Labas rytas.
Buvusioji,atvažiuok pasisemsi pas mus perteklius.O miške kaip šlapia,kai kurie baravykiukai dygsta jau supuvę nuo drėgmės.
Turejom baltaji šilkmedi, nu uogos nemažos kazkas panašuas i gervuogiu dydi, ale po vienu metu nerealaus derliaus išdžiuv/išalao nepsr kas ten jam nutiko...
ka mergaites iš eloektros tiekeju pasirinkę? patenkintos/ne , man jau skamba varpai nes esu iš I etapo, gruodi katino dienos baigsis, o ka siulo dabar visi...
ka mergaites iš eloektros tiekeju pasirinkę? patenkintos/ne , man jau skamba varpai nes esu iš I etapo, gruodi katino dienos baigsis, o ka siulo dabar visi...
Lyžuka, su tais nepriklausomais tiekėjais patarimų duot neįmanoma- nežinia kurią dieną kuris užsilenks. Man atrodo, visa šita beleberda sąmoningai padaryta, kad visi sueitų į Ignitį.. Kolkas esu garantiniame, o iki Naujų Metų gal viskas paaiškės, kai tie visi nauji dariniai dings. Na, gal ne visi, bet laikas parodys. Man tik įdomu, ar gali atjungt elektą, kaip grasina? Juk tai būtinas visuomenės poreikit, net gyvybinis... Pvz, pečiui reik elektros, ją atjungus žmogus gali sušalti.
tai kiek Žolia mokat jei ne paslaptis? ar kiek kw sunaudoja į men?
as tai ignity esu dabar mokam pigiai apie 10 ir 15 ct uz kw, o dabar jau siulo nuo nauju > 45 ct
as tai ignity esu dabar mokam pigiai apie 10 ir 15 ct uz kw, o dabar jau siulo nuo nauju > 45 ct
Dar negavau naujos sąskaitos iš eso, nes tik pirmas mėnuo garantiniame esu. Bet manau, kad bus kokie 40 ct dieninės ir 30 ct naktinės. Jau šią savaitę bus sąskaita, tai parašysiu. Bet tai tu antram etape, ne pirmam, jei iki Naujų dar tokiom kainom elektros gauni
Ingrida, ropės užaugs ir peraugs. Na, gal neperaugs. Seniau ropes sėjo po Oninių, suarę rugienas.
Man pernai gal šalčio kiek pagavo, tai labai puvo.
Man pernai gal šalčio kiek pagavo, tai labai puvo.
Labas rytas.
Turiu dar pusę pakelio sėklų ropių.Tai rugpjūčio pabaigoje sėti?Svogūnus nurausiu,tai vietos bus.
QUOTE(žollia @ 2022 08 08, 11:34)
Dar negavau naujos sąskaitos iš eso, nes tik pirmas mėnuo garantiniame esu. Bet manau, kad bus kokie 40 ct dieninės ir 30 ct naktinės. Jau šią savaitę bus sąskaita, tai parašysiu. Bet tai tu antram etape, ne pirmam, jei iki Naujų dar tokiom kainom elektros gauni
bu as buvau iš tu pirmuju kur prieš du metus jau turejom rinktis tiekeja tai pasilikau ignytyje, ir sutartis 2 m tai va dabar 12 31 baigiasi
QUOTE(Lyžuka @ 2022 08 08, 09:48)
Mes paskutinę dieną su Igničiu pasirašėm.Patys nebūtume niekaip susitvarkę, sūnus atvažiavo joninių savaitgaliui ir sutvarkė už mus.Gal kokį 10 metų aš mokėjau už elektrą,teisingiau aš tik deklaruodavau, jie patys nuo sąskaitos nusirašydavo pinigus.O dabar, kai norėjau sutartį sudaryti, pasirodė, kad negaliu, neturiu objekto Namas vyro, ne mano, ir objektas jo.O vyras nedraugauja su technologijom, neturi el pašto ir tt.Nu bet sūnus viską internetu sutvarkė, sukūrė el paštą.Tikriausiai tik ignitis jam laiškus ir tesiųs Ir sąskaitą jis gavo, bet vėl internetu apmokėjau aš.Gal antrą kartą nenusirašys jie patys už šį mėnesį? Dabar po 24 centus, bet nuo naujų metų beveik 33 Pirmiausia norėjau su perlu sudaryt sutartį, galvojau parduotuvėj vietinėj pardavėjos sutvarkys, nes terminalas yra, bet vis dvejojau, neprisiruošiau, kol sūnus atvažiavo
QUOTE(bangelee @ 2022 08 09, 20:16)
Mes paskutinę dieną su Igničiu pasirašėm.Patys nebūtume niekaip susitvarkę, sūnus atvažiavo joninių savaitgaliui ir sutvarkė už mus.Gal kokį 10 metų aš mokėjau už elektrą,teisingiau aš tik deklaruodavau, jie patys nuo sąskaitos nusirašydavo pinigus.O dabar, kai norėjau sutartį sudaryti, pasirodė, kad negaliu, neturiu objekto Namas vyro, ne mano, ir objektas jo.O vyras nedraugauja su technologijom, neturi el pašto ir tt.Nu bet sūnus viską internetu sutvarkė, sukūrė el paštą.Tikriausiai tik ignitis jam laiškus ir tesiųs Ir sąskaitą jis gavo, bet vėl internetu apmokėjau aš.Gal antrą kartą nenusirašys jie patys už šį mėnesį? Dabar po 24 centus, bet nuo naujų metų beveik 33 Pirmiausia norėjau su perlu sudaryt sutartį, galvojau parduotuvėj vietinėj pardavėjos sutvarkys, nes terminalas yra, bet vis dvejojau, neprisiruošiau, kol sūnus atvažiavo
tai del atsargos geriau tuos mokejimus sustabdyt reikia tada kur nurašo pats bankas, ir galima naujai padaryt, nes aš irgi taip pat moku tai reikejo pamenu naujai banke suvest sutarties nr ir t.t., as aplamai moku pagal vidurki, man taip patogu nereikia kasmenesi eit prie skaitliuko
galvoju su enefit pasirašyt bet labai pati sutartismiglota esmej ju kaina 0,26 eur o likusios 3 kainos dalys tik žodžiais įvardinta, tipo valstybes ir eso reguliuojama dalis, bijau kad per šita vieta jie nesusikeltu kainu , šiai diena tai 0,35 ir 0,32
Labas rytas.
Dukra dirba su Ignyčiu,liepia neskubėti dar sudarinėti sutarties.