Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

tai ir sakau,neminekit bloguoju lotuliukas.gif ,nes parsirasiu greit
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.

Buvusioji,šudukas tie purškalai.Tuo labiau,jei prie IK grybauju,pasistatau mašiną pradžioje miško,nereikia pusę kelio nueiti ir išgaruoja.Įsitikinome kas veikia tikrai uodus "Armija ir civiliai"parduotuvėje garai bet vietoje padėjus.Nelieka nei vieno uodo.Bet ir kainuoja nemažai.Tikrai veikia. ax.gif
Kas čia pasidarė su ta tulžimi.Visiems aplinkui baigia išimti mano bendraamžiams?Gal nebūtinai taip labai?IK ,bet labai paskui reikia žiūrėti ką valgai?Buvusioji,kaip pasireiškė,skausmas? ax.gif
Atsakyti
oi,neklausk Ingrida blink.gif Buvo 4 priepuoliai.Nospa ,nospa,analginas....apraminom,susitariau del op.Kas gerai,tai numeciau svorio biggrin.gif
Atsakyti
Man gyvenime nebuvo jokio priepuolio. Bet keli kardiologai ieškojo ir nerado ekstrasistolių priežasties. O būdavo po keliasdešimt tūkstančių per parą. Na, čia kai širdis stabteli ir praleidžia dūžį. Vilniuje darė visus įmanomus tyrimus, viskas sveika.
Rado pilną tulžį akmenų. pasiūlė išoperuoti, sako , gal ???? Organizme viskas susiję.
Išoperavo, paskyrė vaistus. Šiemet buvau pas kardiologę. sakė, ideali kardiograma. Na, būna vienas kitas stabtelėjimas, bet specialiai pakosėju ir vėl degimas susisreguliuoja. biggrin.gif

O ką ten žiūrėti į maistą ? Valgyti jį reikia. ax.gif Aš niekada nemėgau riebiai , tai nieko ir nereikėjo saugotis po operacijos. Dabar visai pamiršau apie visokias dietas.
Ai, numečiau dabar per mėnesį 5 kg. Bet čia pusryčių nevalgydama.

Dabar palinksminsiu tos operacijos nuotykiais.
Atvariau į Santaras nevalgiusi, nuveda į palatą pilvo chirurgijos skyriuje. Keturvietė. Šalia apsigyvena lenkė. Aš ten praktiką atlikau. Drybsom, laukiam lemtingos valandos, bendrus pažįstamus apkalbame. Kitoje pusėje guli dvi gerokai pagyvenusios damos, abejoms pilvai perrėžti per visą ilgį.
Viena bobulė apipulta Alsheimerio kaip[ reikiant. Veržiasi kilti ir eiti vaikus maitinti. Arba sūnaus šaukiasi, kad namo parvežtų. Rodžiu, nervų tampymas mums ir vargas sesutėms.
Kita gi ponių ponia, delikotna tokia. Nuolat būna prie jos viena iš dukrų. Tą dieną turėjo ją vežti ir atlikti kokį tai šlapimo nutekėjimo testą. Bet taip ir nenuvežė. Babusė piktinasi iš visos sveikatos ir skudrina dukrą. " Skambink... Skųskis... Daryk... Skambink ligoninės vyriausiam gydytojui...Į sveikatos apsaugos ministeriją... Į Briuselį...Į Jungtines tautas..."
Mus su kolege pagaliau paeiliui nusiveža, išpjausto ir atgal parbogina. Ateina vakaras. Alsheimerinė vis nerimta. Sesučių prašau, kad ją kaip nors apramintų, nes nebus miego. Jos paaiškina, kad suleido jai migdomųjų , uždėjo pampersą, mol , bus ramu.
Vis prabundu, nes karšta. Girdžiu vis ką tai šnarinant bubulę , bandau ją tildyti. Niekas manęs neklauso. Pasklinda klaiki smarvė... Imu pilvą į rankas ir slenku į postą. Paaiškinu, kad kokie tai neramumai.Atlekia sesutės. Joma jooooo. Bobulė nusiplėšusi pamperį, ant grindų pakakojusi, su tapkėm ištapnojusi ir vėl gražiai su visom tapkėm į lovą atsigulusi. biggrin.gif Na, kyla suirutė, lova perklojama, bobulė keikiama, langas atidaromas nors kiek pravėdinti. O senoji ponia knarkia nieko nejausdama. Atrodo, bus gerokai priekurtė.
Po naktinių šokių su kardais ateina rytas. Į palatą bėgte įlekia mūsų jaunasis chirurgas. capt capt visoms už pilvų. Mums su lenkiuke liepia užlėkti perklijuoti žaizdas, kai turės laiko, apie pietus išrašys. Sesutės aiškina, kad neturi kur dėti alsheimerinės, gal vėliau į slaugą.. Prie senosios ponios daktariukas stabteli, liepia greitai išgerti pusantro litro vandens, po valandos nuveš pas urologus. Vėl bėgte į operacines, matyt, naują pilvą patiekė.
Atveža pusryčius tokiuose lagaminėliuose. Kažkoks šlykštalas tipo garinto omleto. O bobulės abi lesioja su apetitu.
Į palatą įlekia dvi sesutės ir išbarbena "Šiaudinienė....ar kokia tai?" Alsheimerinė pakelia galvą ir išverčia akis "Aaaa...Ko?..." O poniškoji senikė negirdi ir toliau lesioja savo batonus. Sesutės griebia atsiliepusią bobulę, įmeta į ratus ir bėgte išridena.
Mes su lenkiuke susižvalgome ir išreiškiame abejonę "Kažin, ar tą išvežė???"
Čia pas ponią ateina kita dukra. Vėl prasideda skundai. Mol, išgėriau tą pusantro litro vandens, va , vėl niekas nieko... Skambink...Ligoninės direktoriui...Sveikatos apsaugos ministrui... Į Briuselį...Į Jungtines tautas...
Čia į palatą kyšteli galvą dar viena sesutė ir išverčia akis " O kodėl senoji ponia ne urologiniame ???". Čia mes su lenkiuke jau griebiamės už supjaustytų pilvų, prispaudžiame, kad siūlės nesutrūkinėtų ir juokiamės "Atrodo, ne tą išvežė ..." biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na, prasideda panika. "Skambinkite į urologinį...Stabdykite...Bla bla bla..." Ogi aš savo patarimus dar žarstau. Mol, kitoje palatoje keli storoki vyrai guli...Paklodę užmetei, ką ten suprasi...Nuvežate Cezario pjūviui... bigsmile.gif
Girdime , jau atgroja ratukai. Sėdi alsheimerinė, šone tabaluoja koks tai maišas pritaisytas...Žodžiu, gavo papildomą tyrimą.
Na, neužilgo greitasis chirurgas tarp dvejų pjaustymų parkūrė į savo kabinetą, šaukia mane, įteikia dokumentus ir liepia dingti. Ačiū, viso gero...Taip ir nesužinojau , kuo ten baigėsi visas medicinos pasirodymas.
Tai va prirašiau. Man niekur , net ligoninėje, nepavyksta pasislėpti nuo visokių keistų įvykių. Apie kitokius- gal kitą kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 09 liepos 2022 - 21:37
Labas rytas.
Su malonumu perskaičiau IK nuotykius dar vakar. wub.gif wub.gif
Atsakyti
IK lotuliukas.gif Man buvo paprasciau....susitariau op 4 liepos,mol,atvaziuok su viskuo,ispjausiu.Needus,negerus,nuvarau,o jis atostogu isejes blink.gif Zvengiau namie-trusikai nauji,semsius sutvarkytas,nagai isvalyti-nieks manes neima.Aciu seimynistui,greit kita padejo susirast
Atsakyti
IK, smagiai susiskaitė tavo rašinėlis wub.gif
Nulijo stipriai.Bet spėjau prieš lietų braškes nuskint ax.gif Spragšiai ir žolinės blakutės (turbūt) daug uogų apkramsnoja, niekšai. Ir kasmet tų kenkįjų tik daugiau ir daugiau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labuks,as jau namie biggrin.gif Skyluciu pridare,savaite liepe neit grybaut biggrin.gif ,po namus trintis.Valgyt noriu .kaip zveris. blink.gif
Atsakyti
Tai kad skylutės greičiau užgytų. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jo Buvusioji,kad greičiau sugytų. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti