Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2022 08 11, 22:43)
Lyžuka, kažin ar bebus tų mažesnių kainų. Laukiam Naujųjų ir tiek. Kaip viena žmoga sakė:kažkaip vistiek bus.
pomidorai pomidorai... Daugiau tikrai ne ne ne, tiek nebesodinsiu
pomidorai pomidorai... Daugiau tikrai ne ne ne, tiek nebesodinsiu
a turbūt žinau tą žmogystą, nu ir ką optimistas jis buvo ir dar koks
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 13, 08:44)
mb sako nedavei apžargstyti jų.Jo mamaa.a. liepdavo apžargstyti vyriškiui arba jam arba a.a.tėvui.Va kodėl pas mane jie neauga.
Jurginėli,kur tu?????Jaučiu voveruškose paskendųsi?
oho šito nežinojau, dar gerai kad tik apžargstyt o ne tuo pačiu ir palaistyt kaip kuom
Mano agurkai tai du kartus skendo, grynai po vandeniu. nelabai pasižargstysi.
Pomidorus nuvežu turginei babcei, liuks. Turėčiau po 100 kilų kasdien, paimtų.
Slyvų perteklių žadu atiduoti labdaros valgyklai.
Pomidorus nuvežu turginei babcei, liuks. Turėčiau po 100 kilų kasdien, paimtų.
Slyvų perteklių žadu atiduoti labdaros valgyklai.
Labas rytas.
Bandysiu tris dėžes pomidorų iškišti sostinėn. Gal sekmadienį pati turgelin pavažiuosiu?
skaitau,ir zviegiu pavasary-diskusijos kaip sodint ,ka sodint,o rudeny-kur derliu iskist Pas mane tas pats Priverciau sese atlekt,nes pati neturi pomidoru,tada dukterecia pakeliui uzlele-susirinko.Kelios diens atsipust ,o nuo ryt vel pomidorai sendien tikrino pilva po operacijos-kaip nauja Viskas vyras aprimo,organizuoja atostogas-leksim i kalnus,bavarija.
Labas rytas.
Buvusioji,smagaus poilsio.
Aš jau ir džiovyklę bijau jungti. O ruošiausi pomidorus džiovint pabandyt. Bet tada jau jie būtų aukso verti po 10 val. džiovinimo Tyrių pridaryta, o dar iš pernai likę...
Kai nueinu į agurkų lysvę lauke, tai baltasparnių debesys pakyla nuo mano pasirodymo Muilu jų nesunaikint, tad lieka tik bejėgiškai stebėt jų debesis...
Kai nueinu į agurkų lysvę lauke, tai baltasparnių debesys pakyla nuo mano pasirodymo Muilu jų nesunaikint, tad lieka tik bejėgiškai stebėt jų debesis...
Labas rytas.
Mano irgi džiovyklė dar šiemet nejungta.Bijau.Ot laikai atėjo.
Labas rytas.
Pajungiau džiovyklę, slyvų puskibiris šildosi. Kol savaitgalinė elektra.
Vienais metais turėjau nuostabių saulėgrąžų, dabar tos veislės sėklų nematau pirkti. Žiedai pusiau pilnaviduriai, lėkštės dydžio. Ryškiai geltonos. Tada rugsėjo pirmai nemažai pardaviau.
Vienais metais turėjau nuostabių saulėgrąžų, dabar tos veislės sėklų nematau pirkti. Žiedai pusiau pilnaviduriai, lėkštės dydžio. Ryškiai geltonos. Tada rugsėjo pirmai nemažai pardaviau.