Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(IngridaB @ 2022 08 10, 07:47)

Dukra dirba su Ignyčiu,liepia neskubėti dar sudarinėti sutarties. ax.gif

Kazin kodel? Jeigu dabar visi pamažu tik kelia kainas, o ignitis lyderis , aišku as ir nenorečiau iš jo išeit , bet deja nenusiteikus moket 12 ct brangiau....o enefit viska gamina iš saules ir vejo , nu gal koks ignitis ar t.t. jo dirbitnai nesubankrotys smile.gif
Atsakyti
Nu va, gavau sąskaitą pirmą garantinio. Kaina už 200 kwh jau pritaikius 9 ct nuolaidą -65,70 €. Bet pas mane dieninis/naktinis. Tai jo nebeliko blink.gif Kaina vienoda tiek dieninio, tiek naktinio. 1kwh- 0,33€.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš kaip įmonė mokėjau už 219 kw,65.19,plius eso apie 30.Tiek buvo prigasdinę per tv,kad biržoje šį mėnesį pabrango 30 procentų,bet mokėjome panašiai.Dabar gasdina rugpjūtį,kad biržoje smarkiai pabrango. ax.gif Sūnus nusipirko dar nepastatytame saulės parke.Ir tai jau viskas buvo rezervuota,netyčia išlindo. mirksiukas.gif
Šaltos naktys siaubingai.Na kaip agurkai augs? bigsmile.gif
Atsakyti
Gera diskusija uzvedet.Mes su elektrum pasirasem-nuo nauju.Bent sutarty ,kad jei nepatinka gali praneses pries 30d-nutraukt.Matysim,nes per sita elektra jau plaukai siauses.sausa,karsta,kasdien agurkai,pomidorai ir pupeles.Kokia durne ju prisodino? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2022 08 11, 13:08)
Gera diskusija uzvedet.Mes su elektrum pasirasem-nuo nauju.Bent sutarty ,kad jei nepatinka gali praneses pries 30d-nutraukt.Matysim,nes per sita elektra jau plaukai siauses.sausa,karsta,kasdien agurkai,pomidorai ir pupeles.Kokia durne ju prisodino? blink.gif

kad man elektrum dideles kainas pasiule 0,44 ir 0,28 eur verysad.gif
Atsakyti
Lyžuka, kažin ar bebus tų mažesnių kainų. Laukiam Naujųjų ir tiek. Kaip viena žmoga sakė:kažkaip vistiek bus. 4u.gif
pomidorai pomidorai... Daugiau tikrai ne ne ne, tiek nebesodinsiu tomato.gif karsta.gif
Atsakyti
Zollia,as prie tu paciu-nesodinsiu daug ok.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Važiuokite grybauti ,viską metę baravykai dygsta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi stichinė bėda- pomidorai. Bet tai juos verčiu į pinigus, kad ir po 15-20 eurikų kasdien -vis į piniginę.
Na, rytoj gal palėksiu į mišką. Pasistatysiu mašiną ir aplink ją išsirinksiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Jau ir pas mane stichinė nelaimė su pomidorais. ax.gif Ramu dėl agurkų.Nu neauga jie pas mane.Kaip mb sako nedavei apžargstyti jų.Jo mamaa.a. liepdavo apžargstyti vyriškiui arba jam arba a.a.tėvui.Va kodėl pas mane jie neauga. biggrin.gif
Jurginėli,kur tu?????Jaučiu voveruškose paskendųsi?
Atsakyti
Agurkų ko tai ne per daugiausia. Bet užteks, tik neturiu atliekamų pardavimui. Slyvų išlūžo kelios šakos, reikės tas sutvarkyti.
Atsakyti
Labas rytas.
Na va IK paguodei,kad pas mus agurkai ne kažką.Galvojau nebe moku auginti? ax.gif Ir cukinijų ne pyragai.
Atsakyti