Prieš marą prevencijai - geriausiai Infinito.
Pomidorai per tą šaltą orą neįsisavino net fosforo. Apakus vaikštau po šiltnamį, visų viršūnių lapai mėlsta.
Kaimyno bulvės valandomis nuo maro juoduoja. Šalia mūsų dar nekabina. Tvarkingai purškia kas 8-10 dienų.
Visas šaldytas uogas kažkaip išbaigėme. Virsiu juodųjų serbentų, gal su bananais. Man jie per aštrūs. Gaila, nesugalvoju, ką daryti su medlieva. Aš viena valgau.
Jaunos medlievos nei vienos uogos neliko.Viską parazitai nulesė.Vaikio draugas prisodino 100 medlievos medelių,kaip jas nusaugos?Net lidle,kai prekiavo medlievomis medeliais,buvo prierašas,mėgsta paukščiai.
Skinu juoduosius bimbalai puola negailestingai.
Ik ačiū.Prie tavęs dar vienas kitas baravykas tik dygsta.Prie sodybos pats dygimas.IK prie tavęs voveraitės.
Skinu juoduosius bimbalai puola negailestingai.
Ik ačiū.Prie tavęs dar vienas kitas baravykas tik dygsta.Prie sodybos pats dygimas.IK prie tavęs voveraitės.
Man kažkoks parazitas į alkūnę įkando. Guzas kaip kiaušinis
Vakare bandžiau žolę sugrėbti, tai visokie gyviai išvijo namo.
Poryt mano kaimuko šventė. Koncertuos žymiausias Lietuvos čigonas. Ką daryyyyt - reikės eiti pasiklausyti. Jeigu lietus nelis.
Vakare bandžiau žolę sugrėbti, tai visokie gyviai išvijo namo.
Poryt mano kaimuko šventė. Koncertuos žymiausias Lietuvos čigonas. Ką daryyyyt - reikės eiti pasiklausyti. Jeigu lietus nelis.
Mano bulves irgi maras pradėjo ėst. Prieš kelias dienas dar nieko, galvoju nupurkšiu nuo vabalų, gi juoduoja. Pas kitus irgi kaime.
Labas rytas.
Bliamba, kaip prašoviau su agurkais. Visada sėjau Octopus, kažkiek Gershwin. Šiemet ėmiau kažkokį a la mandrą, netikrosios miltligės nebijantį. Agurkai kažkokie stori, didelėmis sėklomis. Reikės praktiškai užuomazgas konservuoti, nes paaugę bus nevalgomi.
Labas rytas.
Labutis, norėčiau paklausti kaip su tais šaldytais braškių . Žiūriu, kad juos dar parduoda. O jei rudenį juos pasisodinus?
QUOTE(Auda @ 2022 07 24, 08:42)
<p>Labutis, norėčiau paklausti kaip su tais šaldytais braškių . Žiūriu, kad juos dar parduoda. O jei rudenį juos pasisodinus?</p>
Pernai liepos pabaigoje pasisodinau,rudeniop jau pirmas uogas valgiau.Šiemet iš proto ėjo. Reikia lapus nupjauti,tik kur laiko rasti?
Labas rytas.
O kokią veislę pirkai?