Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2022 08 11, 22:43)
Lyžuka, kažin ar bebus tų mažesnių kainų.  Laukiam Naujųjų ir tiek. Kaip viena žmoga sakė:kažkaip vistiek bus. 4u.gif
pomidorai pomidorai... Daugiau tikrai ne ne ne, tiek nebesodinsiu tomato.gif  karsta.gif

a turbūt žinau tą žmogystą, nu ir ką optimistas jis buvo biggrin.gif ir dar koks bigsmile.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 08 13, 08:44)

mb sako nedavei apžargstyti jų.Jo mamaa.a. liepdavo apžargstyti vyriškiui arba jam arba a.a.tėvui.Va kodėl pas mane jie neauga. biggrin.gif
Jurginėli,kur tu?????Jaučiu voveruškose paskendųsi?

oho šito nežinojau, dar gerai kad tik apžargstyt o ne tuo pačiu ir palaistyt kaip kuom biggrin.gif
Atsakyti
Mano agurkai tai du kartus skendo, grynai po vandeniu. nelabai pasižargstysi.

Pomidorus nuvežu turginei babcei, liuks. Turėčiau po 100 kilų kasdien, paimtų.
Slyvų perteklių žadu atiduoti labdaros valgyklai.
Atsakyti
Labas rytas.
Bandysiu tris dėžes pomidorų iškišti sostinėn. ax.gif Gal sekmadienį pati turgelin pavažiuosiu?
Atsakyti
skaitau,ir zviegiu biggrin.gif pavasary-diskusijos kaip sodint ,ka sodint,o rudeny-kur derliu iskist biggrin.gif Pas mane tas pats lotuliukas.gif Priverciau sese atlekt,nes pati neturi pomidoru,tada dukterecia pakeliui uzlele-susirinko.Kelios diens atsipust ,o nuo ryt vel pomidorai biggrin.gif sendien tikrino pilva po operacijos-kaip nauja ax.gif Viskas vyras aprimo,organizuoja atostogas-leksim i kalnus,bavarija.
Atsakyti
Labas rytas.
Buvusioji,smagaus poilsio. 4u.gif
Atsakyti
Aš jau ir džiovyklę bijau jungti. O ruošiausi pomidorus džiovint pabandyt. Bet tada jau jie būtų aukso verti po 10 val. džiovinimo biggrin.gif Tyrių pridaryta, o dar iš pernai likę...
Kai nueinu į agurkų lysvę lauke, tai baltasparnių debesys pakyla nuo mano pasirodymo unsure.gif Muilu jų nesunaikint, tad lieka tik bejėgiškai stebėt jų debesis...
Atsakyti
Labas rytas.
Mano irgi džiovyklė dar šiemet nejungta.Bijau.Ot laikai atėjo. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
bigsmile.gif kokia saulegraza.Pora metu bandziau uzsiaugint dekoratyvine,ne velnio neisejo.Praejo noras biggrin.gif
Atsakyti
Pajungiau džiovyklę, slyvų puskibiris šildosi. Kol savaitgalinė elektra.

Vienais metais turėjau nuostabių saulėgrąžų, dabar tos veislės sėklų nematau pirkti. Žiedai pusiau pilnaviduriai, lėkštės dydžio. Ryškiai geltonos. Tada rugsėjo pirmai nemažai pardaviau.
Atsakyti