Šiemet tiesiog sužvėrėjusi iš piktumo ant asiūklio ir dirvinio vijoklio. Kasdien vaikštau su purkštuvėliu , kur pasiutusiai stipraus roundapo + banvelo užsitaisiusi. Prie pat lapų padusinu, po dvejų savaičių susirenku "lavonus" su tokia piktdžiuga. Asiūklį prieš purškiant reikia pamindyti ar pabraukyti paguldžius su ranka, kad būtų kiek sužalotas. Ir dar, jis turi būti gerokai paaugintas.
Turime vienoje vietoje daryti tokią kaip terasą, buvo užvežta smėlio, visokių griozdų pridėta. Kaip užėjo asiūkliu, kaip pieva. Bet jau atželia tik kai kur. Žodžiu, normas dvigubiname, ir tiek žinių.
Turime vienoje vietoje daryti tokią kaip terasą, buvo užvežta smėlio, visokių griozdų pridėta. Kaip užėjo asiūkliu, kaip pieva. Bet jau atželia tik kai kur. Žodžiu, normas dvigubiname, ir tiek žinių.
O pas mane agurkai, agurkai, agurkai. Mezga krūvom, renku kibirais. Jau spėjo atsibosti
Labas rytas.
Košmaras su agurkais,užsemti buvo,dabar primegzta,stovi vietoje,na kur augs,naktys tik dešimt šilumos.
Labas rytas.
Apgavo mane turguje šilkmedžio pardavėjas kaip mergą su trečiu vaiku.
Prašiau juodojo, palinksėjo galvą, taip taip, čia juodasis. Pradėjo derėti :uogos baltos, mažesnės už serbentą, be jokio skonio. Tai dabar tik pavėsiui naudojamas.
Pas mane ir baltas ir juodas yra, pirkau baltą pas Amšėjų, tai buvo su kita nedidele atžala sakė, kad abu balti, antrą kaip ir dovanojo, tipo krūmas bus, o pasirodo vienas baltas kitas juodas. Baltas tai kai beveik pernokęs truputį juoduoti pradeda, tada skanus tik. O juodas dar neveda, nors baltą skinu kelinti metai
Buvau grybauti, bet tik voveruškos, 1,5 kibiro pririnkom. Tingėjau tvarkyti tai uošvienei pusę atidaviau, gera pabuvau
Labas rytas.
Pasirodo melionas jau sunokęs buvo šiltnamyje.Norėjau paversti truputi ir nutrūko virkščia,nors dar atrodė žalia.Jau vos ne pernoko.
Vakar nulėkiau porai valandų pailsėti šalia sodybos į mišką,ti pagrindas raudonikiai,maži net baravykai jau sugedę.
Šiandien nueinu į šlltnamį - melionas kvepia , net viską permuša.
Ką jau darysi, parsinešiau. O jau saldumas, o skanumas. Juk pirmas.
Ką jau darysi, parsinešiau. O jau saldumas, o skanumas. Juk pirmas.
Mes tai arbūzus jau kasdien valgome. Šiemet mažiau, nereiks dalinti į kairę ir dešinę 😀
Labas rytas.
Ne arbūzų metai turbūt šiemet? Pas mane geltoni didžiausi,kiti nedideli dar,o dar kiek primegzta mažiukų. Tikrai nebe užaugs tokiomis šaltomis naktimis.Mano agurkai tik dabar derėti pradeda.
Ropės po lietaus sudygo.IK spės užaugti?