maisto yra pakankamai
Pagaliau ir į mano kaimą lietaus padavė Praėjusią naktį stipriai lijo, kai kur darže ( kur pakalnėn) išplauti tokie ravai, nespėjo sugert. Kai pietinė LT dalis skendo, mes tada degėm...
Nors vėlai sodinau, bet jau turėsiu arbūzų . Iš 6 daigų auga devyni bumbulai. Vieną reiktų kaip ir valgyt jau, bet kotelis anei kiek nedžiūna. Tik pučiasi ir pučiasi. Patiko jiems tas karštis Agurkai, pomidorai irgi užpuolę, tik didžiosios pupos visos sukirmijusios Žydint purškiau, tai nesuprantu to reikalo, kada tie kirmiai sulindo Vnž, maisto yra pakankamai
Aš pupu jau nebesodinu, kelis metus nujuodo ka tik užmegztos ankštys, skanios bet tai kai tik darbas kokia prasmeset tada , geriau jau šparagines, aplamai ir del medziu galvoju ypač trešnes man nedekingos tai apšala tai špokai nulesa, kur kas geriau slyvos
Žolia, matai kaip su tuo lietum, iki mūsų nedaėjo . Pas mane irgi maisto yra, arbūzus tai varom pilnu tempu jau kokias dvi savaites tai tikrai. Agurkų metai buvo pernai, bet šiemet irgi. Pupos sveikos, išviriau, išaižiau ir šaldiklin, o kitas palikau nokti.
Taigi arbūzo kotelis ir neturi nudžiūti
Taigi arbūzo kotelis ir neturi nudžiūti
Labas rytas.
Nebūčiau pagalvojųsi,net virtos pupos šaldikin.Bet čia tiksliai gerai,ištraukei,nereikia sukti galvos.
Pravalas su agurkais.Ar aš nemoku auginti,ar žemė pas mus netinka jiems?Šiltnamyje derėjo ir dar dera,lauke nematau net bičių ant žiedų.
Liniux, kad jis man vis dar didėja Esu prisijungusi prie arbūzninkų grupės. Nu ten Kiemintų selekcininko dukra administruoja. Tai kiek kas rašo komentarus- vis laukia kotelio nudžiūvimo . Tai ir aš laukiu Nors, kai prieš 3 metus auginau, lyg ir nelaukiau to nudžiūvimo Tai ir susibalamutinau Na, kol pučiasi, tai dar auginsiu.
Tamsuoja debesys aplink, gal dar palis
Jau ir stiklainiai mažieji baiginėjasi, o pomidorų ir agurkų derėjimo pikas Tik rauginu agurkus 3 l stiklainiuose. Bet bėda, kad tik aš viena šeimoj juos valgau. Tai irgi reik verst puse sloviko į kompostą paskui, nes perrūgsta bestovėdamas atidarytas.
Tamsuoja debesys aplink, gal dar palis
Jau ir stiklainiai mažieji baiginėjasi, o pomidorų ir agurkų derėjimo pikas Tik rauginu agurkus 3 l stiklainiuose. Bet bėda, kad tik aš viena šeimoj juos valgau. Tai irgi reik verst puse sloviko į kompostą paskui, nes perrūgsta bestovėdamas atidarytas.
Žolia, tai jei didėja, aišku, kad reik laukti. Aš kokį 20 tikrai nuskyniau, tikrai žaliais koteliais. Tik tie, kurių virkšcios sudžiūvęs, tai ir kotelis sudžiūvęs.
Man rauginti agurkai irgi per rūgštu.
Man rauginti agurkai irgi per rūgštu.
Tai kiek aš supratau, arbūzams ne kotelis turi nudžiūti, o ūsas šalia kotelio.Aš šiemet tik du arbūzus turiu šiltnamyje, yra vaisių bet kol kas nedideli, tokie puskilograminiai kol kas , bet dar auga,O melionus tai jau pilnai valgom,rekordinis buvo daugiau nei 2,6 kilogramo, o kiti tokie virš kilogramo.Anūkų nėra, o mums tie melionai nelabai.Valgom, bet nesižavim.Daržovė, be kurios galima gyventi.Ir parduotuvėj niekada neperkam tokio daikto
Gavom lietaus naktį į pirmadienį.Ir visą dieną tokia apsiniaukusi prabuvo su vos virš 20 temperatūra.Tai bent atsigavom.Nuvažiavom bulvių pažiūrėti kas užaugo.Su kasamają nukasėm vagas vienam lauko šone, kitam, dar per vidurį pervažiavom.Derlius bus, bet skirtingas Anna Queen iš dviejų vagų pririnkom 8 maišelius, Vineta kitam lauko pakraštyje-3, o per vidurį kai įvairių bulvių mišinio išarėm, tai surinkom 7 maišelius.Ne maišus, o tokius po tris kibirus.Susimetėm ant tos pačios kasamosios ir parvažiavom.Yra grambuolių apgraužtų, radom ir įpuvusių, bet badu nemirsim, bulvių bus.Šį savaitgalį vaikai parvažiuos, bet nekasim prie 30 laipsnių, geriau maudytis į ežerą nuvažiuosim.Lauksim oro atvėsimo.Virkščių jau nebėra, viskas sudžiūvę. Mūsų kaime jau nemažai kas nusikasė, mes šiemet jau vėluojam, bet tokio karščio nepernešam, sėdim dieną troboj prie kondicionieriaus.Pensininkaujam, tad mandrūs esam
Gavom lietaus naktį į pirmadienį.Ir visą dieną tokia apsiniaukusi prabuvo su vos virš 20 temperatūra.Tai bent atsigavom.Nuvažiavom bulvių pažiūrėti kas užaugo.Su kasamają nukasėm vagas vienam lauko šone, kitam, dar per vidurį pervažiavom.Derlius bus, bet skirtingas Anna Queen iš dviejų vagų pririnkom 8 maišelius, Vineta kitam lauko pakraštyje-3, o per vidurį kai įvairių bulvių mišinio išarėm, tai surinkom 7 maišelius.Ne maišus, o tokius po tris kibirus.Susimetėm ant tos pačios kasamosios ir parvažiavom.Yra grambuolių apgraužtų, radom ir įpuvusių, bet badu nemirsim, bulvių bus.Šį savaitgalį vaikai parvažiuos, bet nekasim prie 30 laipsnių, geriau maudytis į ežerą nuvažiuosim.Lauksim oro atvėsimo.Virkščių jau nebėra, viskas sudžiūvę. Mūsų kaime jau nemažai kas nusikasė, mes šiemet jau vėluojam, bet tokio karščio nepernešam, sėdim dieną troboj prie kondicionieriaus.Pensininkaujam, tad mandrūs esam
Bangeleę, tai ar pensininkams 3 kibirų talpos maišelius kilnoti ????