Labas rytas.
Pas mane tas pats,vienas kitas noksta.Kai tokie orai,kad maras neįsisuktų.
Labas rytas.
Nuo tokiu drėgnu ir šaltu oru tik ligos ir pl9inta, panašu, kad jau šiltnamyje agurkus užkabino, labai išryškejo lapų gyslos, patys pradejo įtartinai geltonuot...tike jau tos kiek bus tiek niekuom nepurkšiu lai auga ir miršta ekologiški
Labas rytas.
Įdomu kaip arbūzams toks oras bus?
Sveikos iš ryto
Mano arbūzai tik žydėt pradėjo Ar kas užaugs- didelis klausimas. Maža bėda, jei ir neužaugs. Tik gaila laiko, skirto jų priežiūrai būtų. Agurkai lauke irgi stovi vietoj, jokio progreso Pomidorus iš šiltnamio jau 2 nuskyniau, abu tamsūs. Kas čia šiemet tiems augalams nutiko, kad taip užsispyrę nenoksta...
Mano arbūzai tik žydėt pradėjo Ar kas užaugs- didelis klausimas. Maža bėda, jei ir neužaugs. Tik gaila laiko, skirto jų priežiūrai būtų. Agurkai lauke irgi stovi vietoj, jokio progreso Pomidorus iš šiltnamio jau 2 nuskyniau, abu tamsūs. Kas čia šiemet tiems augalams nutiko, kad taip užsispyrę nenoksta...
...
ups namus sumaišiau
O pas mane viskas eina iš proto Arbūzyne kojos nėr kur padėt, koks 10 kamuoliukų nemažų yra, ir mažesnių mačiau. Agurkai irgi vešlūs labai, jau galės konservuoti, nebesuvalgysim. Tik paprikos kažkodėl pirskės, kelių veislių, bet visos tokios.
Verdu uogienes, kažko šiemet nebenoriu šaldyt, o verdu su uogienių cukrum. Baigiau braškes, šiandien juoduosius serbentus nuskyniau, išviriau.
Verdu uogienes, kažko šiemet nebenoriu šaldyt, o verdu su uogienių cukrum. Baigiau braškes, šiandien juoduosius serbentus nuskyniau, išviriau.
Labas rytas.
nieko neverdu, nes uogieniu jau nebevalgom, stovi kelių metų, išmest gaila, ranka nekyla...nebent slyvienes virsiu nes daug slyvu jei nesukirmis...valgau serbentus tiesiai nuo krumo su šunim kartu, ale tingi tas pats skintis tik iš rankos nori mačiau jau špokai apžiurinėja, pernai turbut jau neturejo ka lest kad serbentus visus juodus nulese balvonai
Labas rytas.
Į trupininį sukišu uogienes.
FB prisiskaičiau kaip žmonėms šiltnamį maras per naktį nuvaro.Viskas purkšiu ir aš,kas geriausio?
Jau ir keli lapai nelabai gražūs ir kaimynė tą patį sako.